whois2010 написав:Гестаповці в пікселі могли виписати повістку людині і той би супроводжував ввірених йому дітей далі. Але вони прийняли єдине прийнятне для них рішення: вбити людину
whois2010 написав:Кот, ви як юродивий на ярмарку з одвічним скигленням чіпляєтеся до форумчан, пачіму ви нє обвіняєтє путіна. Мабуть ви таким чином демонструєте свій "патріотизм": лише ви знаєте, хто насправді ворог, вірно? Не думаю, що розстрільна трійка, коли добрая но справедлівая рука каральної машини держави дістане і вас з рештою диванних турбопатріотів, зачте вам це в актив. Кажу для вас вдруге і більше не буду повторюватися: росія/росіяне - вороги, путін - ворог. Занотуйте це в свій рожевий з блистками записничок. Очикувано, хоч і не бажано, коли українця вбиває ворог. І зовсім інша справа, коли вчитель, який супроводжує дітей на змагання, після зустрічі з представниками (окупаційної?) влади гине.
Так а ви вже зрозуміли, що відстрочки не було? Що будемо робити з вашими попередніми закидонами? Добре, пробачаю. Але будьте уважніші на майбутнє.
Навпаки - отримали підтвердження що була відстрочка надана принаймі на пів-року (скоріш за все на рік) в кінці червня 2025-го. Яка дивним чином виявилась анульованою буквально через 3 тижні після видачі. І з"ясувалось це якраз після смерті з типовими ознаками вбивства. - чи відкрито кримінальне провадження проти тих хто безпідставно надав відстрочку, якщо вона була настільки очевидно незаконною, що довелось її скасовувати буквально через 3 тижні? - чи є докази того, що відстрочка була анульована саме в середині липня, а не "заднім числом" вже після ймовірного вбивства? Відповідні записи в логах системи "Оберіг"/"Резерв+" + підтвердження їх достовірності експертами з кібербезпеки + наявність у цих систем "сертифікації на відповідність вимогам КСЗІ"? Записи в паперовому журналі + експертиза яка підтвердила що він вевся належним чином та не був переписаний?
Втім все це несуттєві деталі... Головне - це факт ймовірного вбивства, яке такі як ти намагаються заговорити підмінюючи тему вбивства на тему наявності/відсутності незначного адміністративного правопорушення зі сторони вбитого.
Hotab написав:Успіх Сам факт, що ти прийшов в ЗСУ виключно заради грошей ( що знаходить підтвердження , що воно вищало при зменшені виплат не першим лініям) розказує про правду і мораль - це дно
повторю цитату з біблії, яку модери потерли!!!
Почему ты видишь соринку в глазу брата твоего, но не замечаешь бревна в своём глазу? Как ты смеешь сказать своему брату: „Брат, дай я выну соринку, которая в твоём глазу”, не видя у себя в глазу бревна. Лицемер, прежде всего, вынь бревно из своего глаза, и тогда увидишь, как вынуть соринку из глаза твоего брата
Головне - це факт ймовірного вбивства, яке такі як ти намагаються заговорити підмінюючи тему вбивства на тему наявності/відсутності незначного адміністративного правопорушення зі сторони вбитого.
Тобто про спротив силовим органам, після якого слідує відповідна їх реакція, пацієнту невідомо? Ну ок..
А щодо відстрочки… Десь проскакувала інфа, що літні (термін закінчення) відстрочки завершились і вимагались якісь там дії, не в темі, бо не цікаво. Але чому ти впевнений, що вона не могла у нього закінчитись? Бо «таким як ти» так зручніше?
Hotab написав:Успіх Сам факт, що ти прийшов в ЗСУ виключно заради грошей ( що знаходить підтвердження , що воно вищало при зменшені виплат не першим лініям) розказує про правду і мораль - це дно
повторю цитату з біблії, яку модери потерли!!!
Почему ты видишь соринку в глазу брата твоего, но не замечаешь бревна в своём глазу? Как ты смеешь сказать своему брату: „Брат, дай я выну соринку, которая в твоём глазу”, не видя у себя в глазу бревна. Лицемер, прежде всего, вынь бревно из своего глаза, и тогда увидишь, как вынуть соринку из глаза твоего брата
Це правда. Коли я завершував службу після 9 років в стані війни, Долярек вищав «Україна у вогні, як так??» Сам в цей час «шукав варіанти». І врешті знайшов хто прийме «бойові купюри, які отримував у неоформленій відпустці у Львові». Лицемірство 80 lvl
Головне - це факт ймовірного вбивства, яке такі як ти намагаються заговорити підмінюючи тему вбивства на тему наявності/відсутності незначного адміністративного правопорушення зі сторони вбитого.
Тобто про спротив силовим органам, після якого слідує відповідна їх реакція, пацієнту невідомо? Ну ок..
Про спротив нічого не сказано навіть в "версії ТЦК"...
А щодо відстрочки… Десь проскакувала інфа, що літні (термін закінчення) відстрочки завершились і вимагались якісь там дії, не в темі, бо не цікаво. Але чому ти впевнений, що вона не могла у нього закінчитись? Бо «таким як ти» так зручніше?
Теж не в курсі, тут краще спитати Дюрі-Бачі. Але Україна це не Ахрика, і у нас кінець червня це літо, а заодно завершення вступних екзаменів і відповідно час оформлення нових відстрочок.
stm написав:Ні, моя бувша співробітниця поїхала до США з родиною. Наразі її син, який має свідоцтво про народження України але паспорт громадянина США для мене той самий достатній українець. Освіта Монреаль ВУЗ топ-5 світу, міжнародні відносини. Він громадянин США який не втратив зв'язку, це родина звісно але ж, приїздить в країну у війні з міжнародними прокурорами для перекладу показів військових злочинів у Бородянці. Він 2 місяці після не дуже хотів взагалі з кимось розмовляти від почутого. Це моя гордість, не менше ніж люди які наразі ризикують життям щоб захистити мене. Я лише просила сказати, що я їм пишаюся, що він незважаючи на те що не впевнений у тому що за почуте всі понесуть відповідальність зробив максимум. Також мої слова до цього коли він хотів вступити у військо України, що мені потрібна його допомога більше на міжнародній арені. Він голос України з максимально кваліфікованою освітою.
син взагалі то бувшої співробітниці, але це твоя гордість і ти їм пишаєшся... яке ти взагалі маєш відношення до чужого сина? це так "турбопатріотично" чужі заслуги собі ліпити на груди...
Брат прем’єрки Свириденко втік за кордон, бувши депутатом "Слуги народу" Прем’єр-міністр Юлія Свириденко підтвердила, що її рідний брат виїхав та проживає за кордоном. Декларація Віталія Свириденка свідчить про те, що він придбав квартиру і ділянку у Великій Британії в серпні 2022 року.