Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Раньше было не возможно... Но, некоторое время назад, такая возможность появилась, мне удалось установить и зарегистрироваться в O.bank 2.0, имея паспорт "книжечку". Скачайте приложение и следуйте инструкциям.
Спробував - ніфіга. Лише через дію, а там написало - що нема тих документів, що запрашує банк
Ви вже клієнт банку чи лише намагаєтесь ним стати? Діючі клієнти я так розумію можуть користуватись 2.0 одразу після ідентифікації. І тут біометричні документи не потрібні. Новим я так розумію вони потрібні саме для реєстрації у банку якої вони наразі не мають
Раньше было не возможно... Но, некоторое время назад, такая возможность появилась, мне удалось установить и зарегистрироваться в O.bank 2.0, имея паспорт "книжечку". Скачайте приложение и следуйте инструкциям.
Спробував - ніфіга. Лише через дію, а там написало - що нема тих документів, що запрашує банк
Ви вже клієнт банку чи лише намагаєтесь ним стати? Діючі клієнти я так розумію можуть користуватись 2.0 одразу після ідентифікації. І тут біометричні документи не потрібні. Новим я так розумію вони потрібні саме для реєстрації у банку якої вони наразі не мають
Я є вже клієнтом О.банку. Але все одно вимагає ідентифікацію через Дію (інших можливостей не надає - лише кнопка - ідентифікуватися через дію )
Alien написав:Ви вже клієнт банку чи лише намагаєтесь ним стати? Діючі клієнти я так розумію можуть користуватись 2.0 одразу після ідентифікації. І тут біометричні документи не потрібні. Новим я так розумію вони потрібні саме для реєстрації у банку якої вони наразі не мають
Я є вже клієнтом О.банку. Але все одно вимагає ідентифікацію через Дію (інших можливостей не надає - лише кнопка - ідентифікуватися через дію )
В вайбер мені надходило повідомлення, що Дія більше не потрібна: Скачав, спробував - ідентифікація по селфі.
К сожалению, и действующие клиенты банка, вынуждены снова проходить идентификацию при регистрации в 2.0.
1finanсier написав: Я є вже клієнтом О.банку. Але все одно вимагає ідентифікацію через Дію (інших можливостей не надає - лише кнопка - ідентифікуватися через дію )
Попробуйте удалить 2.0 и установить по новой, мне дало возможность пройти регистрацию через селфи и БанкID, без Діі.