|
Приватбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 29 вер, 2009 15:11
vovan9 написав:Подавайте резюме и погнали вместе рубать капусту 
Не заради цього живу, але Вам того не зрозуміти...
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 15:25
vovan9 написав:Igor75 написав:vovan9 написав:Где в кодексе на который вы ссылаетесь написано, что клиент имеет право не платить, платить выборочно, платить проценты без тела?
Не скажу точно сторінку, але цивільний кодек грунтується на таких аксіомах: 1. Громадянин є вільний і може робити усе що йому не заборонено. У вашому випадку самостійно вибирати який кредит він буде погашати, чи яку кредитку повпонювати, і у випадку недостаності коштів саме людина самостійно приймає рішення що сплатити в першу чергу. Інше можливо тільки за однієї умови, якщо людина самостійно не підписала угоду, якою взяла на себе зобовязання платити перше кредитку а потім кредит(правда з чого би це людині потрібно?). Є підписані угоди з клієнтами що в першу чергу гасяться кредитки а потім кредити? А взагалі хоч якісь угоди є? 2. Натомість державні службовці і працівники установ діють по принципу " можна тільки те, що дозволено". Дозволено відповідно чинним законодавством, і внутрішніми розпорядженнями. Причому внутрішні розпорядження є чинними тільки у випадку, якщо вони не суперечать чинному законодавству. Без розуміння цього далі важко з Вами про щось дискутувати.
Уважаемый Игорь если вы видите нарушение со стороны банка ваших прав или вашего коллеги, обратитесь в суд и выложите на форуме решения в Вашу пользу. Переливанием воды занимаемся.
ПРОБЛЕМА В ТОМ ЧТО ПОКА МОЙ КОЛЛЕГА БУДЕТ СУДИТЬСЯ И ДОКАЗЫВАТЬ СВОИ ПРАВА, ПО АВТО БУДЕТ ИДТИ ПРОСРОЧКА И КАК СЛЕДСТВИЕ ШТРАФЫ И ИЗЬЯТИЕ АВТО ПРОСТО ПОТОМУ ЧТО БАНК ВТУПУЮ ОТКАЗЫВАЕТСЯ ПРИНЯТЬ ПЛАТЕЖ. И ПОТОМ ПОПРОБУЙ ДОКАЖИ ЧТО ТЫ ХОТЕЛ ЗАПЛАТИТЬ А ТЕБЕ ОТКАЗАЛИ. ЕСЛИ ДАЖЕ ПРОЧИТАТЬ ЭТО ВНУТРЕННЕЕ РАСПОРЯЖЕНИЕ О ТОМ ЧТО ПОКА НЕ ПОГАСИШЬ КРЕДИТКУ ПОД 0 ПЛАТЕЖ ПО АВТО НЕ ПРИМУТ НЕ ДАЮТ! КЛАССНОЕ ОТНОШЕНИЕ К КЛИЕНТАМ - У НАС ВНУТРЕННЕЕ РАСПОРЯЖЕНИЕ НА ОСНОВАНИИ КОТОРОГО ТЫ ДОЛЖЕН ТО-ТО И ТО-ТО НО ПРОЧИТАТЬ ТЕБЕ МЫ ЕГО НЕ ДАДИМ.
ЕСЛИ ЕСТЬ СОТРУДНИКИ БАНКА - РАСТОЛКУЙТЕ НАРОДУ ЭТО РАСПОРЯЖЕНИЕ.
