|
Ощадбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 16 лис, 2024 15:49
СТАНДАРТНИЙ (STND_UAH_8 ДОВГОСТРОКОВИЙ) UAH Це ж ТП Моя Картка? А то вже заплутався. Колись була МС з написом "моя картка" до 2022, потім перевипустили на МС просто червону без напису. ТП ж не змінився? Зараз закінчився строк дії вже і цієї картки. Перевипуск в такому випадку ще безкоштовний? Чи можна на віртуалку/діджиталку? Чи тільки пластик? І яка процедура перевипуску? Відділення чи можна в додатку? Дякую.
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 лис, 2024 15:56
alibob написав:СТАНДАРТНИЙ (STND_UAH_8 ДОВГОСТРОКОВИЙ) UAH Це ж ТП Моя Картка? А то вже заплутався. Колись була МС з написом "моя картка" до 2022, потім перевипустили на МС просто червону без напису. ТП ж не змінився? Зараз закінчився строк дії вже і цієї картки. Перевипуск в такому випадку ще безкоштовний? Чи можна на віртуалку/діджиталку? Чи тільки пластик? І яка процедура перевипуску? Відділення чи можна в додатку? Дякую.
Дивно. Дізнайтесь в тг бот, який у вас ТП. В розділі Тарифи, коли знайде бот вашу карту. Відпішитесь.
-
vadymbanker
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 125 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лис, 2024 19:01
Пишуть, що ТП Мій комфорт. Хоча точно пам'ятаю, що відкривав Моя картка. Пишуть, що змінили навесні 2022. Дивно, на зараз в тарифах є і Моя картка і Мій комфорт. Для чого змінювали і чому не повідомили консультант не знає. Перевипустили по терміну дії пише тільки про пластик. Ніяких віртуалок/діджиталок не передбачено. Тільки відділення, тільки хардкор. Картка була типу для безкоштовного входу в веб інет-банкінг (смс були безкоштовні). Давно в веб не входив, все в додатку. Не знаю як буде зараз (раніше приходили смс, а тепер не знаю), треба буде спробувати.
P.S. В веб-версію кабінету зайшов, смс з кодом прийшло як і раніше.
-
alibob
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 лис, 2024 19:17
alibob, раніше в ТП "Мій комфорт" випускалась платіжна картка "Моя картка". Цей тариф уже застарілий, тому краще його закрити й змінити на ТП "Моя картка" й випустити до нього картку "Моя картка". Якщо рахунок не важливий, то в Ощад відкрийте цифрову "Моя картка", а цей рахунок при нагоді закриєте у відділенні банку.
-
Howl
-
-
- Подякував: 577 раз.
- Подякували: 1135 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 16 лис, 2024 19:25
Howl написав:alibob, раніше в ТП "Мій комфорт" випускалась платіжна картка "Моя картка". Цей тариф уже застарілий, тому краще його закрити й змінити на ТП "Моя картка" й випустити до нього картку "Моя картка". Якщо рахунок не важливий, то в Ощад відкрийте цифрову "Моя картка", а цей рахунок при нагоді закриєте у відділенні банку.
Повністю згоден.
-
vadymbanker
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лис, 2024 21:13
vadymbanker написав:Тоді ви вже до цього знімали в банкоматі або переказували p2p. Касові зняття завжди паралельно та окремо. Та єдиний ліміт тільки діє в ТП Моя Картка, в ЗП пакеті або пенсійному інші умови.
це мова якраз про Моя Картка. після сплати комісії 100грн нарешті дойшло - каса 100к/день - п2п/банкомат 20к/міс.
-
KVV
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лис, 2024 21:14
KVV написав: vadymbanker написав:Тоді ви вже до цього знімали в банкоматі або переказували p2p. Касові зняття завжди паралельно та окремо. Та єдиний ліміт тільки діє в ТП Моя Картка, в ЗП пакеті або пенсійному інші умови.
це мова якраз про Моя Картка. після сплати комісії 100грн нарешті дойшло - каса 100к/день - п2п/банкомат 20к/міс.
Yes!
-
vadymbanker
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лис, 2024 01:18
Howl написав:alibob, раніше в ТП "Мій комфорт" випускалась платіжна картка "Моя картка". Цей тариф уже застарілий, тому краще його закрити й змінити на ТП "Моя картка" й випустити до нього картку "Моя картка". Якщо рахунок не важливий, то в Ощад відкрийте цифрову "Моя картка", а цей рахунок при нагоді закриєте у відділенні банку.
Дякую
-
alibob
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 17 гру, 2024 11:11
Что так Ощадбанк зарплатные карты любит? И мобільні заощадження под 6%, а не 3, и переводы внутри банка без комиссии в отличие от других карт (по крайней мере, большинства). Обдирает работодателей за это?
-
candidat
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 гру, 2024 20:41
candidat написав: переводы внутри банка без комиссии в отличие от других карт (по крайней мере, большинства)
айн момент!  шо - с комиссией будет пополнение с ощадовской социалки внутрибанковским переводом и на вот такую? - Howl написав: відкрийте цифрову "Моя картка"
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1868 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1