Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
laRin написав:усім привіт) можу взяти кредит, якщо в мене не погашений кредит. ліміт на картці в Приват?
Якщо офіційний працевлаштуванні то так
дякую! а може ви в курсі, має значення термін скільки я працюю? бо я не так давно влаштувався, чи це питання вже безпосередньо у банку індивідуально розглядають?
laRin написав:усім привіт) можу взяти кредит, якщо в мене не погашений кредит. ліміт на картці в Приват?
Якщо офіційний працевлаштуванні то так
дякую! а може ви в курсі, має значення термін скільки я працюю? бо я не так давно влаштувався, чи це питання вже безпосередньо у банку індивідуально розглядають?
Корнет, якщо це ваш 2й кредліміт, і вам ще не стукнуло 20 років, і ви працюєте на новому місці не більше 6 міс, то краще у війну ніде не шукайте нових кредлімітів, а спокійненько користуйтеся отим у Приваті. Там прострочек немає? А ще краще, подивитися свій кредрейтинг (у Приваті є фіча), і якщо він незелений, то нікуди точно не суйтеся. А вирощуйте рейтинг і кредитну історію. Для цього, наприклад, можна взяти декілька товарних (не карткових) кредитів на 2..5К (чайник, пароварка) і погасити без ніяких претензій за 2..3 міс! А потім (через 2..3 міс) спробувати взяти кредитку у Сенса, Моні, Спорта, А-банку -- більш лояльних банок
Цікаво чи той інфініт буде по бінкоду кредиткою чи дебеткою. А то буде хохма закордоном, ми вам машину в оренду не дамо, бо у вас хоч і інфініт, але дебітка. Їхні картки завжди як дебітки пробивалися по біну. А так, банк кредитних лімітів не дає, а тільки овердрафт під 29%, а то зовсім інше.