Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
"Фотограф Евгений Котенко живет в Киеве в рабочем районе "Ленинградка". И вот уже 10 лет он фотографирует один и тот же пейзаж – скамейку из окна квартиры своих родителей."
Frant пане дОцент, ви писали, що в першому кварталi 2018 все буде ще гiрше А тепер кажете, що не зросте середня ЗП. Тому, у мене е пропозицiя, ви вже зараз обираете лужу, в яку ви сядете
Я сама з Харкова, до Києва переїхала 12 років тому і за цей час змінила 20-25 квартир.
По-моему это клиника
или плохая рекламная статья " І я була б не проти, якби мій хлопець теж оселився в колівінгу." это не айтишники это типичные пролетариии "Раз на два-три тижні квартири прибирають. Це входить у вартість оренди. Сама я за ці півтора місяця ще жодного разу серйозно не прибирала. У мене навіть немає віника і сміттєвого відра."
я плакал "З мінусів — звукоізоляція в квартирах [власники колівінгу вже закупили звукоізоляційні матеріали, якими невдовзі обладнають усі квартири— БЖ].
Одна стіна взагалі не пропускає звук, а ось через другу чутно все.
У тому числі через розетки — вони тут наскрізні. Завжди намагаюся залишати в розетці зарядку від мобільного або щось ще."
Оранжевый-хит сезона написав:я плакал "З мінусів — звукоізоляція в квартирах [власники колівінгу вже закупили звукоізоляційні матеріали, якими невдовзі обладнають усі квартири— БЖ].
У тому числі через розетки — вони тут наскрізні. Завжди намагаюся залишати в розетці зарядку від мобільного або щось ще."
Ржу до сих пор, но, как ни крути, но ИТ ребята забили долбоёбами свой стартап.
Оранжевый-хит сезона написав:я плакал "З мінусів — звукоізоляція в квартирах [власники колівінгу вже закупили звукоізоляційні матеріали, якими невдовзі обладнають усі квартири— БЖ].
Ржу до сих пор, но, как ни крути, но ИТ ребята забили долбоёбами свой стартап.