Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Запилил новую табличку - Обменки Предлагаю в теме конвертов обсуждать банковские дела, а в этой теме - обменочные. Отделить, так сказать, мух от котлет. Чтобы разгрузить и не захламлять тему конвертдепо - предлагаю всё, что связано с обменками, их курсами и нюансами писать сюда. Тут можно поговорить и про цвет купюр и про "номера подряд" и прочую белиберду. А то есть персонажи, которые по 10 раз в день рассказывают какой курс они видели и валюту какого цвета они получили. Хай лучше пишут эту чрезвычайно важную информацию в эту тему-помойку
2XL написав:Зустрічав в темі УБІБ, думаю покласти туди конверт. Глянув на тему банка - якась мертва... Підкажіть, є сенс там розміщуватись?
Моя думка: якщо готові ризикувати можливістю "співпраці" з Фондом гарантування вкладів заради більшого прибутку - так. Якщо хочете жити спокійно - краще обійти стороною. Все таки в державі війна, а банк-ноунейм, в якого більшість київських відділень - в мутних районах на кільцевій, не викликає довіри. Айбокс виглядав набагато привабливіше.
окрім укргазу всі банки повернули депо новими синіми, укргаз теж повертав синіми раз
другий раз отримав 5 купюр "не синіх"-здав 300 на хлебушек.
як для мене нехай всі не сині, але курс 39,9-40 в березні не відкрив тільки 1 депо і то, тому що в ТАСі був курс 38,80 (отримав і переоформив не відходячи від каси)
курс опт 38,65-38,75 (валютчики працюють за безцінь) не бачу перспективи для стрімкого(і не стрімкого росту теж) до Паски менше 39