|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 15 лис, 2021 10:59
IMPRINTER написав:Звонили с Довиры и Гарантии в этот раз (не с Диджи) - сказали что 12.12.2021 передают мое дело в их юр.отдел ! Ждите еще звонки ! Я так понимаю из-за того что у Дидже нет регистрации в реестре коллектров они теперь через Довиру работают?
Как вариант: Вы кто? Я у вас брал кредит? Договор есть? Кто по договору давал кредит? Я Михайловскому все погасил еще при ВА - все вопросы к ним. Квитанции дольше 3-х лет не храню. Ну и как вариант, если не погасил, то предоставьте оригинал ответа от Михайловского, что я им что-то должен с мокрой печатью, подписью и датой выдачи до 3-х лет.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 лис, 2021 11:23
ol_zy написав: IMPRINTER написав:Звонили с Довиры и Гарантии в этот раз (не с Диджи) - сказали что 12.12.2021 передают мое дело в их юр.отдел ! Ждите еще звонки ! Я так понимаю из-за того что у Дидже нет регистрации в реестре коллектров они теперь через Довиру работают?
Как вариант: Вы кто? Я у вас брал кредит? Договор есть? Кто по договору давал кредит? Я Михайловскому все погасил еще при ВА - все вопросы к ним. Квитанции дольше 3-х лет не храню. Ну и как вариант, если не погасил, то предоставьте оригинал ответа от Михайловского, что я им что-то должен с мокрой печатью, подписью и датой выдачи до 3-х лет.
Сенс спілкуватись з Довірою чи Діджі лише для забави. З самого початку Діджі мала Вас повідомити письмово про переуступку боргу Михалича. Якщо вони цього не зробили немає предмету для спілкуання. Якщо є письмове повідомлення тоді вже можливі варіанти. Тут юристи які хочуть на цьому заробити радять звертатись з запитами. Більшість з цим не буде заморочуватись. В суді позиція Діджеїв програшна. Якщо виконавчий напис нотаріуса зварганять теж опротестовується. Так що слід спати спокійно...така наша доля бути ...боржниками. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 лис, 2021 11:37
Квесторе_поверніться
В ГК написано про уведомление надёжным чыном. Но то, что надёжным чыном - это тока письменное и под подпись там не сказано ).
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Пон 15 лис, 2021 13:01
IMPRINTER написав:надёжным чыном
наЛёжным 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1312 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Пон 15 лис, 2021 13:13
IMPRINTER написав:Квесторе_поверніться В ГК написано про уведомление надёжным чыном. Но то, что надёжным чыном - это тока письменное и под подпись там не сказано ).
Це вже на відкуп Суду. Він і буде трактувати. Але Суду потрібні докази. Запис телефонної розмови не може бути доказом тому що невідомо хто з ким розмовляв. Потрібні експертизи з якими за 10000 -20000 ніхто не буде заморочуватися. І взагалі, термін позивної давності минув, належно чи неналежно повідомили. Остаточну крапку чи кому ставить Суд.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 лис, 2021 19:46
Квесторе_поверніться написав: IMPRINTER написав:Квесторе_поверніться В ГК написано про уведомление надёжным чыном. Но то, что надёжным чыном - это тока письменное и под подпись там не сказано ).
Це вже на відкуп Суду. Він і буде трактувати. Але Суду потрібні докази. Запис телефонної розмови не може бути доказом тому що невідомо хто з ким розмовляв. Потрібні експертизи з якими за 10000 -20000 ніхто не буде заморочуватися. І взагалі, термін позивної давності минув, належно чи неналежно повідомили. Остаточну крапку чи кому ставить Суд.
они утверждают что срок исковой давности обнулен ) тока я так и не понял к чему они апеллируют, ссылаясь на это ))
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Пон 15 лис, 2021 20:57
IMPRINTER написав:они утверждают что срок исковой давности обнулен ) тока я так и не понял к чему они апеллируют, ссылаясь на это ))
Суди за позовами Діджеїв застосовують строк загальної позивної давності. Правда останнім часом вони не бавляться в Суди по кредитах Михалича. Авансар зараз варганить виконавчі написи по кредитах КІЦ та ІРС що в відділеннях Михалича підсовували імярекам. Ці кредити вроді Діджеям не відійшли з Михалича...але можу бути не в темі. Суди зараз цією темою завалені.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лис, 2021 00:51
Квесторе_поверніться написав: IMPRINTER написав:они утверждают что срок исковой давности обнулен ) тока я так и не понял к чему они апеллируют, ссылаясь на это ))
Суди за позовами Діджеїв застосовують строк загальної позивної давності. Правда останнім часом вони не бавляться в Суди по кредитах Михалича. Авансар зараз варганить виконавчі написи по кредитах КІЦ та ІРС що в відділеннях Михалича підсовували імярекам. Ці кредити вроді Діджеям не відійшли з Михалича...але можу бути не в темі. Суди зараз цією темою завалені.
т.е. там по договорам где овер 3 года выконавчи напысы полным ходом?
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Вів 16 лис, 2021 12:49
IMPRINTER написав:т.е. там по договорам где овер 3 года выконавчи напысы полным ходом?
Саме так, Авансар пішов вабанк... Він переєструвався в товариство з обмеженою відповідальністю із фінансової компанії щоб вивести себе з під нагляду НБУ. Грамотні юристи ці написи елементарно оскарджують.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 лис, 2021 13:05
Квесторе_поверніться написав: IMPRINTER написав:т.е. там по договорам где овер 3 года выконавчи напысы полным ходом?
Саме так, Авансар пішов вабанк... Він переєструвався в товариство з обмеженою відповідальністю із фінансової компанії щоб вивести себе з під нагляду НБУ. Грамотні юристи ці написи елементарно оскарджують.
да но тут вопрос "цены вопроса" как для авансара так и для заемщика ... при маленькой сумме задолженности с одной стороны авансару дороже обойдутся услуги нотариуса, чем та сумма долга тем более с большой аморфностью ее взискания, так и для самого заемщика - если там долг 5 тыс. и ему заблокировали счета и не дают выехать за границу так ему проще их погасить чем нанимать адвоката ...
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль