Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
ihorsic написав:С такими тампами нал. курса в обменниках, то через неделю можно ветку закрывать.
А от цікаво хто який вибрав для себе поріг?
5% за 3 мес доходность овгз
Я теж вже порівнював, що зараз по 3-міс конвертдепо ну від сили 2% більше приросло ніж ОВДП. Якщо згадувати і порівнювати, то у 2019 найбільш вдалі фізики могли мати понад 40% у валюті, а вибрані юрики 85% у тому ж вимірі. Так що для каруселі такі собі стимули.
ihorsic написав:С такими тампами нал. курса в обменниках, то через неделю можно ветку закрывать.
А от цікаво хто який вибрав для себе поріг?
5% за 3 мес доходность овгз
Я теж вже порівнював, що зараз по 3-міс конвертдепо ну від сили 2% більше приросло ніж ОВДП. Якщо згадувати і порівнювати, то у 2019 найбільш вдалі фізики могли мати понад 40% у валюті, а вибрані юрики 85% у тому ж вимірі. Так що для каруселі такі собі стимули.
izibank написав:робимо замовлення щопонеділка, доступно для зняття стає в наступний понеділок. наприклад, якщо звернетесь сьогодні (9 грудня), то зробимо замовлення 12 грудня і кошти будуть доступні саме для вас 19 грудня.
У izibank є позитивні зміни. Депо до 27 включно й 28 (середа) зможу отримати. Представник на facebook допоміг.
Украинский капитал вернули хрустящими синими без проблем, Говорят, вынуждены были поднять курс, поскольку в ущерб себе бедолаги продавали раньше
Alien написав:
1finanсier написав:
asti написав:Вы шо не можете открыть ощадник в ТАЗике и перекинуть бакс туда и уже оттуда снять??! В ТАСе бакс есть всегда и в больших количествах))
Мене також цікавить яким чином це можна зробити? Як зв'язати картку ІЗІ і ощадник ТАСа
Розказую. Теоретично, оскільки сам такого не здійснював, але знаючи банківські процеси, розумію як це можливо. Отже, йдете до операціоніста і кажете що хочете зняти готівкову валюту з картки ізі і усю її покласти на ощадний рахунок у Тасі. Вам випишуть видатковий ордер (або два - видатковий + прибутковий) і з ним ви вже в касу де касирка усе проведе по рахункам і вам поверне корінці ордерів. Якщо сума невелика то можливо зразу ідти у касу - правда я не певен на 100%, що касирка бачить у себе рахунки ізі тоді у будь якому випадку ідти до операціоніста. У будь-якому випадку здійснювати ці операції тася не зобов'язана і може вам відмовити. Тому вам так чи інакше доведеться домовлятись з працівниками відділення ну і сподіватись на їх добру волю з цього питання. Як варіант - можна зробити те ж саме , але трохи складніше. Річ у тім що працівники відділення можуть вам відмовити з причини того , що у касі немає валюти а у попередньому прикладі вони спочатку мають видати вам валюту а потім прийняти її на ощадний. Щоб позбавити їх цієї відмазки ви можете прийти зі своєю валютою та запропонувати їм її прийняти на ощадний за умови, що після цього вам її видадуть як вклад ізі. Правда тут знову-таки треба домовлятися. Але в принципі усе можливо
В общем, схема оказалась на поверку нерабочей Выдать не могут валюту, хотя она есть на продажу Закончившиеся депозиты только по заранее заказанным заявкам
Goodman написав:ою строкою йде заніс великих сум на депо. кожного разу по 100к, вважайте
так это одна и таже сумма человек чесно меняет деньги, не запрещено и не облагается налогом за первые 100т может показать зарплату за прошлые два года год минималки хватит
100*3 = 300 Що, власне, теж не сума для фінмонів
думаю, дело в накопительном когда по итогу у финсона появятся ВОПРОСЫ, на которые нет ответ и чревато расставание с банком