|
А-Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 23 жов, 2024 17:32
kulikrom написав: flysoulfly написав:кожен окремо
щодо Болта не скажу, а от Вигода точно окремо, як тільки соточку наколядуєте.
не гарно. А не знаєте, і в Sense теж окремо картка Вигода кешбек начислює ?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1869 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 23 жов, 2024 17:34
flysoulfly Окремо
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 27 жов, 2024 09:36
Чому з національного кешбеку не можеа сплати ні за комуналку ні поповнити телефон?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 913 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 жов, 2024 10:11
Investor_K написав:Чому з національного кешбеку не можеа сплати ні за комуналку ні поповнити телефон?
Почему нельзя? Можно. Используйте внешние пополняхи и сервисы оплат - и все будет работать. Оплата внутри приложения тут реализована как перевод денег со счета а не с карты. В этом случае применяется не МСС "коммуналки" или "пополнения телефона" а МСС перевода. Может со временем банк и перенастроит свое приложение, но пока так. Но с сайтов ОПСОСов и всяких портмоне, изипэй, пэйхаб - все работает
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 438 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 27 жов, 2024 10:59
WallNutPen написав: Investor_K написав:Чому з національного кешбеку не можеа сплати ні за комуналку ні поповнити телефон?
Почему нельзя? Можно. Используйте внешние пополняхи и сервисы оплат - и все будет работать. Оплата внутри приложения тут реализована как перевод денег со счета а не с карты. В этом случае применяется не МСС "коммуналки" или "пополнения телефона" а МСС перевода. Может со временем банк и перенастроит свое приложение, но пока так. Но с сайтов ОПСОСов и всяких портмоне, изипэй, пэйхаб - все работает
Це все складно. Я людина проста. Різним іноземним словам не навчена. Мені ото аби переказ
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 913 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 жов, 2024 12:48
Investor_K написав: WallNutPen написав: Investor_K написав:Чому з національного кешбеку не можеа сплати ні за комуналку ні поповнити телефон?
Це все складно. Я людина проста. Різним іноземним словам не навчена. Мені ото аби переказ
Мені теж ... От пам'ятаю було в спортлото - все просто і зрозуміло
-
lamal
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 жов, 2024 15:32
lamal написав: От пам'ятаю було в спортлото - все просто і зрозуміло
Нееее.... В спортлото было все сложно, надо было ждать, смотреть, сверять результаты.... А просто было в лотарее "Спринт" - купил билет, разорвал и сразу знаешь что именно ты выиграл 
-
WallNutPen
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 27 жов, 2024 21:26
adj написав:yama це вам в тему фін моніторингу. Але щоб ви розуміли банки стають жорсткішими, якщо відкрити нову картку і таке робити то на вас будуть уважніше дивитись ніж якщо у вас карта вже давно і анкета з даними заповнена з великими доходами (і то навіть це не гарантія що не запитають про конкретний переказ і не захочуть підтверджуючі документи про доходи)
Анкета в мене всюди заповнена на 100 + карточки всі по кілька років ще задовго до повномасштабного відкриті, Правда раніше я там великі суми не ганяв , максимум 20 000 / міс в місяць, обходився готівкою . Якщо ще дасте пряме посилання на цю тему то поставлю плюсик ))) Слава вищим силам поки що монобанк два місяці по 120 пропускає . Ще додам трошки сенсу (альфа банку колишнього) там в мене роками хамелеон в мінус $500 висів  Якось потрошку буду балансувати . Ранніше на а банк потроху приходило , по 5 тис то може і по 10 тис пройде . Доречі в цьому році всі банки перепитували рівень доходів , всім вказав по телефону і анкетах в межах 80-120+ тож сподіваюсь шанс є. Не хочеться потім ходити по банках . Як швидко віддають гроші якщо відмовлять в обслуговуванні ?
-
yama
-
-
- Подякував: 9176 раз.
- Подякували: 1067 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 27 жов, 2024 22:00
yama написав:Якщо ще дасте пряме посилання на цю тему
держите Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17) yama написав:Як швидко віддають гроші якщо відмовлять в обслуговуванні ?
во многом зависит от банка - но чаще всего ОЧЕНЬ-ОЧЕНЬ-ОЧЕНЬ не быстро. Так что лучше до этого не доводить
-
WallNutPen
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 28 жов, 2024 00:41
yama Те що написали вище плюс зайдіть на сайт мінфіна у відгуки про банк який вас цікавить, там побачите як швидко банк віддає гроші тим з кими розриває відносини
-
adj
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
|