Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Завтра у дочки закінчується конвертаційний депо. Обіцяли за пару днів телефонувати-мовчок. Додзвонитися в відділення неможливо. Віддадуть без попереднього замовлення?
novichok написав:Завтра у дочки закінчується конвертаційний депо. Обіцяли за пару днів телефонувати-мовчок. Додзвонитися в відділення неможливо. Віддадуть без попереднього замовлення?
був не приємно здивований коли після закінчення сроку дії карти до депозиту з мене зняли 20 грн за перевипуск карти в звязку з закінченням. Це повне жлобство. Такого ні в одному банку не бачив, тип паче це не кредитка, а карта до депозиту на яку надходять відсотки
alex2013a90 написав:був не приємно здивований коли після закінчення сроку дії карти до депозиту з мене зняли 20 грн за перевипуск карти в звязку з закінченням. Це повне жлобство. Такого ні в одному банку не бачив, тип паче це не кредитка, а карта до депозиту на яку надходять відсотки
alex2013a90 написав:був не приємно здивований коли після закінчення сроку дії карти до депозиту з мене зняли 20 грн за перевипуск карти в звязку з закінченням. Це повне жлобство. Такого ні в одному банку не бачив, тип паче це не кредитка, а карта до депозиту на яку надходять відсотки