|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: П'ят 13 січ, 2023 17:22
Для посвященных секты - клички.
Айбокс на крещатике выдаёт старого образца с вкраплением потертых банкнот, нет мельче сотки номинала. Напротив Таз.ик - новьем 17 года.
-
demichh
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 173 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 13 січ, 2023 17:53
sergii_naushenko написав:deneg net Можна уточнити, що за банки "радіо" і "кінь"?
Мабуть, Рада і Конкорд. 
-
nord
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 13 січ, 2023 17:57
Faceless написав: Evgeny написав:В Альфе все плохо. В прошлом месяце через персонального менеджера смог сделать заказ на валюту, и получил своевременно. В этом месяце все - жопа. Жди окончания депозита ( у меня 21 января ) а потом жди еще 10 РАБОЧИХ ДНЕЙ
Дивно. Я замовляв через ПМ. Якщо замовляти на "своє" відділення, то можна і мегше, ніж 10 днів, і без всіляких умов тиму "вже є на рахунку". Якщо на інше - то 10 днів але знов таки немає потреби вже мати гроші на поточному. Забирав вже кілька разів без проблем
дивно це писати дивно коли на алку вже давно скаржаться.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 січ, 2023 18:01
mephala написав: Faceless написав: Evgeny написав:В Альфе все плохо. В прошлом месяце через персонального менеджера смог сделать заказ на валюту, и получил своевременно. В этом месяце все - жопа. Жди окончания депозита ( у меня 21 января ) а потом жди еще 10 РАБОЧИХ ДНЕЙ
Дивно. Я замовляв через ПМ. Якщо замовляти на "своє" відділення, то можна і мегше, ніж 10 днів, і без всіляких умов тиму "вже є на рахунку". Якщо на інше - то 10 днів але знов таки немає потреби вже мати гроші на поточному. Забирав вже кілька разів без проблем
дивно це писати дивно коли на алку вже давно скаржаться.
Так ще в цьому місяці забирав
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 13 січ, 2023 18:03
emeta написав:Если в Сенсе заказал валюту на дату спустя десять дней после окончания депо, то раньше получить частично хоть средства реально? Если заглядывать в разные отделения банка на протяжении этих 10 дней, снимать с карты по 300-500 баксов? Или не дают?
если в кассе есть бакс то без заказа выдают до 1К. и не забываем что только два снятия в месяц бесплатны.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 січ, 2023 18:10
mephala написав: emeta написав:Если в Сенсе заказал валюту на дату спустя десять дней после окончания депо, то раньше получить частично хоть средства реально? Если заглядывать в разные отделения банка на протяжении этих 10 дней, снимать с карты по 300-500 баксов? Или не дают?
если в кассе есть бакс то без заказа выдают до 1К. и не забываем что только два снятия в месяц бесплатны.
Стосовно 2 безкоштовних знять - там є уточнення, що вказане обмеження не розповсюджується на зняття коштiв, що були на депо. Такi кошти можна безкоштовно знiмати i частiше двох разiв на мiсяць. Правда для цього треба йти до менеджера - вiн перевiряє, що кошти дiйсно депозитнi i виписує ордер, з яким вже треба йти до каси.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 13 січ, 2023 18:25
Alien написав:Стосовно 2 безкоштовних знять - там є уточнення, що вказане обмеження не розповсюджується на зняття коштiв, що були на депо. Такi кошти можна безкоштовно знiмати i частiше двох разiв на мiсяць. Правда для цього треба йти до менеджера - вiн перевiряє, що кошти дiйсно депозитнi i виписує ордер, з яким вже треба йти до каси.
ну можете поспорить с менеджером на третий раз если вам комсу выставят. мое дело предупредить. теорию я и сам знаю. а вот практика может отличаться.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 січ, 2023 18:32
demichh написав:Для посвященных секты - клички.
Айбокс на крещатике выдаёт старого образца с вкраплением потертых банкнот, нет мельче сотки номинала. Напротив Таз.ик - новьем 17 года.
Делайте выводы demichh написав: с вкраплением потертых банкнот,.
Как это? 
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 січ, 2023 18:57
mephala написав: Alien написав:Стосовно 2 безкоштовних знять - там є уточнення, що вказане обмеження не розповсюджується на зняття коштiв, що були на депо. Такi кошти можна безкоштовно знiмати i частiше двох разiв на мiсяць. Правда для цього треба йти до менеджера - вiн перевiряє, що кошти дiйсно депозитнi i виписує ордер, з яким вже треба йти до каси.
ну можете поспорить с менеджером на третий раз если вам комсу выставят. мое дело предупредить. теорию я и сам знаю. а вот практика может отличаться.
Якраз на практиці сперечатись з менеджером особисто у мене потреби немає - кожного разу коли оформлюю через нього ордер він питає чи знімав я вже у цьому місяці готівку в межах двох безкоштовних виплат. Так що якщо менеджер нормальний - тут проблем немає
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 13 січ, 2023 19:07
Alien написав:Якраз на практиці сперечатись з менеджером особисто у мене потреби немає - кожного разу коли оформлюю через нього ордер він питає чи знімав я вже у цьому місяці готівку в межах двох безкоштовних виплат. Так що якщо менеджер нормальний - тут проблем немає
этот вопрос он вам задает когда вы уже два раза снимали? на третий и более раз? потому что когда мне задают такой вопрос я почему то понимаю что деньги снимают в счет тех двух бесплатных снятий. и менеджер перестраховывается что бы не было комсы.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
|