|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: П'ят 10 лют, 2023 16:47
Василь-Рівне написав:Відкрив сьогодні в білочці, курс 37,2 міжбанк + різні сплати та комісії вийде 37,48 грн за долар, але враховуючи як укріплюється гривня через три місяці може бути і мінус? Я дурак?
опаснее другое: и раньше временами белочка ОЧЕНЬ напряжно расставалась с клиентской валютой с карт и депозитов (хотя на продажу валюта есть всегда). Редиска ©
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 10 лют, 2023 17:06
kulikrom написав:Шановне панство! Чи вірно розумію, для замовлення в Приват на дату закінчення, потрібно гривневий еквівалент на інших картках банка мати? Інакше - тільки після сплати доларів на картку. Так?
Ні, замовлення нормально проходить до завершення депозиту, вимога щоб кошти вже були - такого в Приваті немає. Зверніть увагу, що у Приваті доступне використання (в тому числі зняття) грошей наступного дня після завершення депозиту (не в день завершення).
-
ustinovse
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 17:08
kulikrom написав:Шановне панство! Чи вірно розумію, для замовлення в Приват на дату закінчення, потрібно гривневий еквівалент на інших картках банка мати? Інакше - тільки після сплати доларів на картку. Так?
ні , зхамовляєте за кілька днів до завершення депозиту , а підтведження на отримання отримаєте вечором перед днем отримання (на рахунках може бути нуль)
-
lamal
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 17:19
Доброго дня! Хотілось би послухати карусельщиків з АЛЬЯНСУ. Як він віддає валюту? Чи варто з ним взагалі зв'язуватися?
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 17:19
kulikrom написав:Шановне панство! Чи вірно розумію, для замовлення в Приват на дату закінчення,
заходимо на депозит і дивимося дати, потім у сервісі ЗАМОВЛЕННЯ ГОТІВКИ підсвічуються всі можливі дати замовлення. майте на увазі замовлення можливе і на суботу ( якщо це відділеня працює по суботах). сума 2400
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 17:35
ihorsic написав:Доброго дня! Хотілось би послухати карусельщиків з АЛЬЯНСУ. Як він віддає валюту? Чи варто з ним взагалі зв'язуватися?
Залежить вiд регiону. Але зазвичай за кiлька днiв до закiнчення самi перетелефоновували - питали що будете робити з вкладом, чи не хочете перекласти - при вiдмовi без жалю повертали валюту синiми. Втiм банк дуже залежав ранiше вiд вiдключень свiтла - у них навiть мiськi телефони у цей час не працювали - на днях прислали повiдомлення у вайбер, що придбали генератор та нiби обiцяють безперебiйну роботу. Поки спiвпрацею задоволений
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 10 лют, 2023 18:38
Alien написав:на днях прислали повiдомлення у вайбер, що придбали генератор та нiби обiцяють безперебiйну роботу
Тому обещанию верить стоит не слишком. Первого февраля был в своём отделении, где генератор, типа, был уже давно. Не работают вообще потому, что генератор сломался несколько дней до того и его только собираются отсылать в Ужгород в ремонт. Три дня назад тоже в Вайбер пришло бодрое приглашение: "Альянс банк працює, навіть якщо вимкнули світло! Повідомляємо, що відділення ... у якому ви обслуговуєтесь, має генератор та бере участь у програмі Power Banking, створеної за ініціативи НБУ. Відділення працюватиме навіть у разі повного блекауту за графіком." Приходил к ним вчера: генератор всё так же в ремонте, соответственно, ни фига они в блекаут не работают.
-
moveton
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: П'ят 10 лют, 2023 19:31
То все ньюанси. Головне щоб валюту видавали без проблем. В Дніпрі відкрити конверт депо день в день не получится. Потрібно записуватися. Я записався на середу. А тепер думаю якщо покласти проблема то як забирати??? Ось і хочу послухати коллег. Дчкую
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 19:36
ihorsic написав:То все ньюанси. Головне щоб валюту видавали без проблем. В Дніпрі відкрити конверт депо день в день не получится. Потрібно записуватися. Я записався на середу. А тепер думаю якщо покласти проблема то як забирати??? Ось і хочу послухати коллег. Дчкую
Привата нет? в терминал засунул нал, в приложухе открыл депо, через 3 мес в приложухе заказал наличный доллар, пришел в назначенное собой! время и забрал новые синие банкноты
-
nekefer
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2023 20:11
nekefer написав: ihorsic написав:То все ньюанси. Головне щоб валюту видавали без проблем. В Дніпрі відкрити конверт депо день в день не получится. Потрібно записуватися. Я записався на середу. А тепер думаю якщо покласти проблема то як забирати??? Ось і хочу послухати коллег. Дчкую
Привата нет? в терминал засунул нал, в приложухе открыл депо, через 3 мес в приложухе заказал наличный доллар, пришел в назначенное собой! время и забрал новые синие банкноты
а что, валютное депо на 3 месяца можно открыть в привате? я так понял, что только на 6 месяцев, потом на 500 долларов гривнами получаешь, остальную сумму депозита - долларами. Так мнен объяснили в отделении привата за круглым столиком
Востаннє редагувалось Yuri_61 в П'ят 10 лют, 2023 20:13, всього редагувалось 1 раз.
-
Yuri_61
-
-
- Подякував: 378 раз.
- Подякували: 474 раз.
-
-
Профіль
-
-
1