И ЗДЕСЬ НЕ ПЕРЕЛИВАЕТСЯ ИЗ ПУСТОГО В ПОРОЖНЕЕ А АККУМУЛИРУЕТСЯ БЕСЦЕННАЯ ИНФОРМАЦИЯ - ОТЗЫВЫ КАЖДОГО КОНКРЕТНОГО ЧЕЛОВЕКА, И КОГДА КТО-ТО ВЫБИРАЯ БАНК ПРОЧИТАЕТ НЕСКОЛЬКО ТЕМАТИЧЕСКИХ ФОРУМОВ ОН СМОЖЕТ ВЫБРАТЬ БАНК (АВТОМОБИЛЬ, ФИРМУ ИТП) ГДЕ ЛУЧШЕ ОТНОШЕНИЕ К КЛИЕНТАМ И МЕНЬШЕ ГЕМОРА. КАК ГОВОРЯТ САПЕР ОШИБАЕТСЯ 1 РАЗ - КОГДА ВЫБИРАЕТ ПРОФЕССИЮ, КЛИЕНТ ТАКЖЕ ОШИБАЕТСЯ 1 РАЗ -КОГДА ПЕРЕСТУПАЕТ ПОРОГ ПРИВАТБАНКА.
-
недовольный
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 16:24
Igor75 написав:Не скажу точно сторінку, але цивільний кодек грунтується на таких аксіомах: 1. Громадянин є вільний і може робити усе що йому не заборонено. У вашому випадку самостійно вибирати який кредит він буде погашати, чи яку кредитку повпонювати, і у випадку недостаності коштів саме людина самостійно приймає рішення що сплатити в першу чергу. Інше можливо тільки за однієї умови, якщо людина самостійно не підписала угоду, якою взяла на себе зобовязання платити перше кредитку а потім кредит(правда з чого би це людині потрібно?). Є підписані угоди з клієнтами що в першу чергу гасяться кредитки а потім кредити? А взагалі хоч якісь угоди є?.
аксіома - те, що не потребує доведення!
Для мене особисто звучать Ваші слова отак:
"я Вільний, можу взяти 5 кредитів (Вільна людина має право), а потім по якому хочу - по тому і буду платити, я ж бо Вільний"
Це навіть не смішно - дитячий садок та й годі
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 17:30
justit
На самом деле все не так просто. Вам ведь не известны условия договора по которым обслуживается кредитка ? Может быть клиент вообще не обязан выплачивать по ней кредит, может быть срок погашения не истек ? А может быть там вообще нет фиксированного графика погашения ? И санкции за непогашенный кредит (кроме начисления процентов) отсутствуют ? Зачем глупости вованов повторять бездумно ?
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 17:33
justit написав:аксіома - те, що не потребує доведення! Для мене особисто звучать Ваші слова отак: "я Вільний, можу взяти 5 кредитів (Вільна людина має право), а потім по якому хочу - по тому і буду платити, я ж бо Вільний"
Це навіть не смішно - дитячий садок та й годі
Ви дещо пересмикуэте, але давайте по окремим тезам.
1. Я вільний? Так. Рабовласного ладу немає. Я (поки договора не підписав) ні перед ким не відповідаю і нікому нічого не винен.
2. Чи я можу взяти 5 кредитыв? Можу. А чого би й ні? Якщо чуюся в силі платити по ним. Але при оформлення кредиту я підписую угоду, добровільно, де обумовлена вся відповідальність за неповернення кредиту.
3. У мене 5 кредитів, а грошей обмаль. Буду платити по всім замало, по всім будуть просточки, буду платити по кільком вчасно, по іншим з прострочками, моє право, я знаю на що йду. Але НІДЕ В ДОГОВОРІ НЕ НАПИСАНО ЯКИЙ САМЕ КРАДИТ Я ПОВИНЕН ГАСИТИ В ПЕРШУ ЧЕРГУ! ЦЕ МОЯ ОСОБИСТА СПРАВА! Справа банку нарахувати пеню.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 17:33
Мої враження по Привату не судові, проте дуже неприємні. Відправка 500 гривень через Приватмані вилилася в півтори години часу. Чесно кажучи, думалося, що за час кризи банки зробили висновки хоч якісь і більше уваги приділяють клієнтам. Спочатку мені дали бланк для заповнення і помилково вказали стояти дооооовжелезну чергу в касу. Потім з каси незважаючи на те, що в мене вже був заповнений бланк, мене відправили "к дєвочкам" для реєстрації заявки ("дєвочкі", до речі, попросили ИД код, про який не йшлося в списку потрібних документів, але це дрібниці). Подача заявки - процедура також не з коротких. Потім знову була черга в касу (вирішила без черги не цти, людей вже було мало). І як занавіс - знову до "дєвочек" з бамажкою. На все в мене вийшло практично 1,5 години. Питання: чому б не спростити таку просту процедуру як переказ до мінімуму?
-
Vushka
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 17:37
vovan9 написав:Igor75 написав:vovan9 написав:Igor75 написав:vovan9 написав:Если ваш коллега погашать бедет через терминал самообслуживания коммисия браться не будет и деньги на карты попадают в режиме онлайн. После погашения просроченого платежа (только просрочки), ваш товариш без проблем может заплатить за авто. О каникулах Петрович писал не один раз.
А чого людина не може прийти і заплатити кредит по машині (навіть без погашення боргу по кредитці)? Це ж різні рахунки і різні операції?
Потому, что клиент понимает что залог могут забрать вот и погашает (авто и ипотеку) в первую очередь. Банк лиш выставил приоритет очередности.
А на підставі чого банк виставив "приоритет очередности."? Норма закону або пункт договору, будь-ласка.
Внутренний регламентирующий документ банка. А каком основании клиент не платит и выходит на просрочку? Может есть тоже какойто документ, закон?
"вы про внутренний регламентирующий документ банка" будете на суде рассказывать.
и про то как на его основании провели платеж не по назначению. За такие вещи на регулярной основе можно помахать рукой лицензии.
-
roland_skywalker
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 18:59
roland_skywalker написав:vovan9 написав:Igor75 написав:vovan9 написав:Igor75 написав:vovan9 написав:Если ваш коллега погашать бедет через терминал самообслуживания коммисия браться не будет и деньги на карты попадают в режиме онлайн. После погашения просроченого платежа (только просрочки), ваш товариш без проблем может заплатить за авто. О каникулах Петрович писал не один раз.
А чого людина не може прийти і заплатити кредит по машині (навіть без погашення боргу по кредитці)? Це ж різні рахунки і різні операції?
Потому, что клиент понимает что залог могут забрать вот и погашает (авто и ипотеку) в первую очередь. Банк лиш выставил приоритет очередности.
А на підставі чого банк виставив "приоритет очередности."? Норма закону або пункт договору, будь-ласка.
Внутренний регламентирующий документ банка. А каком основании клиент не платит и выходит на просрочку? Может есть тоже какойто документ, закон?
"вы про внутренний регламентирующий документ банка" будете на суде рассказывать. и про то как на его основании провели платеж не по назначению. За такие вещи на регулярной основе можно помахать рукой лицензии.
Просил бы вас читать внимательно перед тем как подключатся к беседе. Разговор не идет о проведении платежа не по назначению.
будете на суде рассказывать - для начала подайте, а то лить воду можно долго.
За такие вещи на регулярной основе можно помахать рукой лицензии - Извините без обид но опять очередное бла.бла.
-
vovan9
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 19:53
bolex написав:justit На самом деле все не так просто. Вам ведь не известны условия договора по которым обслуживается кредитка ?
Верно - мне не известны условия. Собственно говоря я и не пользуюсь кредитками ( немалую роль сыграл в этом данный топик, что ж греха таить), так уж повелось, что для меня проще и лучше накопить некую сумму - кинуть ее на дебетовую карту и пользоваться. Понятие "Я хочу эту вещь сейчас, а заплачу за нее в течение года" для меня отсутствует в принципе. Это просто такой стиль жизни, несколько иной. Igor75 написав:justit написав:аксіома - те, що не потребує доведення!
Ви дещо пересмикуэте, але давайте по окремим тезам. 1. Я вільний? Так. Рабовласного ладу немає. Я (поки договора не підписав) ні перед ким не відповідаю і нікому нічого не винен..
Igor75 написав:2. Чи я можу взяти 5 кредитыв? Можу. А чого би й ні? Якщо чуюся в силі платити по ним. Але при оформлення кредиту я підписую угоду, добровільно, де обумовлена вся відповідальність за неповернення кредиту..
