|
РВС Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 10 лип, 2022 08:25
ScaryBee написав: asteriks написав: greenozon написав:або Альянс, теж має 20%
Роки півтора тому Альянс звинувачували у фінансуванні ОРДЛО через платіжну систему Глобалмані... Нічим та історія не закінчилася, але справу з ними мати не хочеться...
тоді в Райф
Точно в Райф? Райффайзен максимум 8,5% на депозит пропонує... Якщо все ж про Раду (Рада-банк) поки думаю
-
asteriks
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лип, 2022 08:27
Думаю, в понеділок сходити у відділення РВС на Саксаганського - якщо там дійсно "карткове паломництво підозрілих осіб", то розглядатиму інші варіанти
-
asteriks
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лип, 2022 08:32
ScaryBee написав:ці паломники нагадали - наріків, які ходили за медом в ліцензовану аптеку на початку великої війни. Це стадо треба було бачити Там ще їх трохи ТрО ганяло) Була така аптека поруч з домом, потім вони кудись зникли.
Просто не стало метадона с харьковского завода.Перейдут на бупренорфин с одесского))
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1597 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 10 лип, 2022 10:34
Мизантрóп написав: ScaryBee написав:ці паломники нагадали - наріків, які ходили за медом в ліцензовану аптеку на початку великої війни. Це стадо треба було бачити Там ще їх трохи ТрО ганяло) Була така аптека поруч з домом, потім вони кудись зникли.
Просто не стало метадона с харьковского завода.Перейдут на бупренорфин с одесского))
Хочете сказати, що наріки приходили в РВС на Прорізну за дозою вартістю 500 грн, а картки лише для прикриття?!
-
asteriks
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лип, 2022 11:02
asteriks написав:Хочете сказати, що наріки приходили в РВС на Прорізну за дозою вартістю 500 грн, а картки лише для прикриття?!

-
Zochan
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 10 лип, 2022 12:10
asteriks написав:вкластись сюди на 3 місяці
как вы это физически представляете? в целом можете конечно с утра подьехать, занять очередь в стаде крутил желающих оформить карту и вернутся в машину ожидать. в такое перспективное место вполне может неожиданно явится наряд полиции с работником военкомата, нужно быть бдительным
-
wtf
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лип, 2022 12:50
wtf
Завтра в районі обіду сходжу нав віділення на Саксаганського - якщо там такий же треш, буду шукати інший банк. Щодо військкоматівських - на них можна нарватися будь-де, від ринку, до церкви, всюди де є скупчення людей чоловічої статі. Недавно промайнуло в мережі відео, як намагалися вручити повістки відпочивальникам в наметах Коротше кажучи, "больше двух нє собірацца"
-
asteriks
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лип, 2022 15:43
asteriks написав:Думаю, в понеділок сходити у відділення РВС на Саксаганського - якщо там дійсно "карткове паломництво підозрілих осіб", то розглядатиму інші варіанти
По результатах відпишіться, будь ласка. Цікаво, яким медом там помазано. 
-
darmet
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лип, 2022 16:48
darmet написав: asteriks написав:Думаю, в понеділок сходити у відділення РВС на Саксаганського - якщо там дійсно "карткове паломництво підозрілих осіб", то розглядатиму інші варіанти
По результатах відпишіться, будь ласка. Цікаво, яким медом там помазано. 
Обов'язково
-
asteriks
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лип, 2022 16:12
Був сьогодні близько 14 у відділенні РВС на Саксаганського. Обід у них, як я зрозумів, плаваючий, але саме в цей час обідали працівники індивідуального бізнесу. Вдалось отримати роздруківку з тарифами та на ходу з'ясувати деякі важливі нюанси. На 3 місяці дають 20,5%річних, на 1місяць - 18,5%. По закінченню строку депо - 0,5% відн арахованих депозитів переказують ЗСУ. Я перепитав - саме0,5% від нарахованих відсотків, а не від тіла депо - отримав ствердну відповідь. Відкривають іменну безкоштовну картку, на яку перераховують відсотки, а після завершення строку вкладу - і тіло депо також. Тарифи на зняття з цієї картки не уточнював. Перед входом у відділення (на диванах черга з 4 клієнтів: сімейна пара 50+ років, та хлопець і дівчина (30-35р), але вони окремо. На вигляд - усі нормальні люди без ознак нарко, -ігро чи вплютообмінної залежностей. Обмінка в обід працювала, але курси не цікаві.
Востаннє редагувалось asteriks в Пон 11 лип, 2022 17:19, всього редагувалось 1 раз.
-
asteriks
-
-
-
-
Профіль
-
-
|