Клуб 200к - валютные депозиты за гривну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 405406407408409 ... 1012>
Повідомлення Додано: Пон 02 січ, 2023 09:51

Так до конца и не понял, подскажите плиз, я в декабре сделал три депа в разных банках по 100к, в январе еще хочу три, в месяц можно до 400к закидывать я так понял, а как быть с тем что депов получится больше чем на 400к, эта цифра на что-то влияет?
В одном банке при заполнении анкеты в строке сколько всего маю грошових цiнностiв, говорит пиши до 400к а то финмон, посоветовала 300к написать, это тоже не понял как работает.
om77

Подякував: 6 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 січ, 2023 10:26

mephala написав:топ N банков по какой колонке формируется?

а если сделать колонку "не отображать" где можно просто натыкать галочек?
что бы вернуться к изначальному виду просто кнопка "сброс"?

Топ - по колонке Итоговый курс.

С одной понятной строкой всем проще работать, чем с массивом невнятных галочек
mustbe

Подякував: 177 раз.
Подякували: 1566 раз.

Профіль

2
1
3
Повідомлення Додано: Пон 02 січ, 2023 10:56

om77 написав:Так до конца и не понял, подскажите плиз, я в декабре сделал три депа в разных банках по 100к, в январе еще хочу три, в месяц можно до 400к закидывать я так понял, а как быть с тем что депов получится больше чем на 400к, эта цифра на что-то влияет?
В одном банке при заполнении анкеты в строке сколько всего маю грошових цiнностiв, говорит пиши до 400к а то финмон, посоветовала 300к написать, это тоже не понял как работает.

Як я розумію можна хоч в 20 банках кожен місяць по 100к закидувати. Щоб в одному банку не назбирали 400 і більше. Але якщо в анкеті як оформлювали картки чи рахунки записали що ви безробітний без доходу, а ви каклєти тільки й носите в касу, то може раніше запитання по фінмону виникнути. Поважні колеги кажуть все залежить від конкретної банки. Можуть і на менших сумах за зябра узяти. :wink:
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 січ, 2023 11:36

alex lem

нічого не мішає попросити оновити анкету і дописати півмільйона-мільй..н
це ж і так ніхто не перевіряє, а репутація - буде
greenozon

Подякував: 560 раз.
Подякували: 1743 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Пон 02 січ, 2023 11:58

flyman написав:
  osafly написав:
  evgr написав:evgr

Шановне панство, тож може хтось підкаже щодо банку для депо після Привату?
Зараз перечитав усю тему - бачу, що багато хто вкладає у Ізі. Адже одна з найвигідніших пропозицій на ринку, а вклад захищається потужним Таскомбанком. Так?

ТАСС-самый идиотский банк,который видел.Одно только пополнение собственной карты чего стоит(тарифы-способы-условия)...А так да,такий потужный,шо як бы у штаны не наложив від своеї потужності.

і що не так з "великою 5ркою"?

mephala написав:
вроде в таське ниче сложного. Б5 гривневая + пластинка доллар/евро.

Все не так..Банк с идиотскими условиями...Менеджеры-идиоты,служба поддержки-тоже.Когда то решил открыть карту...По тогу-пополнение своей карты...в терминале-0.5%...Максимально-до 5 тыс. сутки.На кассе-пополнение тоже платно.Терминалы с функцией Cash-in,ну-если найдете работающий :lol: Есть не во всех отделениях...В одном-только на выдачу денег работает...В другом отделении-вовсе порос паутиной.Третий...о да,наконец.Комиссия за пополнение все равно-0.2% Ладно,хер с ним...Засовываешь 1тыс-не берет,500-не берет.200-ура,взял...О-па,пошли новые купюры 200-сотки,су-ка-снова не берет :mrgreen: Беги меняй в кассу на старого образца.Пополнился,с горем пополам..Выезд за границу.Снятие налички.О-па..Не дает падла.Хотя перед выездом звонок на горячую линию,страна открыта,лимиты выставлены,карта активна.. По возвращению-снова звонок на горячую линию...Что не так??? Ответ-"Вы знаете,выданная Вам карта,оказалась то ли с браком,то ли просроченая...они на некоторых отделениях "валяются" но они не активные,должны их были изъять давно,но почему Вам менеджер ее выдал,мы не знаем.Так звонил же вам длб..-сказали все ОК.Ну,не знаем,прийдите-поменяйте на новую..Просто идиоты-сказочные.Вывел со счета деньги,на этом все.Желания нема больше иметь дел..
osafly

Подякував: 207 раз.
Подякували: 1021 раз.

