|
|
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоКанарі депдойменти всякі є, не тільки синьо-зелений підхід. Але все по суті впирається в гроші і реальні потреби аваілібіліті. Комусь треба реальні три дев'ятки, а десь можна заморозити роботу на кілька годин і ніхто ж не помре. ![]()
думаю, Бігор мав на увазі щось таке: ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоИз ваших диалогов, мне стало ясно, почему США единственная сверхдержава в мире
![]() Є така думка, підтверджена фактами… Еміграція, заробітчанство В ці дні батьки випускників шкіл думають, куди дитина буде вступати на навчання. Позавчора я написав, що здивували знайомі: дитина буде вчитися в Норвегії - та в Норвегії навчання в університетах є безкоштовним (!). Навчання як англійською, так і норвезькою мовами. Існує щорічний символічний внесок на «технічні потреби» університету. Коли ось зʼявився свіжий рейтинг всіх університетів світу. Так ось: переважна кількість в перших 500: університети США. Цікаво ознайомитися батькам школярів. Ех, важкий вибір батькам абітурієнтів… Багато з них набрали на останніх випробуваннях в Україні по 200 балів з математики та інших наук - цікаво, куди підуть? Задача на сьогодні немає відомого розвʼязку… ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЄдина причина це прінтер)) І 'сверхдержава', вже мабуть проходить час. Це нормальна робота. Навряд, 90% дописувачів тут вискакують з штанів і переробляють. Ви працюєте на себе, а світ ще не бачив керівника який себе образить, тим паче за доп години. Все по закону, робота з Х до У. Якщо прод лежить і в них немає сервісної угоди, то хай самі його і налаштовують, це їх проблема. Є сервісна угода, буде відповідальний за його роботу і в 02:00. Якщо потрібно робити якісь обнови відомі завчасно, є години для їх реалізації, в них все зробиться. А дзвонити працівнику в 2 ночі, бо в нас тут щось не працює за просто так, ну хз, краще виспатись. А Ви самі так часто закуповуєтесь. Бо очевидний факт що при закупці від 2х шт. їх в 2 рази довше 'не вистачає' чомусь, а з'ївши замість 1го 2, вже буде на 41грн дорожче))
![]() В Европе как-то этим не особо паряться. Думаю знают, но всем как-то пофиг, подумаешь письма не будут работать пол дня, тоже мне проблема - потом дойдут ) Такого плана подход. П.С. Я пишу за Испанию, Францию, Голландию, может у немцев все строже. Но вот те клиенты с которыми я работаю из этих стран как-то так относятся к работе. ![]()
бангладешці покажуть як потрібно працювати по-справжньому за миску риса ![]() В одній пристойній компанії в США, «продуктом» якої користуються і в Україні, завжди призначається один співробітник в якості «чергового». Він повинен відповідати на дзвінки клієнтів в суботу, неділю - і взагалі де б він не був. Клієнт купив «продукт» за великі гроші - клієнт має бути задоволеним. За таку роботу нашому українському ІТ-нику йшла доплата. ![]() Шановні форумчани, запрошуємо до обговорення
Закон про множинне громадянство в Україні: що змінюється для людей, які розпоряджаються активами
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|