Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Пансер написав:Комусь вдавалося збільшити кредитний ліміт після отримання картки? Подаю запит, і банк відмовляє. Тут є можливість дізнатися курс конвертації при покупці в іноземній валюті до покупки?
Первым делом, когда разобрался что к чему, отключил кредитный лимит (дали 10к, хоть я и не просил). А зачем он Вам? Вы Назбиратусом не пользуетесь? ИМХО, самая полезная опция тут.
А яка наразі вартість фізичної БВРки, 50 грн безповоротно?
Чи вірно зрозумів алгоритм заходу? 1) Встановити застосунок БВР. 2) Придбати фізичну картку. 3) Прив'язати її до застосунку. Доки треба фоткати до чи після прив'язки картки?
kreuz написав:А яка наразі вартість фізичної БВРки, 50 грн безповоротно?
Чи вірно зрозумів алгоритм заходу? 1) Встановити застосунок БВР. 2) Придбати фізичну картку. 3) Прив'язати її до застосунку. Доки треба фоткати до чи після прив'язки картки?
Установить апликуху и следовать её инструкциям. Карту нашару получить в ближайшем Джастине.
kreuz написав:А яка наразі вартість фізичної БВРки, 50 грн безповоротно?
Установить апликуху и следовать её инструкциям. Карту нашару получить в ближайшем Джастине.
Немає Джастіну в місті, тому й цікавить алгоритм входу саме через касу Сільпо.
Привіт, Власнику! Це - мій мобільний додаток. Хочеш більше балів на Влаcний Рахунок? 1 Завантаж Банк Власний Рахунок 2 Заповни анкету та надай документи 3 Отримай віртуальну картку та користуйся одразу! Захищай панд 🌱🐼🌿 4 Потрібен пластик? Візьми на касі в “Сільпо” .... https://bvr.ua/?utm_source=bankvostok&u ... t=card_bvr
В мене ліміт 10000. Використав для покупок за кордоном, на кешбечні категорії, так як зараз не хотів витрачати валюту. Назбиратусом не користуюся, поки Форварда вистачає.
В мене ліміт 10000. Використав для покупок за кордоном, на кешбечні категорії, так як зараз не хотів витрачати валюту. Назбиратусом не користуюся, поки Форварда вистачає.
Комисси за конвертацию при расчете за границей нет у них? Курс нормальный?