Згоден! Проте яка вдповідальність я не знаю, пеня/штрафи напевно. Якщо авто є завдатком (прописано у договорі) - то її можуть забрати... мабудь коли набереться певна сумма пені.... Igor75 написав:3. У мене 5 кредитів, а грошей обмаль. Буду платити по всім замало, по всім будуть просточки, буду платити по кільком вчасно, по іншим з прострочками, моє право, я знаю на що йду. .
У пункті 2 було сказано: "Чи я можу взяти 5 кредитыв? Можу. А чого би й ні? Якщо чуюся в силі платити по ним" А у 3-му вже "Грошей обмаль". Чи Ви згодні з тим, що розумна людина не набере 5 кредитів, якщо не буде на 150% впевнена у своїй платоспроможності на період цих кредитів? Чи Ви згодні з тим, що більшість брало кредити, бо "бери - поки даюсь"? Але мншість думало, чи зможу я...? (Я не Вас особисто маю на увазі) Igor75 написав:Але НІДЕ В ДОГОВОРІ НЕ НАПИСАНО ЯКИЙ САМЕ КРАДИТ Я ПОВИНЕН ГАСИТИ В ПЕРШУ ЧЕРГУ! ЦЕ МОЯ ОСОБИСТА СПРАВА! Справа банку нарахувати пеню.
Вірно, банк її і нарахує.. на жаль Вас може й забути попередити про це.....
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 вер, 2009 19:53
vovan9 написав:Просил бы вас читать внимательно перед тем как подключатся к беседе. Разговор не идет о проведении платежа не по назначению. будете на суде рассказывать - для начала подайте, а то лить воду можно долго. За такие вещи на регулярной основе можно помахать рукой лицензии - Извините без обид но опять очередное бла.бла.
А знаєте чому цей "внутрішній документ" нікому не показують, і чому клієнту жодної відписки не дають (ну типу на папері все те що ксир сказала з мокрою печаткою)? Тому що це є доказ порушення закону що може потягнути за собою вееееликі неприємності для банку вплоть до позбавлення ліцензії. Чи може шановний вован зможе нас ознайомити з даним папером? justit написав:У пункті 2 було сказано: "Чи я можу взяти 5 кредитыв? Можу. А чого би й ні? Якщо чуюся в силі платити по ним" А у 3-му вже "Грошей обмаль".
Нажаль деколи простій людині важко спрогнозувати двократне знецінення національної валюти протягом року, зміну правил гри банками в односторонньому порядку, тотальне збільшення цін на предмети першої необхідності(для мене паливо наприклад є таким предметом), звільнення з роботи.... Всяке буває, але треба завжди людьми залишатись..... justit написав:Чи Ви згодні з тим, що розумна людина не набере 5 кредитів, якщо не буде на 150% впевнена у своїй платоспроможності на період цих кредитів?
В мене один час було більше 7 одночасно, не рахуючи кредитних ліній..... Викрутився. потому криза, кручусь... justit написав:Чи Ви згодні з тим, що більшість брало кредити, бо "бери - поки даюсь"? Але мншість думало, чи зможу я...?
А кредитний комітет куди дивився? А тепер давайте ділити збитки пополам, а не все на людей перекладати. Та й взагалі то треба працювати з людьми(Я маю на увазі прислухатись до них). Беспредельщикив небагато і як правило це свої наближені. justit написав: (Я не Вас особисто маю на увазі)
Спасибі. justit написав:Igor75 написав:Але НІДЕ В ДОГОВОРІ НЕ НАПИСАНО ЯКИЙ САМЕ КРАДИТ Я ПОВИНЕН ГАСИТИ В ПЕРШУ ЧЕРГУ! ЦЕ МОЯ ОСОБИСТА СПРАВА! Справа банку нарахувати пеню.
Вірно, банк її і нарахує.. на жаль Вас може й забути попередити про це.....
А банк не зобовязаний Вас інформувати про те що він там робить, ваше діло платити і ваше право достроково заплатити (у випадку привата зі штрафом) - ось така стандартна відповідь наших друзів-банкірів.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему