Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 268269270271272 ... 2901>
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 18:38

stm написав:
  BIGor написав:
  stm написав:А в Кракове очень дёшево поэтому Вы как Акурт в Анталии рыбу год есть не будете )))

З головою у Вас все ок?

Понятно, из развлечений - ровные дороги и общественный транспорт. Плюс мечта.

Скажите какие у меня развлечения были до переезда и что изменилось? Какая мечта? Зачем эти изрыгания и навешивания выдуманных ярлыков?
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1861 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 18:41

Faceless написав:Якби ви порівнювали в один рік Польщу і Україну був би сенс. Я колись, як студентом почав працювати, теж не міг собі дозволити ресторани, навіть зрідка. А за багато років відвідував і у різних країнах Європи. То що, це щось означає? Ви ж ніби в минулому аудитор, має ж бути якісь аналітичні навички, нащо такі дурниці писати.
Робітники муніципальних громад, якщо є профспілки, можуть мати досить непогане забезпечення. Зо це означає? Та взагалі нічого. Який висновок можна зробити з водіїв трамваю, порівнюючи країни? Жодних. Особливо, якщо почали з конкретної галузі - ІТ

В чому питання? Я взагалі не бачу втрат у "развлечениях", взагалі. Так ясно? Ну що може бути вже незрозуміло? Ви ж по легенді ІТ-шник, має ж бути якісь аналітичні навички, нащо такі дурниці писати.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 18:52

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor написав:
  Faceless написав:Якби ви порівнювали в один рік Польщу і Україну був би сенс. Я колись, як студентом почав працювати, теж не міг собі дозволити ресторани, навіть зрідка. А за багато років відвідував і у різних країнах Європи. То що, це щось означає? Ви ж ніби в минулому аудитор, має ж бути якісь аналітичні навички, нащо такі дурниці писати.
Робітники муніципальних громад, якщо є профспілки, можуть мати досить непогане забезпечення. Зо це означає? Та взагалі нічого. Який висновок можна зробити з водіїв трамваю, порівнюючи країни? Жодних. Особливо, якщо почали з конкретної галузі - ІТ

В чому питання? Я взагалі не бачу втрат у "развлечениях", взагалі. Так ясно? Ну що може бути вже незрозуміло? Ви ж по легенді ІТ-шник, має ж бути якісь аналітичні навички, нащо такі дурниці писати.

Я тут легенду не озвучував.
То ви оцю недолугу спробу потролити написали тільки щоб не визнавати безґлуздість свого порівняння рівня життя за низьких доходів в Україні в одні роки і рівня життя з іншим рівнем доходів в інші роки в Польщі? То спроба невдала.

Ви не хочете бачити чи не бачите? Чи хочете запевнити всіх, що доя вас розваги - це покатушки на трамваї і прогулянки в парках?
Ну біс з тими розвагами, я взагалі писав про всю сферу послуг.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 21:01

Faceless написав:
BIGor написав:

То ви оцю недолугу спробу потролити написали тільки щоб не визнавати безґлуздість свого порівняння рівня життя за низьких доходів в Україні в одні роки і рівня життя з іншим рівнем доходів в інші роки в Польщі? То спроба невдала.

Ви не хочете бачити чи не бачите? Чи хочете запевнити всіх, що доя вас розваги - це покатушки на трамваї і прогулянки в парках?

І яке недолуге порівняння? Чи порівняти сферу послуг депресивного пгт в Україні і Кракова?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 21:55

BIGor написав:
  Faceless написав:
BIGor написав:В чому питання? Я взагалі не бачу втрат у "развлечениях", взагалі. Так ясно? Ну що може бути вже незрозуміло? Ви ж по легенді ІТ-шник, має ж бути якісь аналітичні навички, нащо такі дурниці писати.

І яке недолуге порівняння? Чи порівняти сферу послуг депресивного пгт в Україні і Кракова?

Чом би не порівняти їх хоча б в один рік, щоб співставні послуги для людей приблизно одного проф рівня тут і там?
І ви ж самі почали з ІТ, там взагалі легко порівняти - от релокується людина з України, рейт або взагалі той самий (якщо це тільки переїхд), або приблизно той самий (рейти в ІТ для України і Польщі сильно не відрізняються).
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 22:24

Faceless написав:Чом би не порівняти їх хоча б в один рік, щоб співставні послуги для людей приблизно одного проф рівня тут і там?
І ви ж самі почали з ІТ, там взагалі легко порівняти - от релокується людина з України, рейт або взагалі той самий (якщо це тільки переїхд), або приблизно той самий (рейти в ІТ для України і Польщі сильно не відрізняються).

Ну це брехня про рейти, в Україні не найвищі рейти, тому і наймали українців - бо дешево.
І напишіть як можна порівняти Краків по послугам з депресивним пгт в Україні? Чи як Київ порівняти з Крижополем?
Однозначна відповідь - де дешевша праця - там деякі послуги дешевші.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2022 22:51

BIGor написав:
  Faceless написав:Чом би не порівняти їх хоча б в один рік, щоб співставні послуги для людей приблизно одного проф рівня тут і там?

Ну це брехня про рейти, в Україні не найвищі рейти, тому і наймали українців - бо дешево.
І напишіть як можна порівняти Краків по послугам з депресивним пгт в Україні? Чи як Київ порівняти з Крижополем?
Однозначна відповідь - де дешевша праця - там деякі послуги дешевші.

Щодо ІТ, Україна vs Польща - це правда, рейти приблизно однакові. За вищими рейтами треба західніше було їхати. То ж не обманюйте самі себе.
За Крижопіль не можу сказати, не був. Порівняйте ваш Краків хоч з Києвом, хоч з іншими найбільшими містами - Одеса, Львів, Дніпро Харків.
Так, щодо вартості послуг і праці ви праві, в нас вони дешевші, бо загалом дешевша вартість праці. Але цілковито неправі щодо сегменту ІТ і доступності послуг конкретно для них.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 12:02

Faceless написав:Щодо ІТ, Україна vs Польща - це правда, рейти приблизно однакові.

Ну тут же Ви живете в Польщі - тому краще знаєте.
  Faceless написав:Але цілковито неправі щодо сегменту ІТ і доступності послуг конкретно для них.

Те саме.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 12:26

BIGor написав:
  Faceless написав:Щодо ІТ, Україна vs Польща - це правда, рейти приблизно однакові.

Faceless написав:Але цілковито неправі щодо сегменту ІТ і доступності послуг конкретно для них.

Те саме.

Ну-ну, то просвітіть прикладами, ви ж в нас мабуть єдиний тут "першовідкривач Польщі" :mrgreen: . Хоч якісь цифри наведіть, як контраргумент.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 27 гру, 2022 12:36

Faceless написав:
  BIGor написав:

Те саме.

Ну-ну, то просвітіть прикладами, ви ж в нас мабуть єдиний тут "першовідкривач Польщі" :mrgreen: . Хоч якісь цифри наведіть, як контраргумент.

Київський заочний знавець Польщі - а самим слабо хоч один факт чи цифру навести?
BIGor

Профіль

1
  #<1 ... 268269270271272 ... 2901>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: BIGor і 2 гостей