... а може краще поганий мир, чим...... НЕдобра 5-річна війна?!
... якщо ми ворога не можемо перемогти(а ми таки не можемо, бо ворог завеликий, а західна підтримка замаленька/труслива) - то краще піти на деякі поступки, але ЗУПИНИТИ проливання крові наших людей!!!
... чи ще хочете такого 5 - 10 - 20 років???!
миру не буде стратегічно владі РФ не вигідно мати на кордоні успішну і квітучу Україну ! чому ? та тому що квітуча Україна буде прикладом для російських громадян , і тоді виникне питання чому Хохли змогли і в хохлів краще ніж в нас ? Якщо в Україні буде краще ніж в РФ це викличе невдоволення росіян владою і тоді вже геями ( від яких їх рятує Цар батюшка) росіян не налякаєш бо як казав мій знайомий із РФ "краще я буду жити в глухому лісі ніж побачу двох п_і_д_арас-ів на вулиці за ручку " ( перекладено) . Тому за таким будь-яким примирення може статися відкрита повномасштабна агресія наступ захоплення , а примирення може бути відволікаючим фактором, ніхто не забрав дві чи вже більше баз по 5000 солдат з купою техніки поряд з кордонами України, ці солдати їздять на навчання , підтягується техніка ... бази активно розвиваються , особовий склад навчається ... Ще раз поки існує РФ благополуччя в Україні бути не може ( РФ у сьогоднішньому форматі) і це не я придумав це сказав один з
Росія є тільки одна — імперіялістична, і так буде доти, доки російський імперіялізм не буде дощенту розторощений, а російський народ не вилікується з нього через пізнання, що його імперіялізм приносить йому самому найбільше лиха — жертв, терпінь і падіння»
«Коли б, наприклад, Україна державне відірвалась від російської імперії, а Казахстан чи нації Кавказу залишились в складі цієї імперії, то це було б рівнозначним з тим, що суревенність української нації і держави перебуває у величезній небезпеці від московського імперіалізму»... «…боротьба не припиниться аж до повного зреалізування нашої мети, якою є цілковий розрив між Україною і Москвою, відбудова Самостійної Соборної Української Держави, розвалення СССР і побудова самостійних, національних держав у підсоветській Европі й Азії, повний розгром російського імперіялізму та створення навколо Росії, замкненої в її власних кордонах, такої системи держав, щоб вона не могла більш виступати з імперіялістичною агресією»...
Пружина вечно сжиматься не будет. Настанет время-она стрельнет вгору, а мы курс па 25 будем вспоминать
Эта , чертова пружина ,уже так быстро начинает сжиматься , что в пору максимально быть внимательным ! Пошел в АШАН и икнул , масло сливочное "вологодское " -49 гривен, кефир -1%"Галычина " 30 гр, Творог 5% Селянський 38 гр . Хлеб , с семечками , пол буханки (черный , Мама любит) 9, 97
Если пружина развернется , боюсь быть сильно востребованным ......
Пружина вечно сжиматься не будет. Настанет время-она стрельнет вгору, а мы курс па 25 будем вспоминать
Эта , чертова пружина ,уже так быстро начинает сжиматься , что в пору максимально быть внимательным ! Пошел в АШАН и икнул , масло сливочное "вологодское " -49 гривен, кефир -1%"Галычина " 30 гр, Творог 5% Селянський 38 гр . Хлеб , с семечками , пол буханки (черный , Мама любит) 9, 97
Курс доллара и ценообразование у нас уже давно потеряли друг дружку ....
knoppixx написав:Таможня стоит и не таможит ничего. В бюджете дыра около 12 ярдов, Нефедова заткнули за пояс, таможня пытается заставить импортеров и перевозчиков платить больше. Ща еще МВФ денег не даст..... Слова Игоря Валерьевича покажутся нам сказкой
Тут ребята ждут что МВФ уже отсчитывает транш на их пирамиду.
Курс доллара и ценообразование у нас уже давно потеряли друг дружку ....
Да я это понял очень давно. Боюсь опять потерять . Ведь как было ...заказ сделан , предоплата получена , доллар скакнул . Товар , будьте любезны отдайте по тому курсу , как сделана предоплата.
Ну и на кого положили все риски ?
Так что посижу ка я в долларе (ни кому не нужном ).
knoppixx написав:Таможня стоит и не таможит ничего. В бюджете дыра около 12 ярдов, Нефедова заткнули за пояс, таможня пытается заставить импортеров и перевозчиков платить больше. Ща еще МВФ денег не даст..... Слова Игоря Валерьевича покажутся нам сказкой
Неправда....таможат "аж Гай шумить",. Или не там таможитесь....