|
РЕМОНТ квартири для здачі в оренду |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 26 сер, 2025 12:57
Bolt написав:взяв 4500, за те що зняв батарею і, замінив фланець бо підтікав
Ціну до роботи він озвучив(узгоджували?), чи після? Скільки часу йому на це пішло - 2год.?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 281 раз.
- Подякували: 1009 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 26 сер, 2025 13:00
Успіх написав: Bolt написав:Біля океану 8500, але після того, як прийшов сантехнік і взяв 4500, за те що зняв батарею і, замінив фланець бо підтікав, підняв з жовтня до 9000, Шувар вже більше року 15.
Ну от, як я і казав, що охоронець атб, чи прибиральниця атб - може ЛЕГКО дозволити собі орендувати у Вас за Океаном! А якщо вищезгадані - подружжя, то і ЛЕГКО можуть орендувати у Вас і біля Шувару! Так що цінам на оренду - є ще куди рости!
Ви що не бачите який звіздец робиться на території бувшого заводу бетонних виробів на Кульпі, і там же навпроти на території ьувшох автобази? Парус і ще якась фігня, загалом декілька тисяч конурок буде думаю. Так, що загалом в довгостроковій перспективі оренлний бізнес накриється мідним тазом. З наведеної ЗП відразу відніміть чверть на податки, ще оренда нехай десятка і можна класти зуби на полку. 😏
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 279 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 26 сер, 2025 13:06
Bolt Найбільшим ударом по цінам Львова буде РПВ. Почнеться така зворотя міграція, що опустіють оті всі новозбудовані чєловєйніки, а людьми наповняться Херсони з Миколаєвами і Запоріжжями, та всякими Краматорськами, де населення до війни дорівнювало невеликому обласному центру.. Але мабуть і батарею поміняти стане вдвічі дешевше. Охорона складу з мороженою рибою заграє яскравішими фарбами
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 26 сер, 2025 13:16
Hotab написав:Bolt Найбільшим ударом по цінам Львова буде РПВ. Почнеться така зворотя міграція, що опустіють оті всі новозбудовані чєловєйніки, а людьми наповняться Херсони з Миколаєвами і Запоріжжями, та всякими Краматорськами, де населення до війни дорівнювало невеликому обласному центру.. Але мабуть і батарею поміняти стане вдвічі дешевше. Охорона складу з мороженою рибою заграє яскравішими фарбами
То за у оаи що в тих Краматорськах буде якась робота. І не розбомблене житло.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 26 сер, 2025 14:08
Ну от «житло» ключове. Платити за оренду в умовному Львові сімʼї з трьох чоловік 15к, чи жити в своєму в Краматорську… Я не знаю стан житла по Краматорську, але в Херсоні в основному побиті вікна. І то на прибережних районах. А зруйнованих квартир в принципі менше 1% від всього фонду. І це місто яке вже майже 3 роки атакується орками без розбору, то танк по навісній стріляє, то КАБ прилітає . (ЗСУ били по окупованому Херсону виключно високоточним)
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 26 сер, 2025 14:19
Hotab написав:Ну от «житло» ключове. Платити за оренду в умовному Львові сімʼї з трьох чоловік 15к, чи жити в своєму в Краматорську… Я не знаю стан житла по Краматорську, але в Херсоні в основному побиті вікна. І то на прибережних районах. А зруйнованих квартир в принципі менше 1% від всього фонду. І це місто яке вже майже 3 роки атакується орками без розбору, то танк по навісній стріляє, то КАБ прилітає . (ЗСУ били по окупованому Херсону виключно високоточним)
Житло важливий, але не головний чинник. То, щось по типу, що люди втікають з сіл у великі міста, хоча б в селі мають хати. Ніби житло є, але всього іншого немає.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 26 сер, 2025 15:25
Bolt написав: Hotab написав:Ну от «житло» ключове. Платити за оренду в умовному Львові сімʼї з трьох чоловік 15к, чи жити в своєму в Краматорську… Я не знаю стан житла по Краматорську, але в Херсоні в основному побиті вікна. І то на прибережних районах. А зруйнованих квартир в принципі менше 1% від всього фонду. І це місто яке вже майже 3 роки атакується орками без розбору, то танк по навісній стріляє, то КАБ прилітає . (ЗСУ били по окупованому Херсону виключно високоточним)
Житло важливий, але не головний чинник. То, щось по типу, що люди втікають з сіл у великі міста, хоча б в селі мають хати. Ніби житло є, але всього іншого немає.
Так отож! Це як втікають закордон Наче ж мають тут житло і мова солов'їна, але... 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 281 раз.
- Подякували: 1009 раз.
-
-
Профіль
-
-
4