Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Goodman ви собі яку картку відкривали щоб отримати ІБ? мені досі пудрять мізки, що треба лише картку із платним GSM інформуванням всі інші типу не відкриють ІБ
greenozon написав:Goodman ви собі яку картку відкривали щоб отримати ІБ? мені досі пудрять мізки, що треба лише картку із платним GSM інформуванням всі інші типу не відкриють ІБ
у меня шаровая Найкраща, там СМС-ки нашару, все в ИБ фурычит чики-пики Привет разводилам в̶ на отд-и Я еще советую открыть таки Депозитную, с нее снятие в АТМ любого банка анлим и нашару. Но СМС-инфо у нее платное, его мона отключить. Хотяя лучше снимать по нормальным лимитам прям у кассе Рояля или юзать р2р.
Востаннє редагувалось clientage в Чет 28 січ, 2021 22:32, всього редагувалось 1 раз.
greenozon написав:Goodman ви собі яку картку відкривали щоб отримати ІБ? мені досі пудрять мізки, що треба лише картку із платним GSM інформуванням всі інші типу не відкриють ІБ
у меня шаровая Найкраща, там СМС-ки нашару, все фурычит чики-пики Привет разводилам в̶ на отд-и
розізлюсь, піду в інше віддлення може там знайдуть безкоштовний GSM )
greenozon написав:Goodman ви собі яку картку відкривали щоб отримати ІБ?
Я прийшов, кажу - відкриваем НАЙКРАЩУ під розразунки в магазинах. Відкрили. Все безкоштовне, можете також уточнити на гарячій лініі - там виправляли перекручене інфо від представників на місцях. Бин карти 5167 6106 0015 хххх 08/23 неименна МС
andreyiskra написав:А вход п2п на депозитку платный?
Згідно тарифів так. Для гнучкої роботи в Роялі слід відкрити карту під депо, СМС можна відключити. І при відкритті депо з найкращої тіло депо повертати на депокарту.