|
Радабанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 15 вер, 2023 10:14
а для открытия валютного депо тут откроют бесплатно какую карту, на которую и внесение валюты и снятие будет без комиссии 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1869 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 15 вер, 2023 10:17
Snower написав:Скажіть, а як віддають долари на карті, які конвертовані на 50к?
отдают, наверное, сразу А у Вас карта валютная специально под этот кейс открывалась? виртуалка? платная?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1869 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 вер, 2023 22:58
flysoulfly написав:а для открытия валютного депо тут откроют бесплатно какую карту, на которую и внесение валюты и снятие будет без комиссии 
Щоб все було безкоштовно, то треба депозитні відривати. Під гривневу я відкрив депо одразу через додаток на мінімальні 1000грн. на три місяці під 20%, під валюту хотів відкрити депо на мінімальні 10$, але підходить й конвертаційний, який я одночасно з обміном 50 000грн. робив. Віддають валюту одразу, тільки кілька хвилин треба чекати, коли грн., яку вніс через касу з'явиться на картці, після операції обміну мабудь теж кілька хв. (за це точно не пам'ятаю). Ще є варіант грн. картки безкоштовно, це кредитка, але мені її відмовили відкрити після подачі заявки через багато відкритих кредиток в інших банках, тільки майже годину просто так промарнував. Й її як депозитну на майбутнє не можна використовувати, мала сума зняття через касу без комісії.
-
ГеннадийUA
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 84 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 вер, 2023 23:45
Є гривнева депозитка. Є Єврові депозити але виплата не на карту а на поточний. В відділені заморочили голову сказали що потрібно карту за 300 грн. І ще всякі різні комісії... виходить мене відшили?
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 вер, 2023 07:44
ihorsic написав:Є гривнева депозитка. Є Єврові депозити але виплата не на карту а на поточний. В відділені заморочили голову сказали що потрібно карту за 300 грн. І ще всякі різні комісії... виходить мене відшили?
При оформленні депо онлайн вибираєш, куди впаде депо, після картка вже прив'язана до депозитної програми, є безкоштовною й не може змінити свій тарифний пакет (поки хоч одне депо до неї прив'язане). Так що, якщо депо відкрите було, коли картки ще не було, чи Ви хотіли картку без відкриття нового депо, то можливо вони й все вірно сказали.
-
ГеннадийUA
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 84 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 вер, 2023 11:11
ihorsic написав:заморочили голову сказали що потрібно карту за 300 грн.
хіба можна ошукати досвідченого Н-річного фінансера і депозитчика 
-
greenozon
-
-
- Подякував: 559 раз.
- Подякували: 1739 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Нед 17 вер, 2023 12:03
greenozon написав: ihorsic написав:заморочили голову сказали що потрібно карту за 300 грн.
хіба можна ошукати досвідченого Н-річного фінансера і депозитчика 
Ні неможна! Тому я й пішов... 😃😃😃
-
ihorsic
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 вер, 2023 12:56
ihorsic написав:Є гривнева депозитка. Є Єврові депозити але виплата не на карту а на поточний. В відділені заморочили голову сказали що потрібно карту за 300 грн. І ще всякі різні комісії... виходить мене відшили?
А якщо купити валюту з зарахуванням на цей поточний рахунок для депозиту, то потім за зняття готівки з нього ще коміс мабуть захочуть?
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 вер, 2023 16:23
lara_08 написав: ihorsic написав:Є гривнева депозитка. Є Єврові депозити але виплата не на карту а на поточний. В відділені заморочили голову сказали що потрібно карту за 300 грн. І ще всякі різні комісії... виходить мене відшили?
А якщо купити валюту з зарахуванням на цей поточний рахунок для депозиту, то потім за зняття готівки з нього ще коміс мабуть захочуть?
Ніхто мені так і не відповідає. Хто вже проходив цей квест поділіться інфою
-
ihorsic
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 вер, 2023 18:54
ihorsic написав: lara_08 написав: ihorsic написав:Є гривнева депозитка. Є Єврові депозити але виплата не на карту а на поточний. В відділені заморочили голову сказали що потрібно карту за 300 грн. І ще всякі різні комісії... виходить мене відшили?
Ніхто мені так і не відповідає. Хто вже проходив цей квест поділіться інфою
а сами на соточку? я попробую скоро - надо в кассу на депозитку денежку занести
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-