_hunter написав:Это и есть "маячню": на серьезных щах обсуждать "два важливі питання", которые давно в утиль пошли -- нет никакого "якщо". О чем я сразу же (в ответе thenewpic и написал) - для покручів ще раз нагадаю
давно пішли в утиль - оце твоя головна вигадка. руські, й путін теж, про це кажуть цілий 2025 рік, й в серпні теж здається.
те, що в повідомленні Рейтерс цих пунктів немає, не означає що їх не було раніше
>>> про це кажуть цілий 2025 рік, й в серпні теж здається Если здається - ты же пруфы найдешь без проблем?
>>> не означає що їх не було раніше Не означає. Более того: я и не писал, что "їх не було раніше". И даже еще более: я написал, что они ушли в утиль в тебе великі проблеми з логікою
«На порядку денному – завдання демілітаризації та денацифікації України, скасування антиросійських санкцій, відкликання всіх судових позовів проти Росії і повернення її активів, незаконно заарештованих на Заході. Усі ці положення мають бути прописані в юридично зобов'язуючій угоді про мирне врегулювання», – повторив Лавров перелік пропагандистських вимог Кремля.
Путін заявив, що озвучені ним у червні 2024 року цілі та умови Росії щодо України залишаються в силі. Рік тому він вимагав від України виведення військ з чотирьох регіонів – Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Також вимагав письмової відмови від вступу до НАТО і оголошення нейтрального статусу країни.
нагадати, що він заявляв в червні 2024?
За словами Путіна, Россії для "мирного врегулювання" потрібен "нейтральний, позаблоковий, без'ядерний статус України, її демілітаризація та денацифікація".
Окремо всі позиції озвучив Лавров: — зняття заборони на переговори; — «денацифікація» та «демілітаризація» України; — міжнародне визнання російським Криму, Севастополя, «днр», «лнр», Херсонщини та Запоріжжя; — юридичне закріплення зобов’язань, які матимуть механізми забезпечення та безстроковий характер; — скасування санкцій, судових позовів та ордерів на арешт, повернення заморожених на Заході російських активів.
далі сам знайдеш.
тобто ти власне припущення видав за реальний стан речей, й почав на мене накидати. ось твоє перекручування та твоя брехня.
ще раз - навчись формулювати думки. якби ти вів нормальну дискусію, ти написав би "на мою думку ці дві вимоги вже неактуальні (а з чого такий висновок?), тому я вважаю...". але твоя ж мета - не дискусія, ти хочеш на рівному місці створювати флуд та срач.
й так багато часу на тебе витратив - але не можна дозволяти накидати навіть дурникам. точніше визнаним можна - тому треба пришвидшити позначення тебе, як місцевого дурника - а там накидай, скільки хочеш
І знову підсрачниками на камери викинуть з зали? Тоді смисл туди їхати?) Хай сидить в бункері разом з єрмаком не відкладаючи далеко автомати)
Все за планом. Кіріл пляшку горілки, для журналіста що питав про костюм, освятив особисто. Пляшка журналісту була презентована. Кажу ж йдемо на друге коло неповаги.
yanyura написав:fler Дякую! Таких як я дуже багато. Тільки 2 факта: бо тіки по ним вони (у кого нема Інету) можуть дивитись новини з України.
тримаймо стрій! підпалити трансформаторну будку на жд не пробували? Або наварити їжаків і накидати під фуру?)
сам ти далеко не герой - а чого собі дозволяєш кепкувати над тими, хто на окупованих територіях? чи на окупованих ти б швиденько - я свій, батюшка підтвердить?..
yanyura написав:fler Дякую! Таких як я дуже багато. Тільки 2 факта: бо тіки по ним вони (у кого нема Інету) можуть дивитись новини з України.
тримаймо стрій! підпалити трансформаторну будку на жд не пробували? Або наварити їжаків і накидати під фуру?)
сам ти далеко не герой - а чого собі дозволяєш кепкувати над тими, хто на окупованих територіях? .
це хто тобі сказав шо я боязьливий? ) да я дозволяю собі кепкувати над тими хто на окупованих територіях) і? Ти щитаєш шо до тих що пішли на співпрацю з окупантами питань нема? )
katso написав:... И вот теперь главный вопрос - так кто же в этой цепочке халатно выполнил свою работу что через 3 года войны мы опять договариваемся о том же о чем могли договориться 3 года назад избежав кучу смертей?
знову чергова брехня - ніяких прийнятних пропозицій для обговорення три роки тому не існувало - лише капітуляція. й тоді б постраждало набагато більше людей...
Banderlog написав: тримаймо стрій! підпалити трансформаторну будку на жд не пробували? Або наварити їжаків і накидати під фуру?)
сам ти далеко не герой - а чого собі дозволяєш кепкувати над тими, хто на окупованих територіях? .
це хто тобі сказав шо я боязьливий? ) да я дозволяю собі кепкувати над тими хто на окупованих територіях) і? Ти щитаєш шо до тих що пішли на співпрацю з окупантами питань нема? )
воно ж по твоїй "грізній" поведінці на форумі видно. по твоєму відношенню до жінки.
з такими, як ти все зрозуміло, - напевне й над в'язнями німецьких таборів кепкуєш, а над ГУЛАГом - бо твої ж туди не потрапили? вчасно здали сусідів? але коли опинишся в окупації - ось тоді твоя поведінка швидко зміниться, як там - ще в стрибку
мова йде не про тих, хто пішов на співпрацю, а хто через різні причини залишився в окупації. на півдні країни - через недолугі дії держави перед нападом Раші.