|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 12 лют, 2010 21:04
budivelnik написав:Моя інтуіція мені підказує що персонажів Турбіна і Андрій В , серед тих хто підтримає мою ініціативу - не буде
так мыж это, нанятые здеся, в нете работаем, цены валим
Один вже памперси поміняв , чекаємо на реакцію другого
Узковатая специализация шоу-бизнеса и для большинства здесь вообще будет непонятна. В общем пропустим. Ветка про РН.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 12 лют, 2010 21:07
budivelnik
не спортивно)))
А чіплятись до дрібниць просто заради розваги - спортивно 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 лют, 2010 21:09
budivelnik написав:разница 100 000 при этом кирпич не кладем, на стройке не сидим. занимаем место между прорабом на ставке, рботягой и той жертвой которая платит "итого". рубим сотню зеленых и считаемэто нормой???
Зате чесно і відкрито , нікому не жаліємось , маю право заробленне роками праці. Якщо Ви вважаєте що Ваша діяльність корисніша від моєї , поділіться з нами що , як , і за скільки Ви робите , Ви ж персонаж віртуальний і Вам все одно нічого не загрожує
ну хоть на этом спасибо.вообще я предпочитаю покупать товар дорого, но без обмана.
строя жилье я постараюсь ваше место на стройке исключить, дорого и безсмысленно... предпочту давать нагоняии непосредственно прорабу
на истину не претендую все ИМХО
ЗЫ вы лично дублируете прораба, или при выявлении косяков будете с ним "играть в плохого и хорошего полицейского" какое ваше место на стройке ваше и прораба? может я чего не понимаю..
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в П'ят 12 лют, 2010 21:14, всього редагувалось 1 раз.
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1085 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 12 лют, 2010 21:13
budivelnik написав... Цитата... Моя інтуіція мені підказує що персонажів Турбіна і Андрій В , серед тих хто підтримає мою ініціативу - не буде
так мыж это, нанятые здеся, в нете работаем, цены валим
Один вже памперси поміняв , чекаємо на реакцію другого
Узковатая специализация шоу-бизнеса и для большинства здесь вообще будет непонятна. В общем пропустим. Ветка про РН.
Другий також зїхав
Отже всі мають можливість глянути в обличчя працівникам дико потрібного шоу бізнесу і інтернет-теоретика широкого профілю , яким нічого сказати про свою потрібність для суспільства,
Що і потрібно було довести. Найсильніше кричить тримай злодія - злодій
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 лют, 2010 21:15
ну хоть на этом спасибо.вообще я предпочитаю покупать товар дорого, но без обмана. строя жилье я постараюсь ваше место на стройке исключить, дорого и безсмысленно...
Прапор в руки , єдине підкажіть чим займаєтесь , може я також заявлю про те що постараюсь обійтись без Ваших послуг.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 лют, 2010 21:20
какое ваше место на стройке ваше и прораба? может я чего не понимаю..
Я :
Приймаю рішення що будувати
Купую участок
Роблю проект
Узгоджую документацію
Провожу фінансування
Контролюю якість виконання скритих робіт
Знаходжу покупця
Прораб :
Виконує мої вказівки
Заміняє мене на час відсутності на майданчику
Приймає рішення по технічним питанням які знаходяться в його компетенції
Працює з людьми
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 лют, 2010 21:22
budivelnik написав:ну хоть на этом спасибо.вообще я предпочитаю покупать товар дорого, но без обмана. строя жилье я постараюсь ваше место на стройке исключить, дорого и безсмысленно...
Прапор в руки , єдине підкажіть чим займаєтесь , може я також заявлю про те що постараюсь обійтись без Ваших послуг.
занят был в автобизнесе, машинки продавал сейчас нет... бизнес умер... я вам пользы не принесу, разве что по японским запчастям вопросы возникнут... помогу... зарабатывать 50 % не буду... честно!
ЗЫ есть квартира, есть дача думаю, что расширить, склоняюсь к даче.....
-
Slon_Nosov
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 12 лют, 2010 21:31
budivelnik написав:какое ваше место на стройке ваше и прораба? может я чего не понимаю..
Я : Приймаю рішення що будувати
сам решу Купую участок
сам куплю Роблю проект
тоже куплю Узгоджую документацію
хлопотно, но решаемо Провожу фінансування Контролюю якість виконання скритих робіт Знаходжу покупця Прораб : Виконує мої вказівки Заміняє мене на час відсутності на майданчику Приймає рішення по технічним питанням які знаходяться в його компетенції Працює з людьми
так кому вы нужны? человеку без денег? который платит как правило больше, чем те у кого они есть?
-
Slon_Nosov
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 12 лют, 2010 21:36
budivelnik написав:Отже всі мають можливість глянути в обличчя працівникам дико потрібного шоу бізнесу і інтернет-теоретика широкого профілю , яким нічого сказати про свою потрібність для суспільства, Що і потрібно було довести. Найсильніше кричить тримай злодія - злодій
не в обиду, но вы все больше напоминаете шоумена из дешевого шоу
неужели вам так важно шом мы тут рассказали кто и что?
ведь можно и придумать легенду
впрочем как и вы)))
если скажу правду, мне поверят?
какой в этом смысл?
я вам отвечу
когда человеку нечего по сути ответить, на приведенные выше разными людьми неоднократно цифры, он начинает хамить и искать способы накрыть флудом последние сообщения с цифрами и по теме, заменяя конкретные понятия отвлеченными, не имеющими отношения к теме пространственными умозаключениями
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лют, 2010 21:51
не в обиду, но вы все больше напоминаете шоумена из дешевого шоу
Це швидше до Турбіни неужели вам так важно шом мы тут рассказали кто и что? ведь можно и придумать легенду
Мені важливо щоб Ви себе вели адекватно , а не були затичкою в невідомій дірочці А придумати набагато важче , ніж розповісти те чим займаєшся реально. я вам отвечу когда человеку нечего по сути ответить, на приведенные выше разными людьми неоднократно цифры, он начинает хамить и искать способы накрыть флудом последние сообщения с цифрами и по теме, заменяя конкретные понятия отвлеченными, не имеющими отношения к теме пространственными умозаключениями
Самокритика похвальна , Як я зрозумів це Ви про себе так кому вы нужны? человеку без денег? который платит как правило больше, чем те у кого они есть?
Якраз навпаки
Я потрібен людині яка:
а) в годину заробляє більше ніж я і тому їй вигідно скинути на мене менінгіти по вирішенню питань які вона може самостійно вирішити ,але їй шкода свого часу
б) або людині яка не має знань в будівництві і не знає що вона хоче , тому якщо я вгадую її скриті бажання - вона платить
Насправді все набагато простіше
Я також можу залізти під машину і поміняти пильник або сайлентблок , так само можу приготувати собі плов , який не в кожному ресторані мені запропонують , розібратись що заглючило в компютері і так далі , але як правило звертаюсь до фахівців. Можливо я при цьому переплачую , але якщо в мене є чим переплатити , то я не переживаю , все одно переплачені мною гроші вернуться до мене .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1