|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 15 чер, 2025 15:57
Давненько я не брал в руки шашек Скоро начинаю продажи, начиная с лоусегментной штучки возле м.Левобережная Границы через год будут открыты, по крайней мере для беспроблемных с т.з. резерв+
-
fox767676
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 чер, 2025 15:57
fox767676 написав: airmax78 написав:Тому якщо українців в примосовму порядку повернуть до дому (при чому за будь-якого роскладу: Україна перемагає, або Україна зберігається, або Україна стає частиною Рос Райху)
я так розумію "лиц одесской национальности" ви до українців не відносите 
Я ж вже у Києві. Якщо повернусь до Відня - тоді й запитаєте.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 чер, 2025 16:00
airmax78 написав: fox767676 написав:хлопці, хлопці Кісінджер пропонував наприкінці 2022 нормальний розділ коли б більша частина України опинилася б у омріяному західному світі. Але чернь налаштована кротами-подоляками патріотимчно засвистала цю і подальші пропозиції, проваливши іспит на політичний інтелект. За це звісно доведеться платити. Що буде у підсумку я навіть писати боюсь, в якому шос все опиниться, але навіть у білорусії відчинені кордони
У 1918 році у білорусі також були відчинені кордони. А вже у 1922 - кородини були на замку.
тут нема прямого причино-наслідкового зв'язку, а може бути навіть зворотній
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 чер, 2025 16:01
fox767676 написав:Давненько я не брал в руки шашек Скоро начинаю продажи, начиная с лоусегментной штучки возле м.Левобережная Границы через год будут открыты, по крайней мере для беспроблемных с т.з. резерв+
Я впевнений, що багато хто планував відкриття кордонів ось-ось і в 2022му і особливо в 2023, і на початку 2025го вже точно. Але нажаль події розгортаються не дуже позитивно. Тому дуже сподіватись на те, що ось через рік кордони точно відкриють я б не став.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 чер, 2025 16:05
fox767676 написав: airmax78 написав: fox767676 написав:хлопці, хлопці Кісінджер пропонував наприкінці 2022 нормальний розділ коли б більша частина України опинилася б у омріяному західному світі. Але чернь налаштована кротами-подоляками патріотимчно засвистала цю і подальші пропозиції, проваливши іспит на політичний інтелект. За це звісно доведеться платити. Що буде у підсумку я навіть писати боюсь, в якому шос все опиниться, але навіть у білорусії відчинені кордони
У 1918 році у білорусі також були відчинені кордони. А вже у 1922 - кородини були на замку.
Чому немає? Є. Покищо хлу "незалежна" білорусь - ОК. Там щось мутити через них все ще можна. І взагалі поки не до них. Але режим окукливается и все більше нагадує совєтський епохи людожерів. За такого режиму ніякої "незалежної" білорусі, або тим більше України бути не може.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 чер, 2025 16:07
airmax78 написав: fox767676 написав:Давненько я не брал в руки шашек Скоро начинаю продажи, начиная с лоусегментной штучки возле м.Левобережная Границы через год будут открыты, по крайней мере для беспроблемных с т.з. резерв+
Я впевнений, що багато хто планував відкриття кордонів ось-ось і в 2022му і особливо в 2023, і на початку 2025го вже точно. Але нажаль події розгортаються не дуже позитивно. Тому дуже сподіватись на те, що ось через рік кордони точно відкриють я б не став.
У будь-якому випадку кошти будуть виведені з під української юрисдикції навіть якщо гіпотетично кордони не відкриють - гроші\квартири при воєнному комунізмі не мають ні сенсу, ні захисту при відкритих кордонах вони б ще мали шанс бути інвестованими у щось там більш респектабельне, при зачинених тільки втеча
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 чер, 2025 16:14
airmax78 написав: fox767676 написав: airmax78 написав:У 1918 році у білорусі також були відчинені кордони. А вже у 1922 - кородини були на замку.
Чому немає? Є. Покищо хлу "незалежна" білорусь - ОК. Там щось мутити через них все ще можна. І взагалі поки не до них. Але режим окукливается и все більше нагадує совєтський епохи людожерів. За такого режиму ніякої "незалежної" білорусі, або тим більше України бути не може.
