Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
vadymbanker написав:Як що в веб версії нема рахунку, тоді його нема.
Ну так картковий рах БЕЗ дійсної картки тут не відображається. Щось з ним зробити можна тільки у від-ні ((
У мене в веб версії відображалося.
Після реєстрації,пошукав.знайшов.Прлблему.по-перше манагер у відділенні не розуміє різниці між відкритим/закритим рахунком/карткою, по-друге в ощад збудження після веб реєстрації - перекинув з зп картки сенсбанк сюди, мав зробити валютообмін, а мені одразу обмеження. НАКУА???
Amethyst написав:[quote="5828995:vadymbanker"]Як що в веб версії нема рахунку, тоді його нема.
Ну так картковий рах БЕЗ дійсної картки тут не відображається. Щось з ним зробити можна тільки у від-ні ((
Після реєстрації,пошукав.знайшов.Прлблему.по-перше манагер у відділенні не розуміє різниці між відкритим/закритим рахунком/карткою, по-друге в ощад збудження після веб реєстрації - перекинув з зп картки сенсбанк сюди, мав зробити валютообмін, а мені одразу обмеження. НАКУА???[/quote]Обмеженя знімаются через оператора або ivr
vadymbanker написав:Як що в веб версії нема рахунку, тоді його нема.
Після реєстрації,пошукав.знайшов.Прлблему.по-перше манагер у відділенні не розуміє різниці між відкритим/закритим рахунком/карткою, по-друге в ощад збудження після веб реєстрації - перекинув з зп картки сенсбанк сюди, мав зробити валютообмін, а мені одразу обмеження. НАКУА???[/quote]Обмеженя знімаются через оператора або ivr[/quote]
Є проблема - пароль якимось чином змінено на ім'я власника рахунку, у мене точно було інше. У відділенні пояснити не змогли.
забокував рахунок фінмон прийшли у відділення, там консультант сказала зараз ми вам ліміти якісь там піднімем і все буде ок до вечора
ага, ніфіга
прийшли знову, каже ой давайте пишіть заяву на розблокування, гроші в сумі 50 тис отримані за які заблочили, вкажіть як від родичів, на лікування
каже у нас в базі ви не червоні, тобто все має працювати, невідомо чому ви не можете пересилати гроші, ваша справа зараз йде по самим верхам, розбираються
Можете кому интересно получил валютный перевод из Турции правда шел 10 дней ну рамадан бывает такое в привате пытались выдать белые доллары типа мы работаем со всеми банкнотами,в сенсе вообще не нашли перевод в системе хотя мне было удобно ТК имею валютный счёт там и наконец ощад все четко новенькие синенькие 2021 года сразу же выдали и без заказа
Із 28 по 31 березня в Мобільному Ощаді купуйте долари та євро на суму до 50 000 грн за рахунок кредитних коштів із вашою кредиткою MORE без комісії; користуйтесь пільговим періодом до 62 днів.
Ferlakur написав:Із 28 по 31 березня в Мобільному Ощаді купуйте долари та євро на суму до 50 000 грн за рахунок кредитних коштів із вашою кредиткою MORE без комісії; користуйтесь пільговим періодом до 62 днів.
Вітаю спільнота! Маю зарплатну картку в ошаді, ще відкрив в евро та $ картки. Якщо купити валюту на ці картки, чи існує вариант як потім без процентів зняти готівку в касі? Типу як в моно нв 3 міс на депо покласти? Чи інші опції?
yoggik написав:Вітаю спільнота! Маю зарплатну картку в ошаді, ще відкрив в евро та $ картки. Якщо купити валюту на ці картки, чи існує вариант як потім без процентів зняти готівку в касі? Типу як в моно нв 3 міс на депо покласти? Чи інші опції?
yoggik написав:Вітаю спільнота! Маю зарплатну картку в ошаді, ще відкрив в евро та $ картки. Якщо купити валюту на ці картки, чи існує вариант як потім без процентів зняти готівку в касі? Типу як в моно нв 3 міс на депо покласти? Чи інші опції?
На період військового стану валюту можна замовити і зняти у касі анлім і нашару.