Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 14121413141414151416 ... 1442>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 20:45

wild.tomcat написав:
  moveton написав:Вот я поэтому и уточнял что именно считается безумием. После этой фразы дальше можно не читать. В пределах средств "настільки білими, що біліше не буває" у Сени никаких ограничений с мая не добавилось. Можно и на свой ИНН и на чужой.

а через місяць (чи коли там) коли буде 100? і що взагалі очікувати далі? 50? 20? 10? навіщо клієнту це все?

Что будет 100? Суммарный белый доход по справкам? Ну если будет 100, то, наверное, 10 уже не станет. А зачем этот доход клиенту, то я уже не скажу - это уже его личное безумие, а не банка.
moveton

Подякував: 62 раз.
Подякували: 689 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 20:45

wild.tomcat написав:
  moveton написав:
  wild.tomcat написав:клієнту не дають скористатися його власними коштами на його власний розсуд. при чому настільки білими, що біліше не буває

Вот я поэтому и уточнял что именно считается безумием. После этой фразы дальше можно не читать. В пределах средств "настільки білими, що біліше не буває" у Сени никаких ограничений с мая не добавилось. Можно и на свой ИНН и на чужой.

а через місяць (чи коли там) коли буде 100? і що взагалі очікувати далі? 50? 20? 10? навіщо клієнту це все?

Шото мені взагалі здається, що це якась змова підлабузників проти (двох) МПС! :mrgreen: :mrgreen:
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 494 раз.
Подякували: 1279 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 20:57

moveton написав:
  wild.tomcat написав:
  moveton написав:Вот я поэтому и уточнял что именно считается безумием. После этой фразы дальше можно не читать. В пределах средств "настільки білими, що біліше не буває" у Сени никаких ограничений с мая не добавилось. Можно и на свой ИНН и на чужой.

Что будет 100? Суммарный белый доход по справкам? Ну если будет 100, то, наверное, 10 уже не станет. А зачем этот доход клиенту, то я уже не скажу - это уже его личное безумие, а не банка.

ви тролите?
чи у вас вже вечір вдався? :D
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 21:05

wild.tomcat написав:ви тролите?

Нет. Я серьёзно пытаюсь понять о чём мы вообще говорим. Если у человека действительно белый доход, т.е. он может об этом справку показать, то лимиты на его финансовые движения вытекают из этой справки и больше не из чего. Это и раньше было и сейчас осталось. Раз мы о таком человеке, значит вся эта цифрь - это про его доход? Или про что? Или не про такого человека?
moveton

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 21:18

moveton написав:

Нет. Я серьёзно пытаюсь понять о чём мы вообще говорим. Если у человека действительно белый доход, т.е. он может об этом справку показать, то лимиты на его финансовые движения вытекают из этой справки и больше не из чего. Это и раньше было и сейчас осталось. Раз мы о таком человеке, значит вся эта цифрь - это про его доход? Или про что? Или не про такого человека?

ми говоримо про те, що банки послуговуються якимось міфічним "місячним" доходом клієнта і ніхто це поки що не спростував. а також про те, що у якогось пересічного клієнта хоч в сєні хоч в алли хоч ще десь може бути заначка, яка перекриває цей дохід. і тягнутися вона (заначка) може досить довго.і що клієнт наразі, наприклад, взагалі не може показати хоч якогось наявного доходу, ну так сталося, непрацює моожливо він на моменті. але це ж не робить його кошти відразу лівими, вірно ж? і банчик на власний розсуд обмежує ними користування, і планує це ще зробити ще більш жорстким. і дідька лисого ви щось зможете довести.
ніхто ніде поки що не підтвердив, що довідка за якісь минулі періоди якимось чином впливатиме на зміну цих самих лімітів в кращий бік. на неї і раніше косо дивилися, а зараз і тим більше.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 21:29

wild.tomcat написав:ніхто ніде поки що не підтвердив, що довідка за якісь минулі періоди якимось чином впливатиме на зміну цих самих лімітів в кращий бік. на неї і раніше косо дивилися, а зараз і тим більше.

Но ведь и не опроверг? Если только на это жалоба, то я пока не вижу для неё повода. Во всяком случае, если Тазик пишет, что ему нужен именно среднемесячный доход, причём неясно за какие месяцы, то у Сени пока не понятно. Думаю, что через пару дней смогу рассказать чем моя заявка закончилась. Рабочий май только начался. Во всяком случае на разовые операции остаётся по-старому: спецзаявка на конкретную операцию в пределах суммарного дохода за последние 10 лет. И такая операция тогда пойдёт мимо нового месячного лимита. Да, если последние 10 лет был исключительно депозитный рантье, тады может быть ой. Но мне кажется, что такие люди давно уже перебросили накопления в более пригодные для подтверждения финмону. Например, в ОВГЗ.
moveton

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 06 тра, 2025 09:23

Задним числом вернули акцию 2% кешбека в АТБ с первого мая. И даже насчитали задним числом за покупки с 1 мая.
jabba

Подякував: 367 раз.
Подякували: 371 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 тра, 2025 10:07

jabba написав:Задним числом вернули акцию 2% кешбека в АТБ с первого мая. И даже насчитали задним числом за покупки с 1 мая.

ну как задним... офпред писал об этом на форуме еще... 1 мая. и писал что в аппке акция не отображается, но на сайте есть и должна работать... как-то так
WallNutPen

Подякував: 41 раз.
Подякували: 438 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 06 тра, 2025 10:52

Re: Sense Bank

moveton написав:чел пару недель назад искал кто в Одессе за нал USDT продаёт. До сих пор не нашёл

погано шукав :wink:
quadro_tony_da

Подякував: 4 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 тра, 2025 10:53

Ліміти

moveton написав:

28 квітня Я надав у відділенні банку документи, що підтверджують дохід - декларацію ФОП і довідку з податкової. Ліміт 150, що ніяк не походить із наданих банку документів.
Інкогніто

Подякував: 136 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

#<1 ... 14121413141414151416 ... 1442>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Ferlakur, Investor_K і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор