|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Пон 02 січ, 2023 09:51
Так до конца и не понял, подскажите плиз, я в декабре сделал три депа в разных банках по 100к, в январе еще хочу три, в месяц можно до 400к закидывать я так понял, а как быть с тем что депов получится больше чем на 400к, эта цифра на что-то влияет? В одном банке при заполнении анкеты в строке сколько всего маю грошових цiнностiв, говорит пиши до 400к а то финмон, посоветовала 300к написать, это тоже не понял как работает.
-
om77
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2023 10:26
mephala написав:топ N банков по какой колонке формируется? а если сделать колонку "не отображать" где можно просто натыкать галочек? что бы вернуться к изначальному виду просто кнопка "сброс"?
Топ - по колонке Итоговый курс. С одной понятной строкой всем проще работать, чем с массивом невнятных галочек
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Пон 02 січ, 2023 10:56
om77 написав:Так до конца и не понял, подскажите плиз, я в декабре сделал три депа в разных банках по 100к, в январе еще хочу три, в месяц можно до 400к закидывать я так понял, а как быть с тем что депов получится больше чем на 400к, эта цифра на что-то влияет? В одном банке при заполнении анкеты в строке сколько всего маю грошових цiнностiв, говорит пиши до 400к а то финмон, посоветовала 300к написать, это тоже не понял как работает.
Як я розумію можна хоч в 20 банках кожен місяць по 100к закидувати. Щоб в одному банку не назбирали 400 і більше. Але якщо в анкеті як оформлювали картки чи рахунки записали що ви безробітний без доходу, а ви каклєти тільки й носите в касу, то може раніше запитання по фінмону виникнути. Поважні колеги кажуть все залежить від конкретної банки. Можуть і на менших сумах за зябра узяти. 
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2023 11:36
alex lem
нічого не мішає попросити оновити анкету і дописати півмільйона-мільй..н це ж і так ніхто не перевіряє, а репутація - буде
-
greenozon
-
-
- Подякував: 560 раз.
- Подякували: 1743 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Пон 02 січ, 2023 11:58
flyman написав: osafly написав: evgr написав:evgr Шановне панство, тож може хтось підкаже щодо банку для депо після Привату? Зараз перечитав усю тему - бачу, що багато хто вкладає у Ізі. Адже одна з найвигідніших пропозицій на ринку, а вклад захищається потужним Таскомбанком. Так?
ТАСС-самый идиотский банк,который видел.Одно только пополнение собственной карты чего стоит(тарифы-способы-условия)...А так да,такий потужный,шо як бы у штаны не наложив від своеї потужності.
і що не так з "великою 5ркою"?
mephala написав:вроде в таське ниче сложного. Б5 гривневая + пластинка доллар/евро.
Все не так..Банк с идиотскими условиями...Менеджеры-идиоты,служба поддержки-тоже.Когда то решил открыть карту...По тогу-пополнение своей карты...в терминале-0.5%...Максимально-до 5 тыс. сутки.На кассе-пополнение тоже платно.Терминалы с функцией Cash-in,ну-если найдете работающий  Есть не во всех отделениях...В одном-только на выдачу денег работает...В другом отделении-вовсе порос паутиной.Третий...о да,наконец.Комиссия за пополнение все равно-0.2% Ладно,хер с ним...Засовываешь 1тыс-не берет,500-не берет.200-ура,взял...О-па,пошли новые купюры 200-сотки,су-ка-снова не берет  Беги меняй в кассу на старого образца.Пополнился,с горем пополам..Выезд за границу.Снятие налички.О-па..Не дает падла.Хотя перед выездом звонок на горячую линию,страна открыта,лимиты выставлены,карта активна.. По возвращению-снова звонок на горячую линию...Что не так??? Ответ-"Вы знаете,выданная Вам карта,оказалась то ли с браком,то ли просроченая...они на некоторых отделениях "валяются" но они не активные,должны их были изъять давно,но почему Вам менеджер ее выдал,мы не знаем.Так звонил же вам длб..-сказали все ОК.Ну,не знаем,прийдите-поменяйте на новую..Просто идиоты-сказочные.Вывел со счета деньги,на этом все.Желания нема больше иметь дел..
