Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
klug написав:Можна СЕПом з будь-якої банки, але не треба. Тут за овер не карають.
Я так понимаю, что основной вопрос в этом:
Aktus написав:Можно ли его как-то быстро погасить (например, закинуть эту сумму сепом с укрсиба и потом так же вывести), чтобы можно было закрыть карту?
klug написав:Можна СЕПом з будь-якої банки, але не треба. Тут за овер не карають.
Я так понимаю, что основной вопрос в этом:
Aktus написав:Можно ли его как-то быстро погасить (например, закинуть эту сумму сепом с укрсиба и потом так же вывести), чтобы можно было закрыть карту?
В гірших традиціях я не дочитав і відповів "про своє" Завести і вивести певно не вийде, бо тоді знову буде овер. Завести і залишити, а потім зняти через касу уже після закриття рахунку може вийти, але може бути й гемор. Ще варіант: завести СЕПом, а потім розрахуватися рівно на цю суму (можливо частково поповнивши телефон, щоб рівно вийшло) - тоді має бути ОК.
До чого такий поспіх? 45 днів буде уже після Нового Року.
доброго ранку, колеги. при спробі закрити рахунок виявив відсутність у додатку можливості "виклику" персмена. здається, раніше був прямий чат щось помінялось, чи це моя неуважність ? і якщо у дружини персмена не було/був, однак ліквідувався, то чи є можливість підключення нового для закриття рахунку через анкету у файлі ?
UPD/ зі слів ГЛ, персмен для нових клієнтів може бути призначений через рідне відділення по телефону або безпосередньо під час візиту. повідомлення із загального чату переадресовуються персмену, який уже контачить з вами особисто.
S i m У меня 3 акка. Уже забыл кого куда переводили. Писал в чате запрос, где обслуживаюсь. Два акка закрыл удаленно, один оказался привязан к отделению- сходил. Можно так же поменять обслуживающее отделение, на более удобное. Писал запрос в удобном отделении, зная номер старого и нового.
S i m написав:мне в чате вообще говорят, что нет возможности удалённо закрыть счёт, кто, как с этим борется ?!
Удаленно можно только тем кого перевели на виртуальное отделение. Остальные - ножкамм в физические отделения должны идти
а как туда перевестись ?!
Никак. Сибас сам переводил отдельных членов нашего сообщества по одним только ему известным критериям. У меня тоже два акка на виртуальном, а один на физическом. Причем с виртуального на физическое можно перевестись по заявлению. А в обратном направлении насколько я знаю никак