detroytred написав:Круче: "Людина ,заробляє всього в три рази більше мінімалки За 1/3 від заробленого живе, 2/3 вкладає в свій бізнес..."
Ось цитата-підтвердження. Чисто для поржать з викрутасів буйдівельника. А спів про відпочинок потім ще й Василь-підприємець теж 60-ти річний спростовує.
Ще раз про дурнів 1 Перших 5 років живе за мінімалку заробляючи три мінімалки В той самий час курсант воєнпенс живе за 20% від мінімалки будучи курсантом в казармі і жуючи кирзу через день, сімї в нього не має тому Дунька-Кулакова його постійна подруга 2 Других 5 років Будівельник має три середніх і живе за одну середнью... старлей воєнпенс тягне ніжку в тьмутаракані також за середню.. 3 Наступних 5 років Сімя будівельника живе на дві середніх по Державі , і Будівельник вкладає в бізнес 20% від того що заробляє в рік середній швед
3 Є те що створюємо - по цьому параметру я десь в першому мільярді в його кінці Є те що споживаємо - тут я взагалі в верхній частині другого Є те що накопичуємо - а от тут я досить високо, бо по співвідношенні до створеного я споживаю мало. Ось ВВП першої десятки , якщо припустити що людина вкладає в бізнес 20% від того що створила- то я точно між Ісландією і Швеції 1 __Люксембург Люксембург _135 682____0,7млн осіб 2 __Ірландія Ірландія ______99 152____5,83 млн 3 __Швейцарія Швейцарія ____93 457____9млн осіб 4 __Норвегія Норвегія ______89 202____5,57млн осіб 5 __Сінгапур Сінгапур ______72 794____6,03млн осіб 6 __США США ________________69 287____340млн 7 __Ісландія Ісландія ______68 383____0,4млн 8 __Данія Данія ____________67 803____6млн 9 __Катар Катар ____________61 276____2,8млн 10 __Швеція Швеція __________60 239____10,6млн Тобто в мене десь місце в 380 000 000... що серед 8 000 000 000 населення говорить про те що в світі я котуюсь навіть вище ніж в Україні ( в Україні в 5% а в світі в 4,75 % капіталістів) ПС так розрахунок спрощений бо є море інших держав.... але алгоритм +/- вірний я беру ВСЕ населення першої десятки при чому точно знаю що 100% населення не відкладають 20% від заробленого, тому в першій десятці є ті хто вкладає менше ніж я, в той час коли в групі 11-200 - є люди які вкладають більше але у відсотках в бідних країнах менше вкладає...
капітан воєнпенс цікавиться він лох чи тормоз в командира училища 4 Наступних 5 років Будівельник вже вийшов на рівень -круглий рік ал-екслюзиве... але йому скучно круглодобово на пляжі і він далі працює вже не за гроші, а за задоволення бо дурня полковника воєнпенса залишив позад себе в такій дупі, що навіть і не бачить де це неадекват зупинився.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 27 сер, 2025 01:35, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Вам, по-моему, уже предлагали попробовать прожить с семьёй, имея зарплату на руки пусть даже 15 тыс. грн. (это, вроде, даже выше медианы). Интересно, сколько вам удалось бы отложить.
Я жив і за менші гроші... Був навіть момент коли здавши обручки на злом- купили хліба і яєць з дружиною... Тому я знаю про що говорю Якщо мінімалка в 2 рази вища ніж середня пенсія, а пенсіонери не вмирають живучи на цю пенсію десяток-другий років.... То тому хто хоче вилізти з лайна - можна років 5 себе пообмежувати.. ПС от той простий розрахунок який збісив воєнпенса.. Він міг 25 років=300 місяців відкладати по 4% і цим на кінець служби мати 0,5 млн Тобто він втрачав 4% (жив гірше на 4%)-25 років... Але по виходу на пенсію , він міг за ці відкладені 4% - збільшити свою пенсію на 50% і так жити також років десять-двадцять....
То чому він був таким дурнем що відмовився відкласти 4% з офіцерської зарплати( це ж далеко не мінімалка ? Невже ставшит таким підкованим економістом який прочитав всіх класиків і сучасників -він не зміг прорахувати таку примітивну річ? А я прорахував і ВИКОНАВ. і саме те що ЗМІГ виконати і дає фори нашому теоретику. бо ЗНАТИ може будь-хто скористатись знаннями -вже не всі а скористатись ефективно - тільки еліта( якщо економічними знаннями - то економічна еліта, якщо науковими - то наукова) Тобто Якщо тебе влаштовує 10% на капітал - куриш бамбук і отримуєш 10% Якщо хочеш 20% на капітал - керуєш ним і якщо керуєш капіталом в 7 нулів то це досить затратне заняття.... але це не тому що ти ЗМУШЕНИЙ це робити з голоду....
detroytred Досмотрел интервью с Кулебой по вашей ссылке https://www.youtube.com/watch?v=zxOxIFLp5wc&t=2348s. Там интересна трезвая оценка вступления Украины в ЕС. О 2 основных препятствиях - на 47.30-48.30, о роли в этом нашего с/х и остальной экономики (не о чем говорить) - на 49.30-50.05. И о вероятности "внутрішнього вибуху в Росії", на що активно розраховують деякі тутешні дописувачі (51.25-51.45):
за ступінню вірогідності... оце в мене там умовно на передостанньому місці. На останньому місці Путін прокинувся і передумав. Ну, типа, і бог з нею, з цією Україною, хай живе, як хоче.
