Meridian написав:ВВС, ну якщо Ви з Києва а не із Києва, в такому разі пропоную зі мною в понеділок підїхати в БМ Банк і заробити 100 баків. Якщо мені дозволять забрати в цей день депо яке закінчується в серпні без СМС то я Вам відстьогую 100 баксів, а якщо говорять дочекатись СМС на мобільний, а потім приходити за депо, то Ви мені відстьогуєте 100 баків! Ну, як готові?
Вам принципиально получить сейчас а не предположим через 2 недели? Вы же из Киева? По сути BBC прав. Главное проявить и продемонстрировать свою решительность. Если Вам так важно получить сейчас то предварительно изучив Гражданский кодекс и закон о НБУ пишите заявление с требованием выдать деньги. Ссылаетесь на конкретные статьи и на сообщение на их сайте. Требуете поставить вх. номер и пообщаться с руководством. Вызываете полицию (ОСГ). Шансы получить деньги повышаются : )
Еще можно объявить голодовку и выкрикивать лозунги в банке - для экстремалов
Meridian написав:ВВС, ну якщо Ви з Києва а не із Києва, в такому разі пропоную зі мною в понеділок підїхати в БМ Банк і заробити 100 баків. Якщо мені дозволять забрати в цей день депо яке закінчується в серпні без СМС то я Вам відстьогую 100 баксів, а якщо говорять дочекатись СМС на мобільний, а потім приходити за депо, то Ви мені відстьогуєте 100 баків! Ну, як готові?
Вам принципиально получить сейчас а не предположим через 2 недели? Вы же из Киева? По сути BBC прав. Главное проявить и продемонстрировать свою решительность. Если Вам так важно получить сейчас то предварительно изучив Гражданский кодекс и закон о НБУ пишите заявление с требованием выдать деньги. Ссылаетесь на конкретные статьи и на сообщение на их сайте. Требуете поставить вх. номер и пообщаться с руководством. Вызываете полицию (ОСГ). Шансы получить деньги повышаются : )
Мені зовсім не принципово, Ви просто не зрозуміли суті розмови! Відсотки капають, життя продовжується. Мова про те, що ВВС пише що віддають достроково без питань, а мені сказали, і не раз, що б не суєтитись і дочекатись СМС повідомлення і аж тоді приходити в банк
с 10 и 28 мая вступают в силу новые тарифы на обслуживание карточных и текущих счетов: Комісія за обслуговування поточного рахунку, в тому числі рахунку «Накопичувальний»*** 500 грн., але не більше залишку на рахунку, Комісія стягується щомісячно, в останній робочий день місяця,*** Тариф починає діяти з 01.05.2018. остались деньги на "Накопичувальному". Надеялась дотянуть до средины июня, когда депозиты заканчиваются, но придется ехать в районе предпоследних дней мая закрывать этот Накопительный, иначе снимут 500 грн 31 мая. правильно я понимаю что если 29-30 мая заберу остаток и закрою счет, то сберегу 500 грн за абонплату? и если я обращусь в банк с этим вопросом, не закроют ли тогда по случаю досрочно мои депозиты не дожидаясь СМС и срока в июне?
На пару акков выплатили свифтом по реквизитам евро/баксов под фонд после окончания срока депо. Процы с ошибкой отправили, но после уточнения реквизитов, всё зашло. Потерь нет. Доволен. Другим банкам есть чему поучиться...
http://www.bmbank.com.ua/ua/news?pid=2431 http://www.bmbank.com.ua/ua/news?pid=2424 15.05.2018 Шановні клієнти! Прийнято рішення про припинення банківської діяльності БМ БАНК в Україні. БМ БАНК є частиною однієї з найбільших в Європі міжнародних фінансових груп – групи ВТБ, і в Україні вона також представлена VTB Bank. Сьогодні це один з найбільш стабільних банків в країні. Гарантуючи виконання договірних зобов'язань перед нашими клієнтами, ми рекомендуємо Вам залишитися клієнтом Групи ВТБ і перейти на обслуговування в VTB Bank (Україна). Пропонуючи привабливі депозитні програми та надійні фінансові рішення, VTB Bank приготував для Вас Welcome Bonus - додаткові 1% річних до вкладу в гривні і 0,5% в валюті. Це є унікальною можливістью примножити свої заощадження, забезпечивши високий рівень сервісу Групи ВТБ. Перейти в VTB Bank – це три кроки: 1. Прийти до відділення БМ БАНК або в одне з відділень VTB Bank в Києві, Харкові чи Дніпрі (карта відділень). 2. Відкрити поточний рахунок. 3. Розмістити депозит або особисто, або через Інтернет-банкінг VTB Bank. Якщо Ви вже визначилися з банком, Ви можете проінформувати наших менеджерів про те, що змінили своє рішення, і ми подбаємо про комфортний перехід до VTB Bank. VTB Bank має у своєму розпорядженні всі необхідні ресурси та управлінський досвід для якісного обслуговування клієнтів і безумовного виконання всіх узятих перед Вами зобов'язань.
З повагою, Володимир Чорновіл, Голова Правління БМ БАНК
15.05.2018 Шановні клієнти! Шановні клієнти, повідомляємо Вам, що з 15.05.2018р. гаряча лінія Банку 0800-305-305, також альтернативні канали зв'язку (Viber, WhatsApp і номер + 38-050-440-49-43) працюють з 8:00 до 20:00 щодня без вихідних і свят. У неробочий час інформаційної підтримки Ви можете залишити своє питання через форму «Поставити питання співробітнику Банку» на корпоративному сайті Банку. У робочий час інформаційної підтримки співробітник Банку надасть Вам або письмову відповідь, або зв'яжеться з Вами за вказаним контактним номером телефону.