|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 25 гру, 2022 23:36
airmax78 написав: The_Rebel написав:Майже 50% росту нерухомості за рік у твердій валюті! А тут про депозити розказують, ось де український клондайк)) Я зараз тут і ось думаю, як довго триватиме цей банкет? Чи не спішити з покупкою. Бо при розмовах з місцевими рилами у повітрі відчувається присмак "Буит только дорожать", як колись у Києві.
В такій ситуації треба продавати, а не купувати. Це ж ази.
В теорії - звичайно так. Але Ви на своєму досвіді вже багато разів доводили, що тренди дуже важко передбачити)) І якби я купив у 21 році, то зараз би дійсно треба було б продавати) Ось розберемо нашу з Вами ситуацію) Вам треба зараз продати квітку в Києві, але ж зараз ціни впали/ще падатимуть? То "по азам" виходить навпаки - Вам потрібно купляти нерухомість в Києві? Але ж у реальності Ви сидите в активі, який має великий шанс на ще більше просідання і продати його буде важко за вашу бажану ціну. В мене ситуація - мені потрібно житло в Ужгороді для себе, але ціни виросли і продовжують зростати. Я б з радістю продав тут житло, але в реальності мені то треба купити його для проживання. Ось так теорія не співпадає з реальністю)
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 26 гру, 2022 00:31
The_Rebel поэтому цены всегда+/- рыночные. Кому то надо быстро продать, другому быстро купить. Держать цены "на зло франту" могут себе позволить только упоротые.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 26 гру, 2022 00:31
The_Rebel написав: airmax78 написав: The_Rebel написав:Майже 50% росту нерухомості за рік у твердій валюті! А тут про депозити розказують, ось де український клондайк)) Я зараз тут і ось думаю, як довго триватиме цей банкет? Чи не спішити з покупкою. Бо при розмовах з місцевими рилами у повітрі відчувається присмак "Буит только дорожать", як колись у Києві.
В такій ситуації треба продавати, а не купувати. Це ж ази.
В теорії - звичайно так. Але Ви на своєму досвіді вже багато разів доводили, що тренди дуже важко передбачити)) І якби я купив у 21 році, то зараз би дійсно треба було б продавати) Ось розберемо нашу з Вами ситуацію) Вам треба зараз продати квітку в Києві, але ж зараз ціни впали/ще падатимуть? То "по азам" виходить навпаки - Вам потрібно купляти нерухомість в Києві? Але ж у реальності Ви сидите в активі, який має великий шанс на ще більше просідання і продати його буде важко за вашу бажану ціну. В мене ситуація - мені потрібно житло в Ужгороді для себе, але ціни виросли і продовжують зростати. Я б з радістю продав тут житло, але в реальності мені то треба купити його для проживання. Ось так теорія не співпадає з реальністю)
Де я і де тренди. Я ж ні сек не інвестор і не спекулянт. В мене була ціль - придбати квартиру для себе. І я ніколи не купував на перепродаж. Просто тричі так вийшло.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 гру, 2022 00:34
airmax78 написав:Просто тричі так вийщло.
вас хоть на Рождество отпустят к родным форумчанам из австрийского плена?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 26 гру, 2022 00:48
vitaliian написав: airmax78 написав:Просто тричі так вийщло.
Давайте Эрмакс. Тут очень душевно: пограничники тебе улыбаются, а таможенники даже в машину не заглядывают. Никакой бюрократии - здесь есть все, чего вам так не хватает в Вене. И настроение зимнее, а не +14, и бензин по 54 грн, а не по 1.45 евро, и опера - почти метрополитен, не чета венскому ацтою.
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2022 01:12
The_Rebel написав: roberto dark написав: The_Rebel написав:Дивився для себе нерухомість в Ужгороді для таких випадків як цей. Та і подобається місто. І знаєте що? Пора перейменовувати гілку на "Коли почнеться обвал нереальних цін на житло в Ужгороді". І дійсно потім перепровірив себе на бомбері, то ціни в цьому місті практично зрівнялися з київськими. Чи це Київ уже настільки перенасичений м2, чи в чому феномен Ужгорода? Якщо скажете причина у війні, то чому, наприклад, в тому ж Хмельницькому ціни на первинку рівно в 2(!) рази менші? Не думаю, що в Ужгороді зарплати більші ніж, у Хмельницькому, або порівняні з Києвом. Сижу, охрініваю...
Феномен Ужгорода всім відомий як і місцеві цигани. Хмельницький совкове місто базарників із новобудовами і шевченковими хатами в центрі міста.
Майже 50% росту нерухомості за рік у твердій валюті! А тут про депозити розказують, ось де український клондайк)) Я зараз тут і ось думаю, як довго триватиме цей банкет? Чи не спішити з покупкою. Бо при розмовах з місцевими рилами у повітрі відчувається присмак "Буит только дорожать", як колись у Києві.