-
osafly
-
-
- Подякував: 207 раз.
- Подякували: 1021 раз.
-
-
Профіль
-
-
17
8
Додано: Пон 02 січ, 2023 12:26
osafly написав: flyman написав: osafly написав:ТАСС-самый идиотский банк,который видел.Одно только пополнение собственной карты чего стоит(тарифы-способы-условия)...А так да,такий потужный,шо як бы у штаны не наложив від своеї потужності.
і що не так з "великою 5ркою"?
mephala написав:вроде в таське ниче сложного. Б5 гривневая + пластинка доллар/евро.
Все не так..Банк с идиотскими условиями...Менеджеры-идиоты,служба поддержки-тоже.Когда то решил открыть карту...По тогу-пополнение своей карты...в терминале-0.5%...Максимально-до 5 тыс. сутки.На кассе-пополнение тоже платно.Терминалы с функцией Cash-in,ну-если найдете работающий  Есть не во всех отделениях...В одном-только на выдачу денег работает...В другом отделении-вовсе порос паутиной.Третий...о да,наконец.Комиссия за пополнение все равно-0.2% Ладно,хер с ним...Засовываешь 1тыс-не берет,500-не берет.200-ура,взял...О-па,пошли новые купюры 200-сотки,су-ка-снова не берет  Беги меняй в кассу на старого образца.Пополнился,с горем пополам..Выезд за границу.Снятие налички.О-па..Не дает падла.Хотя перед выездом звонок на горячую линию,страна открыта,лимиты выставлены,карта активна.. По возвращению-снова звонок на горячую линию...Что не так??? Ответ-"Вы знаете,выданная Вам карта,оказалась то ли с браком,то ли просроченая...они на некоторых отделениях "валяются" но они не активные,должны их были изъять давно,но почему Вам менеджер ее выдал,мы не знаем.Так звонил же вам длб..-сказали все ОК.Ну,не знаем,прийдите-поменяйте на новую..Просто идиоты-сказочные.Вывел со счета деньги,на этом все.Желания нема больше иметь дел..
Вам банк під конвертдепо, чи під повний набір банківських послуг? З конверт депо поки що складнощів відкрити не було (офлайн і недавно і онлайн). Щодо якості решти послуг, не скажу, не користуюся.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 02 січ, 2023 12:44
osafly не знаю откуда у вас столько проблем. пришел к кассе и закинул на Б5 без малейших проблем и комиса. через три месяца пришел и снял с пластинки без малейших проблем и комиса. хотя если вы любите бегать с пачкой налички по терминалам то может и будут проблемы. я не люблю пихать пачки в терминалы во избежания разных проблем звязанных с сбоем оборудования (любого банка и посредника)
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2023 12:58
Райффайзен здивував, дуже незадоволені були, віддаючи всього $1100 Я звертався в чат, пропонував забронювати на певний день готівку, ні, приходьте так. У відділенні біля ст. м Університет видали незадоволено
-
zapara_y
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2023 13:08
Підкажіть в приваті потрібно замовляти попередньо кошти якщо так то за який період? Чи потрібно чекати поки на картку не впадуть і вже потім замовляти зняття в п24?
-
alkhimik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 січ, 2023 13:12
mephala Можливо закидувать на пятірку якщо вона вас з нульовим лімітом або не користуєтесь. А мені зручно з неї комунальку платить та й копійку з гривні по магазинам збирати кешбеку(багатію прямо на очах  ). Треба вчити людей правильно поповнювати на ощадний рахунок а потім на гривневу віртуальну карту яку в відділенні можна оформить. PS Приєднуюсь до вище написаного. Тася перелякана, ящик-термінал її крупні папірці не приймає. Гриши Сковородки то точно (ходові в обмінках)І коли відключення світла працює генератор, то термінал все рівно без електрики. Та й 100к зараз я б очкував по папірцю кормить терміналу. Хоч і за десять раз. Одне що рулить в Тасі майже немає черги до каси.
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
|