|
Радабанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 08 лис, 2023 12:18
Просив ліміт в раді,але нічого не дали і прямо в мфо Na zhal po Vashiy zayavtsi Tudym-syudym Vam vidmovleno. My rozumiyemo Vashu finansovu potrebu, tomu peredayemo Vashu zayavku nashomu partneru SlonCredit, yakyy mozhe z Vamy zv'yazatysya dlya podal'shykh obhovoren
-
tarasum
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 лис, 2023 12:57
tarasum написав:Просив ліміт в раді,але нічого не дали і прямо в мфо Na zhal po Vashiy zayavtsi Tudym-syudym Vam vidmovleno. My rozumiyemo Vashu finansovu potrebu, tomu peredayemo Vashu zayavku nashomu partneru SlonCredit, yakyy mozhe z Vamy zv'yazatysya dlya podal'shykh obhovoren
хах ну хоть не врут другие, сцуко, передают в фоне, только отбиваться от смс-звонков успевай слоны, *дь...
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 лис, 2023 22:34
tarasum написав:Просив ліміт в раді,але нічого не дали і прямо в мфо Na zhal po Vashiy zayavtsi Tudym-syudym Vam vidmovleno. My rozumiyemo Vashu finansovu potrebu, tomu peredayemo Vashu zayavku nashomu partneru SlonCredit, yakyy mozhe z Vamy zv'yazatysya dlya podal'shykh obhovoren
это вообще законно? ™  банки вообще страх потеряли
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1869 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 лис, 2023 12:20
Бывалые радоводы, а на продажу (не на покупку) валюты онлайн действует лимит 50тыс или иной какой-нибудь? Я правильно понимаю, что от их онлайн курсов нужно вычесть 0,75%, которые возьмутся при зачислении на карточный/текущий счет (пусть даже и депозитный)?
-
Кащей
-
-
- Подякував: 224 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 лис, 2023 12:46
Кащей написав:Бывалые радоводы, а на продажу (не на покупку) валюты онлайн действует лимит 50тыс или иной какой-нибудь? Я правильно понимаю, что от их онлайн курсов нужно вычесть 0,75%, которые возьмутся при зачислении на карточный/текущий счет (пусть даже и депозитный)?
можна продати на 399999,99 але за один день знімати згідно обмеження
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 15 лис, 2023 12:50
sens написав: Кащей написав:Бывалые радоводы, а на продажу (не на покупку) валюты онлайн действует лимит 50тыс или иной какой-нибудь? Я правильно понимаю, что от их онлайн курсов нужно вычесть 0,75%, которые возьмутся при зачислении на карточный/текущий счет (пусть даже и депозитный)?
На онлайн продаж валюти в них ліміт 100т. грн.
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 лис, 2023 14:50
Кащей написав:Я правильно понимаю, что от их онлайн курсов нужно вычесть 0,75%, которые возьмутся при зачислении на карточный/текущий счет (пусть даже и депозитный)?
Нет. При продаже валюты зачисляют ровно ту сумму что вы поменяли. По крайней мере на депозитку было именно так
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 438 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 лис, 2023 16:11
Суворий та нещадний український фінмоніторінг. В банк приніс податкову декларацію про майновий стан за 2022 рок, яку вже перевірила податкова служба України. Но банку цього недостатньо. Він затребував ще документи про зняття цих коштів. Но цє ще не всє. Банк попередив що буде вважати сумму доходу на 20% менше, бо на думку фінмона банка, ці кошти мені потрібні на життєдіяльність. Алє і це ще не всє. Потім мене попередили що якщо в тебе за рік 4 рази закінчились депозит строком по 3 місяця, ты повинен дати підтвердження на всю сумму по одному і тому же депозиту за 4 рази. А імя цього видатного банка Рада банк. Здоровий глузд вийшов із чата
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Сер 15 лис, 2023 18:34
Evgeny написав:Суворий та нещадний український фінмоніторінг. В банк приніс податкову декларацію про майновий стан за 2022 рок, яку вже перевірила податкова служба України. Но банку цього недостатньо. Він затребував ще документи про зняття цих коштів. Но цє ще не всє. Банк попередив що буде вважати сумму доходу на 20% менше, бо на думку фінмона банка, ці кошти мені потрібні на життєдіяльність. Алє і це ще не всє. Потім мене попередили що якщо в тебе за рік 4 рази закінчились депозит строком по 3 місяця, ты повинен дати підтвердження на всю сумму по одному і тому же депозиту за 4 рази. А імя цього видатного банка Рада банк. Здоровий глузд вийшов із чата
а когда возникла проблема? При снятии депо?
-
emeta
-
-
- Подякував: 167 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 лис, 2023 18:42
lara_08 написав: sens написав: Кащей написав:Бывалые радоводы, а на продажу (не на покупку) валюты онлайн действует лимит 50тыс или иной какой-нибудь? Я правильно понимаю, что от их онлайн курсов нужно вычесть 0,75%, которые возьмутся при зачислении на карточный/текущий счет (пусть даже и депозитный)?
На онлайн продаж валюти в них ліміт 100т. грн.
Теж на 1 день. І так 4 дні.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-