|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 20 лип, 2025 19:10
ЛАД написав:Но вы таки что-то имеете против евреев?
Ты таки да, давно известно ) Но ты же против Израиля, вот в чём вопрос ... И за СССР с Россией ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 20 лип, 2025 19:16
Shaman написав: ЛАД написав: Shaman написав:............ він як в тому діалозі: "- ви єврей? - я руський. - ааа. а я - американський" 
Анекдот старенькмй. Но вы таки что-то имеете против евреев?
... але оцей нюанс не всі розуміють...
А еще не все понимают, в чем смысл "антисемитского" юмора: и почему в совке принадлежность к приходилось учень тщательно скрывать...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 20 лип, 2025 19:22
ЛАД написав:P.s. Тут писали об изучении укр. и русского языка в школах. Насколько помню, когда я учился уроков было одинаково (в русскоязычных школах).
В російськомовних школах все викладання - російською, плюс урокі руского язика і літератури і українська мова звучала тільки на уроках української мови і літератури, яких було бувало менше ніж уроків англійської. Оце і є русифікація на практиці.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 20 лип, 2025 19:25
ЛАД написав:Географічне положення на перехресті дає вигоди, але і дуже небезпечне. Мали або приєднатись до когось, або самім стати імперією.
Це педераційна логіка при чому з точки зору світового розвитку-дико застаріла... Київ в момент найвищого розвитку - був на перехресті Схід/Захід.... Галичина була на перехресті.. і входила як мінімум в кілька впливових на свій час державоутворень... Це і королівство часів Короля Данила... Це і складова Галицько-Волинської Держави , частину якого потім окупувало Польща і Князівство Литовське, потім перейшло під керування Австро-Угорщини, потім знову Польщі, потім СРСР потім Україна.... В цей самий час педерація-стала васалом Золотої Орди і була цим васалом до моменту переходу Галичини в Австроугорську... Тобто історія Київської Русі/Галичини/України - має такі самі сторінки як і історія педерації Тому питання- чому педераційна більш важлива з твоєї точки зору? Тільки тому що австоругорщина не проводила мовну дискримінацію а педерація - проводила? І останнє На рахунок ми пахалі. я і трактор.. -це відрижка совка... Трактор -це капітал , і якщо я ЗАРОБИВ на трактор а ти в драних лаптях тягнеш соху - то це ТВОЄ горе і моя перемога. Українці - Україну відстояли і не були асимільовані ні фіноуграми ні поляками ні австріяками.... А от хто такі московіти? потомки золотої орди які пробують пртендувати на історію тих хто їх окупуваши вивів з болота?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 лип, 2025 19:48
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 лип, 2025 19:52
Faceless написав:ЛАД написав:P.s. Тут писали об изучении укр. и русского языка в школах. Насколько помню, когда я учился уроков было одинаково (в русскоязычных школах).
В російськомовних школах все викладання - російською, плюс урокі руского язика і літератури і українська мова звучала тільки на уроках української мови і літератури, яких було бувало менше ніж уроків англійської. Оце і є русифікація на практиці.
Однако жёстко. Но то в вашем случае поздний совок и УССР. В ВУЗе вам на каком языке лекции читали и учебники давали?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 лип, 2025 19:58
барабашов написав:В ВУЗе вам на каком языке лекции читали и учебники давали?
Львівський Політехнічний 1985-1990 - російська мова практично всі лекції... Були викладачі які свої семінари вели українською Львівський Медінститут - всі лекції російською...якщо на потоці були іноземці до 1995 року львівський Інфіз - російська Львівський Університет - там було трошки по іншому.....
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 20 лип, 2025 20:00, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 лип, 2025 19:59
budivelnik написав: ЛАД написав:Географічне положення на перехресті дає вигоди, але і дуже небезпечне. Мали або приєднатись до когось, або самім стати імперією.
Це педераційна логіка при чому з точки зору світового розвитку-дико застаріла... Київ в момент найвищого розвитку - був на перехресті Схід/Захід.... Галичина була на перехресті.. і входила як мінімум в кілька впливових на свій час державоутворень... Це і королівство часів Короля Данила... Це і складова Галицько-Волинської Держави , частину якого потім окупувало Польща і Князівство Литовське, потім перейшло під керування Австро-Угорщини, потім знову Польщі, потім СРСР потім Україна.... В цей самий час педерація-стала васалом Золотої Орди і була цим васалом до моменту переходу Галичини в Австроугорську... Тобто історія Київської Русі/Галичини/України - має такі самі сторінки як і історія педерації Тому питання- чому педераційна більш важлива з твоєї точки зору? Тільки тому що австоругорщина не проводила мовну дискримінацію а педерація - проводила? І останнє На рахунок ми пахалі. я і трактор.. -це відрижка совка... Трактор -це капітал , і якщо я ЗАРОБИВ на трактор а ти в драних лаптях тягнеш соху - то це ТВОЄ горе і моя перемога. Українці - Україну відстояли і не були асимільовані ні фіноуграми ні поляками ні австріяками.... А от хто такі московіти? потомки золотої орди які пробують пртендувати на історію тих хто їх окупуваши вивів з болота?
А если кто то трактор тупо с совхозной МТС спиздил, да не один, а потом начал всем втирать что только бычьё ленивое с сохой пашет? У вас стадии "соха>>>>пахать" я так понимаю тоже не было, сразу Кировец с ДжонДиром с неба упал?
-
барабашов
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 лип, 2025 20:03
budivelnik написав: барабашов написав:В ВУЗе вам на каком языке лекции читали и учебники давали?
Львівський Політехнічний 1985-1990 - російська мова практично всі лекції... Були викладачі які свої семінари вели українською Львівський Медінститут - всі лекції російською...якщо на потоці були іноземці до 1995 року львівський Інфіз - російська Львівський Університет - там було трошки по іншому.....
Всегда думал что на русском(языке Руси, не мордвы с бурятами) во Львове только первый канал ЦТ говорил, ну и радиоточка в райкоме о сигналах точного времени. А все комсомольские и партийные активисты(ну и "буряты" в КГБ и милиции) доморощенные были или засланцы с Нижних Тагилов?
-
барабашов
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 лип, 2025 20:04
_hunter написав:А еще не все понимают, в чем смысл "антисемитского" юмора: и почему в совке принадлежность к приходилось учень тщательно скрывать...
один дурень може більше запитати, ніж десять розумних відповісти а чому в російській імперії була смуга осілості? а чого написали Майн камф? а чого ми бачимо ознаки антисемітизму ще в Айвенго, в 12 сторіччі? терміну антисемітизм ще не було, а ознаки вже були...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1