Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Ізя прислав push, ніби відправив мені на пошту листа для підтвердження пристрою згідно з вимогами НБУ. Я всю пошту обшукав і ніде його немає. Застосунок не дає проводити платежі, підтримка святкує. Ще хтось таке спостерігає?
moveton написав:Из Сенса сегодня:
Ну так регламент же не змінювався, сам по собі СЕП 4.0 прискорює процес, але максимальний термін як був так і є до 3х робочих
Регламент недобанку не змінювався, а законодавство - так. Закон "Про платіжні послуги та переказ коштів в Україні" втратив чинність 01.08.2022, а вони його й досі цитують.
klug написав:листа для підтвердження пристрою згідно з вимогами НБУ
😳🥳🤣
Ні, це не я так кострубато описую фінмон, вони реально таке пишуть:
На фішинг теж не схоже, бо пуш у додатку, та й самого листа немає. Постанова така теж існує, виглядає так, що ізя вирішив використати пошту як другий фактор. Якого фіга вони прокинулися через рік та зразу тиснуть на стоп-кран питання риторичне. Підтримка за 2 години так і не відповіла.
UPD. платіж нарешті пішов, а підтримка й досі мовчить.
Изя снова затеял традиционную мутотень с обновлением приложения. В необновленной версии платежи проводить отказывается, требует обновить, а обновленное из ПлейМаркета поверх старого не устанавливается. Кто-нибудь уже очистил кэш/удалил старое? Новое устанавливается после этого? Самому экспериментировать не хочется, т.к. нужен гарантированный доступ.
klug написав:Ні, це не я так кострубато описую фінмон, вони реально таке пишуть
А сьгодні до мене вже постукав фін. мон. - питав чи я не вата. Кажу, що ні - відповіли, що будуть дивитися... Схоже, що поповнювати заначку таки було помилкою.
Кащей написав:из ПлейМаркета поверх старого не устанавливается
То у Вас певно стоїть те, що з сайту ставили - воно й не може з маркету оновитися чисто технічно. Треба зносити і ставити із маркету.