там не було різьких гойдалок від "сльозинки звіряче побитого правосєка" до "трудового фронту ім. Полпота" Їх режим повільно поступово куклився 30 років, і все рівно їм ще дуже далеко до повного зачинення кордонів, тим більше до масової примусової репатріації втікачів В те що будуть опиратися відкриттю кордонів - вірю, але скоріше буде поступова лібералізація. Вже йдуть розмови про заброноьваних на час відпусток. В те що примусово репатріють бігунців - не вірю. Це мало б сенс при курсі на тотальну війну , паралельно з депортаціею росіян, конфіскацію їх майна. А так навіть західні спостерігачі пишуть про парадокс коли росіяни спокійно відпочивають\працюють у Європі поки українці під бомбами
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 чер, 2025 16:40
airmax78 написав:Люди погано знають історію, тому їм здається що відбувається щось екстраординарне і те, тільки тому, що одне коротке хло з'їхало з глузду. Насправді доволі ще не стара історія знає такі цікаві випадки що масово траплялись із мешканцями цієї частини світу. Навіть після втечі до цивілізованих країн. І нічого, норм. Мені здається навіть ніхто не вибачився (насправді вже не було перед ким). Тому якщо українців в примосовму порядку повернуть до дому (при чому за будь-якого роскладу: Україна перемагає, або Україна зберігається, або Україна стає частиною Рос Райху) - це мене не здивує. Ну можливо в останньому випадку - здивує. Хоча це буде тупо калька з того що відбулось в 1945 році з значною частиною білої еміграції.
Поки деякі язиками тріпались по форумам інші займались питанням громадянства. Перші далі сидять на форумах, хтось тим часом отримав подвійне громадянство і паспорт топ 5 країн по безвізовим можливостям. 
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3043 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 чер, 2025 16:45
Хомякоид написав: airmax78 написав:Люди погано знають історію, тому їм здається що відбувається щось екстраординарне і те, тільки тому, що одне коротке хло з'їхало з глузду. Насправді доволі ще не стара історія знає такі цікаві випадки що масово траплялись із мешканцями цієї частини світу. Навіть після втечі до цивілізованих країн. І нічого, норм. Мені здається навіть ніхто не вибачився (насправді вже не було перед ким). Тому якщо українців в примосовму порядку повернуть до дому (при чому за будь-якого роскладу: Україна перемагає, або Україна зберігається, або Україна стає частиною Рос Райху) - це мене не здивує. Ну можливо в останньому випадку - здивує. Хоча це буде тупо калька з того що відбулось в 1945 році з значною частиною білої еміграції.
Поки деякі язиками тріпались по форумам інші займались питанням громадянства. Перші далі сидять на форумах, хтось тим часом отримав подвійне громадянство і паспорт топ 5 країн по безвізовим можливостям. 
Та всі знають що ви ганебний ухилянте і пристосуванець - не потрібно нагадувати.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 чер, 2025 16:50
Vadim_ написав: BIGor написав: airmax78 написав:Люди погано знають історію, тому їм здається що відбувається щось екстраординарне і те, тільки тому, що одне коротке хло з'їхало з глузду. Насправді доволі ще не стара історія знає такі цікаві випадки що масово траплялись із мешканцями цієї частини світу. Навіть після втечі до цивілізованих країн. І нічого, норм. Мені здається навіть ніхто не вибачився (насправді вже не було перед ким). Тому якщо українців в примосовму порядку повернуть до дому (при чому за будь-якого роскладу: Україна перемагає, або Україна зберігається, або Україна стає частиною Рос Райху) - це мене не здивує. Ну можливо в останньому випадку - здивує. Хоча це буде тупо калька з того що відбулось в 1945 році з значною частиною білої еміграції.
ЄС зараз задихається від засилля кольорових. Томі білі працьолюбні неконфліктні християни - для них емігранти номер 1.
Враги "1 , им надо ваххабитов , цыган с афганцами арабами и сирийцами, европейцы им не нравятся....
Не знаю як іншим, а Австрії потрібні низкооплачувані люди на прості, фізично важки, чорні роботи. На кваліфіковані і більш-менш нормально оплачувані у вас є шанс потрапити тільки по закінченні місцевого вищу, з ідеальною німецькою. Або якщо пощастить. В усіх інших випадках на цю позицію візьмуть місцевого (в т.ч. народженого вже в Австрії вихідця з емігрантської родини). Дуже часто - за знайомством (привіт куме). Такі реалії.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1