Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
пакет ИНФ не потягну ,бо для фінмону більше 400 к не занесу уточніть ,якщо на повну використовуєте - скільки в місяць можно завести по СЕП безкоштовно і так само безкоштовно отримати на касі готівки . Поки АВАЛЬ влаштовує,але в них АКЦІЯ хоч і подовжилася , готовий частково розділити рахунки
Ужас Решил вернуться в ПроКредит А как в приложении скопировать номер счета? Вот номер карты моЖна, а счета никак!! Смог только в вэб-ИБ скопировать в вайбер и перекинуть АндрюХе
Amethyst написав:Ужас Решил вернуться в ПроКредит А как в приложении скопировать номер счета? Вот номер карты моЖна, а счета никак!! Смог только в вэб-ИБ скопировать в вайбер и перекинуть АндрюХе
А мож как через OCR'ку?
ха-ха, я CVV искал минут 10+ пока не допер что они черным по черному написаны вместо номера...
Андрій1 написав:інтернет-банкінг вже майже тиждень не працює, в банку кажуть що проблема на моїй стороні, в когось є така проблема, чи дійсно тільки в мене?
Напевно, проблема тільки у Вас, в мене все працювало і працює, і ніколи проблем з цим не було