Профіль

17
8
Повідомлення Додано: Пон 02 січ, 2023 12:26

osafly написав:
  flyman написав:
  osafly написав:
ТАСС-самый идиотский банк,который видел.Одно только пополнение собственной карты чего стоит(тарифы-способы-условия)...А так да,такий потужный,шо як бы у штаны не наложив від своеї потужності.

і що не так з "великою 5ркою"?

mephala написав:
вроде в таське ниче сложного. Б5 гривневая + пластинка доллар/евро.

Все не так..Банк с идиотскими условиями...Менеджеры-идиоты,служба поддержки-тоже.Когда то решил открыть карту...По тогу-пополнение своей карты...в терминале-0.5%...Максимально-до 5 тыс. сутки.На кассе-пополнение тоже платно.Терминалы с функцией Cash-in,ну-если найдете работающий :lol: Есть не во всех отделениях...В одном-только на выдачу денег работает...В другом отделении-вовсе порос паутиной.Третий...о да,наконец.Комиссия за пополнение все равно-0.2% Ладно,хер с ним...Засовываешь 1тыс-не берет,500-не берет.200-ура,взял...О-па,пошли новые купюры 200-сотки,су-ка-снова не берет :mrgreen: Беги меняй в кассу на старого образца.Пополнился,с горем пополам..Выезд за границу.Снятие налички.О-па..Не дает падла.Хотя перед выездом звонок на горячую линию,страна открыта,лимиты выставлены,карта активна.. По возвращению-снова звонок на горячую линию...Что не так??? Ответ-"Вы знаете,выданная Вам карта,оказалась то ли с браком,то ли просроченая...они на некоторых отделениях "валяются" но они не активные,должны их были изъять давно,но почему Вам менеджер ее выдал,мы не знаем.Так звонил же вам длб..-сказали все ОК.Ну,не знаем,прийдите-поменяйте на новую..Просто идиоты-сказочные.Вывел со счета деньги,на этом все.Желания нема больше иметь дел..

Вам банк під конвертдепо, чи під повний набір банківських послуг?
З конверт депо поки що складнощів відкрити не було (офлайн і недавно і онлайн).
Щодо якості решти послуг, не скажу, не користуюся.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 02 січ, 2023 12:44

osafly
не знаю откуда у вас столько проблем.
пришел к кассе и закинул на Б5 без малейших проблем и комиса.
через три месяца пришел и снял с пластинки без малейших проблем и комиса.
хотя если вы любите бегать с пачкой налички по терминалам то может и будут проблемы.
я не люблю пихать пачки в терминалы во избежания разных проблем звязанных с сбоем оборудования (любого банка и посредника)
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 січ, 2023 12:58

Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривну

Райффайзен здивував, дуже незадоволені були, віддаючи всього $1100
Я звертався в чат, пропонував забронювати на певний день готівку, ні, приходьте так.
У відділенні біля ст. м Університет видали незадоволено
zapara_y

Подякував: 3 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 січ, 2023 13:08

Підкажіть в приваті потрібно замовляти попередньо кошти якщо так то за який період? Чи потрібно чекати поки на картку не впадуть і вже потім замовляти зняття в п24?
alkhimik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 січ, 2023 13:12

mephala Можливо закидувать на пятірку якщо вона вас з нульовим лімітом або не користуєтесь. А мені зручно з неї комунальку платить та й копійку з гривні по магазинам збирати кешбеку(багатію прямо на очах :) ). Треба вчити людей правильно поповнювати на ощадний рахунок а потім на гривневу віртуальну карту яку в відділенні можна оформить.

PS Приєднуюсь до вище написаного. Тася перелякана, ящик-термінал її крупні папірці не приймає. Гриши Сковородки то точно (ходові в обмінках)І коли відключення світла працює генератор, то термінал все рівно без електрики. Та й 100к зараз я б очкував по папірцю кормить терміналу. Хоч і за десять раз.
Одне що рулить в Тасі майже немає черги до каси.
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

#<1 ... 405406407408409 ... 1012>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор