|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 06 лют, 2010 21:24
budivelnik написав:Дитина не дитина , а множення на три проходив ще в класі третьому , а елементарної поваги до не знайомих навчився ще до школи , на відміну від деяких економістів .
Вы просто не на том форуме ведете беседу. Просто не туда зашли что-то доказывать, тем более в цифрах.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2010 21:25
это ничего шо по всему миру недвига не только периодически растет, но и периодически снижается в цене, причем циклы исчисляются не одним двумя годами
1 Згоден , тільки якщо взяти період більше 4 років , то в Україні житло не падало ні разу
2 Якесь серьозне зниження цін на житло відбулось тільки в Японії , але там воно опустилось з 7 000 доларів за квадрат до 5 000
3 Як тільки дійдемо до 5 000 за квадрат ( при середній зарплаті по державі 2 000 доларів в місяць ) я перший перейду в табір обвалістів
4 Спочатку слухаєте шахраїв які обіцяють ріст в 5 разів в рік , потім слухаєте тих самих шахраїв про падіння на такіж величини , а потім дивуєтесь чому це не відбувається
може не тих слухаєте  , мої прогнози практично не міняються вже більше року і набагато скромніші , але шансів збутися у них на кілька порядків більше ніж у Ваших оракулів.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2010 21:29
budivelnik написав:Дитина не дитина , а множення на три проходив ще в класі третьому , а елементарної поваги до не знайомих навчився ще до школи , на відміну від деяких економістів .
Будивельнык я считаю вы занимаетесь не своим делом. Если вы действительно строитель, а не балабол какой-то, то идите на строительный форум и доказывайте строителям что себестоимость на самом деле может быть меньше и можно строить по 300 долл, бо строили рашьне по 250.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2010 21:30
Дитина не дитина , а множення на три проходив ще в класі третьому , а елементарної поваги до не знайомих навчився ще до школи , на відміну від деяких економістів .
Вы просто не на том форуме ведете беседу. Просто не туда зашли что-то доказывать, тем более в цифрах.
Дісно як мене можна серьозно сприймати , якщо в мене 3 х 12 х 10 000 = 360 000
а у Вас ця операція приводить до результату в 4 550 000 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2010 21:31
budivelnik написав:это ничего шо по всему миру недвига не только периодически растет, но и периодически снижается в цене, причем циклы исчисляются не одним двумя годами
1 Згоден , тільки якщо взяти період більше 4 років , то в Україні житло не падало ні разу 2 Якесь серьозне зниження цін на житло відбулось тільки в Японії , але там воно опустилось з 7 000 доларів за квадрат до 5 000 3 Як тільки дійдемо до 5 000 за квадрат ( при середній зарплаті по державі 2 000 доларів в місяць ) я перший перейду в табір обвалістів 4 Спочатку слухаєте шахраїв які обіцяють ріст в 5 разів в рік , потім слухаєте тих самих шахраїв про падіння на такіж величини , а потім дивуєтесь чому це не відбувається може не тих слухаєте  , мої прогнози практично не міняються вже більше року і набагато скромніші , але шансів збутися у них на кілька порядків більше ніж у Ваших оракулів.
Якщо взяты голову в руки, то житло только в Украине уже падало в 1998м, и в 2008 м. А если взять пошире, то наверное вы только проснулись.
Востаннє редагувалось turbina в Суб 06 лют, 2010 21:35, всього редагувалось 1 раз.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2010 21:33
2 Якесь серьозне зниження цін на житло відбулось тільки в Японії , але там воно опустилось з 7 000 доларів за квадрат до 5 000
http://www.finam.ru/images/rpolet200307-02.gif
и вот это почитайте для общего развития
http://www.vnv.ru/articles/70/
Как рушились рынки недвижимости
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2010 21:36
Если вы действительно строитель, а не балабол какой-то, то идите на строительный форум и доказывайте строителям что себестоимость на самом деле может быть меньше и можно строить по 300 долл, бо строили рашьне по 250.
1 Дозвольте мені самому вирішувати де і що писати
2 Я ніколи не озвучував ціну продажу в 300 доларів , це Ваша ідея , тим більше вона зафіксована в Вашому підписі , тому якщо знаєте як це зробити йдіть в реальне життя , а не на форум і реалізуйте своє знання в вигляді готового продукту .( спочатку спробуйте для себе)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2010 21:40
Андрей_В написав:Ameba написав:Да вот именно все однокомнатные и двухкомнатные давно продаются еще до сдачи домов в эксплуатацию...
раньше да, на этапе котлована брали а щас в сданных в 2006-2008 домах квартир на продаже полно о чем это говорит? о том шо покупали для спекуляции, а не для жилья вы еще придумайте шо сейчас просто метут в не сданных домах а то я смотрю у АН даже статистики нет по продажам в не готовых домах))) риск того шо дом по готовности не введут в эксплуатацию огромен(я уже молчу про то достроят его или нет вобще, мало шо ли их стоит?) будешь сидеть без воды и света, ждать когда остальные квартиры прикупят
Я с Вами даже общаться не хочу и другим словом как "*я**л" Вас не охарактеризуешь!! Брал весной осенью приняли в єксплуатацию и под заселения, какой котлован?...
Вы ж*** от стула подымали смотрели что вообще предлагают и по какой цене видимо нет... Толку с Вами общатся Вы даже думать не хотите - пишите всякую фигню. Вы даже представления не имеете про что говорите.
Я в 2007-2008 дачу строил так получилось ~650 у.е метр квадратный жил площади с того момента цены выросли на все минимум в 1,5-2 раза, про какие цены на квартиры мы будем говорить если с них еще и прибыль срубить нужно а я строил для себя.
-
Ameba
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2010 21:45
budivelnik написав:бо не будет чем загребать бабло через 2 года
Шкода що формат форуму не має інструментів з допомогою якого можна було б матеріально наказувати хамовито- емоційних форумчан за їх безвідповідальні викрики .
+ 100
Но у него явно паранойя+мания величия= клиника.Больной человек.Материально ему не поможет.А физически - уже и так наблюдается отклонения он норм человеческих.
П.С. Извините, но это правда.
-
ВИТУС
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2010 21:45
turbina написав:Chabik написав:Ameba написав:Investor_K написав: А где такое предложение?
Весной купил, сейчас уже не встречаю таких предложений. Дом между прочем уже сдан. А для кого 430 000 грн. за квартиру 50м2 (это как 2х комнатная в стандартный домах, не новостройках) много то и 300к и 200к грн тоже будет много... так что говорить нечего сидите ждите у моря погоды.
Як таке можна писати, ви взагалі думали, коли це робили??
слабовато думал наверное
Слабовато думали наверно Вы.. абы пукнуть что то.. Интересно вы на какую сумму рассчитываете в покупке квартиры?.
-
Ameba
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему