Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Visky написав:Компанії "Ясно" і "ДТЕК Київські електромережі" забороняють оплату наперед в Києві і я не можу оплати на 1000 грн.
Как реализован такой запрет? Вы им заплатите 1000, а они зачислят на лицевой счёт только сумму фактической задолженности? А остальное куда денут?
Бо мовляв: "треба платити лише по факту на 1 число міс, бо тарифи підвищуються, а ви, заплативши наперед по старим тарифам, обкрадає компанію і самого А.!" Приблизно так проверіщала перевіряюча лічильника і виписала перерахунок зі штрафом! Років 20 назад таке було, я звісно її штраф з перерахунком порвав і викинув, та осад залишився разом з цим вимаганням в наступних платіжках. Ще, коли заплатиш більше, наступного міс і в подальші підвищують суму вимоги. Я плачу для дуже старих батьків і вони дуже переживають за дуті суми неіснуючого боргу. В області, по дачі, навпаки просять платити наперед.
https://accordbank.com.ua/ua/about/news ... f6b811008/ В кого що вийшло сплатити по акції? В мене вийшло знайти тільки Ясно (електроенергія) та Нафтогаз (газ і доставка). Київводоканал не знайшло, КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО відсутнє, Цифрал сплачений на рік вперед...
Кешбек у розмірі 200 грн нараховується за кожен платіж від 1000 грн, але не більше 5 операцій на місяць. Виплата здійснюється до 15 числа наступного місяця на рахунок, з якого було проведено оплату. Пропозиція діє лише для перших 10 000 платежів щомісяця. Пропозиція діє обмежений час, тож не зволікайте – переходьте на сайт City24 , оплачуйте та отримуйте свій кешбек!