|
NEOBANK (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 13 жов, 2022 11:25
Striker написав:Подзвонив на гарячку, почали щось втирати про 3 дні по регламенту до зарахування. Питаю, чому вже майже добу банк НЕ ВІДПУСКАЄ платіж, так толком і не відповіли, стандартні слова. Платіж був по шаблону, по якому вже не раз відправляв, помилки не може бути. Пообіцяли після перевірки правильності реквізитів штовхнути вручну. Будьте обережні з Конкордом, мабуть є проблеми, якщо вже затримують гроші без причини.
Похоже что проблемы есть т.к. у меня такой платеж с 11го числа в обработке. Гарячка выдает стандартные ответы что проведут вручную.
-
ramaz
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 125 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 жов, 2022 14:03
ramaz написав: Striker написав:Подзвонив на гарячку, почали щось втирати про 3 дні по регламенту до зарахування. Питаю, чому вже майже добу банк НЕ ВІДПУСКАЄ платіж, так толком і не відповіли, стандартні слова. Платіж був по шаблону, по якому вже не раз відправляв, помилки не може бути. Пообіцяли після перевірки правильності реквізитів штовхнути вручну. Будьте обережні з Конкордом, мабуть є проблеми, якщо вже затримують гроші без причини.
Похоже что проблемы есть т.к. у меня такой платеж с 11го числа в обработке. Гарячка выдает стандартные ответы что проведут вручную.
Регулярно толкаю на Абанк с Нео. Все норм. За три дня втирают, потому что регламент СЕП. Автоматически вернутся спустя 3 суток, если неудача с отправкой. До єтого можете, хоть Соседке жаловаться, они ничего не сделают
-
Hemi
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 жов, 2022 14:49
ramaz, як у вас, ще не пройшов платіж? Вчора наче як третій день був. В мене сьогодні з'явилася ще одна операція, але й далі платіж в обробці. Так як сьогодні вихідний, то раніше понеділка вже гроші не побачу. Це NEдOBANK, не користуйтесь їхнім СЕПом. Такого в мене не було ні в одному банку.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: П'ят 14 жов, 2022 15:00
Striker написав:ramaz, як у вас, ще не пройшов платіж? Вчора наче як третій день був. В мене сьогодні з'явилася ще одна операція, але й далі платіж в обробці. Так як сьогодні вихідний, то раніше понеділка вже гроші не побачу. Це NEд OBANK, не користуйтесь їхнім СЕПом. Такого в мене не було ні в одному банку.
Позвонил вчера поругался и деньги вернули на счет
-
ramaz
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 125 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 жов, 2022 15:02
Striker то вам просто не свезло - обычно у них всегда всё летало
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 14 жов, 2022 15:23
Striker під час війни усі святкові = робочі
-
greenozon
-
-
- Подякував: 577 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: П'ят 14 жов, 2022 18:17
ramaz написав:Позвонил вчера поругался и деньги вернули на счет
Подзвонив тільки що, платіж був 12-го, вчора тільки відбулося списання з рахунку, а сьогодні гроші повернулися назад, тільки в виписці вони є, а баланс 0.00 грн. Зарахування буде пізніше, на питання коли - нажаль не можемо сказати точну дату. Чудовий банк. Кассандра написав:то вам просто не свезло - обычно у них всегда всё летало
Мені від того не легше. Банк не відправив незрозуміло чого платіж, потім сам його скасував, а ти сиди думай і чекай. Ще й повернув так, що грошей на карті немає, так би хоч р2р пульнув. Це просто інформація для всіх, щоб були обережні з цим недобанком. Немає ніякої впевненості у ньому.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: П'ят 14 жов, 2022 18:21
Striker написав:Так як сьогодні вихідний, то раніше понеділка вже гроші не побачу.
Конкорд подключён к режиму СЭП 23/7, если входящая сторона поддерживает этот режим, то может и раньше увидите средства. Striker написав:Це NEд OBANK, не користуйтесь їхнім СЕПом. Такого в мене не було ні в одному банку.
Если не было, то всегда может случится. Я вчера по тропе решил пополнить карту вечером. Средства пришли только сегодня утром. Никуда не звонил. А на днях исходящий СЭП задвоился в выписке и PUSH был указан неправильный баланс, ну тут пожаловался на это.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 14 жов, 2022 19:06
Howl написав:Конкорд подключён к режиму СЭП 23/7, если входящая сторона поддерживает этот режим, то может и раньше увидите средства.
Я може не зовсім точно написав. Платіж сьогодні на 3-й день відмінився банком і гроші типу повернулися назад, але на балансі 0.00. На питання чому його не відправили - нажаль немає інформації. Для мене очевидно, що НЕдОбанк просто притримав мої гроші і нашого колеги з форуму. Якби був якийсь збій, то вони б про це сказали, а не про те, що немає інформації чому так сталося. Howl написав:Если не было, то всегда может случится. Я вчера по тропе решил пополнить карту вечером. Средства пришли только сегодня утром. Никуда не звонил. А на днях исходящий СЭП задвоился в выписке и PUSH был указан неправильный баланс, ну тут пожаловался на это.
Я попередив про проблеми в банці, не розумію навіщо це все послідуюче обговорення.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: П'ят 14 жов, 2022 19:52
Striker написав:Для мене очевидно, що НЕдОбанк просто притримав мої гроші і нашого колеги з форуму.
Банк не смог отправить СЭП, тут проблема могла быть или на стороне банка, или на стороне НБУ. Я предположу, что проблема могла быть на стороне банка (были основания предполагать). Изредка проблемы у Конкорда наблюдались, но их устраняли и после длительное время всё работало исправно. А с учётом того, что в большинстве случаев карту данного банка используют для бесплатного вывода средств с Привата на карты других банков, то можно банк и простить, а не вешать сразу негативные ярлыки. IMHO
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2