Эту подорожавшую на 50% недвигу гребут, берут, только смотрят и языком цокают от цены или как с плинтусАми только предлагают себе эту сумму за неё выручить? Австрийские домики 2х этажные в центре на две семьи уже по миллиону(5куе за метр) под ремонт? Помню знакомый шапочный там начиная от 650куе в 17м году хотел там за метров так 160-170 с интерьером в стиле "Москва слезам поверит" с аутентичными батареями и побелёнными потолками. Кстати продал перед карантином, но за сколько не помню, раза в два минимум урезал лососЯ. Контрабанда цигарок и всего прочего чудеса с рынком недвиги городка меньше Оболони без строек свечек с МОПами творит Кстати в городе военных первых хаммеров Н1 в частных руках в цивильной версии, а не списанных в Ираках америкосами, не меньше чем в Киеве.
Востаннє редагувалось барабашов в Пон 26 гру, 2022 01:13, всього редагувалось 1 раз.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2022 01:12
adeges написав: vitaliian написав: airmax78 написав:Просто тричі так вийщло.
Давайте Эрмакс. Тут очень душевно: пограничники тебе улыбаются, а таможенники даже в машину не заглядывают. Никакой бюрократии - здесь есть все, чего вам так не хватает в Вене. И настроение зимнее, а не +14, и бензин по 54 грн, а не по 1.45 евро, и опера - почти метрополитен, не чета венскому ацтою.
Все так. Одна проблема - працювати не зможу. Сусіди скаржаться на перебої з інтернетом та дуже незручно їздити у відрядження.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 26 гру, 2022 01:16
vitaliian написав:The_Rebel поэтому цены всегда+/- рыночные. Кому то надо быстро продать, другому быстро купить. Держать цены "на зло франту" могут себе позволить только упоротые.
Так то воно так, тут не посперечаєшся. В теорії Макс може чекати закінчення війни, вступу в ЄС і поступового відновлення ціни. Можливо ще й непогано заробить. Але це якщо йому у Відні комфортно жити в оренді. А можливо краще продати квітку за скільки дадуть, купити щось в Австрії і на оренді більше зекономити. В мене така ж ситуація, хоч і меншого масштабу - мені також або продавати в передмісті Києва за скільки дадуть або чекати і жити в Ужгороді поки в оренді. Або купити тут якогось тимчасового хрущика поки. Але ж жити хочеться тут і зараз)) Коли тобі за 35, то дівчат в хрущик уже не комільфо водити 
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 26 гру, 2022 01:38
барабашов написав:Эту подорожавшую на 50% недвигу гребут, берут, только смотрят и языком цокают от цены или как с плинтусАми только предлагают себе эту сумму за неё выручить? Австрийские домики 2х этажные в центре на две семьи уже по миллиону(5куе за метр) под ремонт? Помню знакомый шапочный там начиная от 650куе в 17м году хотел там за метров так 160-170 с интерьером в стиле "Москва слезам поверит" с аутентичными батареями и побелёнными потолками. Кстати продал перед карантином, но за сколько не помню, раза в два минимум урезал лососЯ. Контрабанда цигарок и всего прочего чудеса с рынком недвиги городка меньше Оболони без строек свечек с МОПами творит Кстати в городе военных первых хаммеров Н1 в частных руках в цивильной версии, а не списанных в Ираках америкосами, не меньше чем в Киеве.
Може й не гребуть, але не віддають дешевше - то точно) Пробував попередньо торгуватися/домовитися про розстрочку. Ба більше - кожного місяця впевнено піднімають хотілку на кілька тисяч зелених. Просто тут не було київських качелів, тому всі вірять в "Буит токо дорожать", як колись всі вірили в київські круші. Я думаю власників зігріває думка про віртуальний ріст їхнього заробітку, про можливість зміни тренду поки не думають
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 26 гру, 2022 02:25
The_Rebel написав: vitaliian написав:The_Rebel поэтому цены всегда+/- рыночные. Кому то надо быстро продать, другому быстро купить. Держать цены "на зло франту" могут себе позволить только упоротые.
Так то воно так, тут не посперечаєшся. В теорії Макс може чекати закінчення війни, вступу в ЄС і поступового відновлення ціни. Можливо ще й непогано заробить. Але це якщо йому у Відні комфортно жити в оренді. А можливо краще продати квітку за скільки дадуть, купити щось в Австрії і на оренді більше зекономити. В мене така ж ситуація, хоч і меншого масштабу - мені також або продавати в передмісті Києва за скільки дадуть або чекати і жити в Ужгороді поки в оренді. Або купити тут якогось тимчасового хрущика поки. Але ж жити хочеться тут і зараз)) Коли тобі за 35, то дівчат в хрущик уже не комільфо водити 
Продавати гарну квартиру в Києві щоб отримати гроші на перший внесок (не факт що вистачить) на 20-річну іпотеку у Відні - погана ідея, мені здається. Та й навіщо, якщо я тут не збираюсь залишатись?
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1