ЛАД написав:Израиль с самого начала пытается установить нормальные отношения с окружающими арабскими странами. И постепенно это удаётся. К сожалению, медленно. Но целью "вечную войну" Израиль точно не ставит.
Ну да. ) Исходя из высказываний Нетаньяху - он поддерживает и реализует концепцию Великого Израиля. А это земли Иордании, Кувейта, Ливана, Сирии, Ирака, Турции, Египта, Саудовской Аравии.
ЛАД написав:detroytred Досмотрел интервью с Кулебой по вашей ссылке https://www.youtube.com/watch?v=zxOxIFLp5wc&t=2348s. Там интересна трезвая оценка вступления Украины в ЕС. О 2 основных препятствиях - на 47.30-48.30, о роли в этом нашего с/х и остальной экономики (не о чем говорить) - на 49.30-50.05. И о вероятности "внутрішнього вибуху в Росії", на що активно розраховують деякі тутешні дописувачі (51.25-51.45):
за ступінню вірогідності... оце в мене там умовно на передостанньому місці. На останньому місці Путін прокинувся і передумав. Ну, типа, і бог з нею, з цією Україною, хай живе, як хоче.
*Президент РП (уже третий в ЕС): "Если Украина не разберётся с вопросом Волынской резни, геноцида на Волыни, не проведёт эксгумации и увековечения памяти, то шансов на вступление в Европейский Союз не будет."...
Это еще Румыния не вспомнила про "Румынию Марэ"... ФРГ - про деньги и ВВП, Голландия - про аграрный сектор... и так далее...* (С)
budivelnik написав:Тобто Якщо тебе влаштовує 10% на капітал - куриш бамбук і отримуєш 10% Якщо хочеш 20% на капітал - керуєш ним і якщо керуєш капіталом в 7 нулів то це досить затратне заняття.... але це не тому що ти ЗМУШЕНИЙ це робити з голоду....
Все в тебе побудовано на начебто розумова праця (керування капіталом) це й не праця, а майже відпочинок.
Да ти ішачиш і досі, навіть по ночі, навіть по 10 годин по ночі: ---- "тепер фізично це 50 годин персування на комфортному авто МІЖ бізнесами , а от розумово -деколи й по 10 годин вночі коли всі сплять і ніхто не заважає". Тобто і вдень, і в ночі працюєш... Співаючи про зароблений важкою 30-ти річною працею (цитую тебе --- "я важко працював 30+ років") відпочинок. ___________________________ І допетри нарешті природу ринку: якщо б роботяги і пенси тощо відкладали оті хоч 1%, хоч 0,1%, хоч10%, хоч 50% ---- то стільки б ти (або твій конкурент) не отримав доходу. Бо не купили б вони в твоєму магазині на ці кошти твою горілку, твою квартиру, не сіли б в твоє таксі. Чи конкурента.
І це не кажучи про!!!!!!!!! -- на чому б їх, оцей їх відкладений на збереження-рост капітал, прирощувався. За рахунок якого попиту????? З боку кого? Інопланетян? ___________________________ Коли зрозумієш абетку природи ринку, то й поговоримо. А поки на цьому все. Попий водички і за абетку, якщо цікава суть-природа процесу ринкової економіки, а не її маленький лише фрагмент - твоє особисте збагачення в ринку. Може й побачиш зв'язки між всіма елементами загального процесу - обертання капіталу в ринку. Хоча ... якщо за роки так і не зміг засвоїти навіть абетку, то й не зможеш. Тому й лише єралашики в тебе виходять. Кумедні.
«Сегодня были военные доклады, также Василий Малюк - глава службы безопасности Украины, украинские активные операции, защитные наши операции. Мы будем все это продолжать. Других вариантов враг не оставляет», - заявил президент Владимир Зеленский в вечернем обращении 26 августа.
Кроме того, президент провел совещание с дипломатической командой: Министерства иностранных дел и Офиса президента. Зеленский сообщил о подготовке новых контактов с лидерами стран-партнеров. «Мы ожидаем, что ближайшие недели будут очень активными», - отметил он. https://www.ostro.org/ru/news/zelenskyj ... yy-i531134
А в цей час Трамп взагалі((: *Трамп: "Не имеет значения, что они говорят. Все занимают позы. Это всё чушь, понятно? Все занимаются позёрством"* (с)
Schmit написав:Заявляє про 50+ смертей в ТЦК за останні два роки. І звичайно ж ніхто не винен (напевно тільки путін). Один пройшов ВЛК - здоров, а потім, покрившись синцями та кровопідтіками вмер від серцевої недостатності, інший - випригнув з бусіка на повному ходу і т.д. Ось така от країна мрій Зе.
Добре що є топ відмазка "бо_прийдуть_буряти", то можна далі списувати на "епілепсію" та "випав з буса". Вкраїнчики в коментарях у соц.мережах останнім часом на повному серйозі пишуть "я розумію що катівня, вбивають - але які альтернативи?"
Schmit написав:Заявляє про 50+ смертей в ТЦК за останні два роки. І звичайно ж ніхто не винен (напевно тільки путін). Один пройшов ВЛК - здоров, а потім, покрившись синцями та кровопідтіками вмер від серцевої недостатності, інший - випригнув з бусіка на повному ходу і т.д. Ось така от країна мрій Зе.
Добре що є топ відмазка "бо_прийдуть_буряти", то можна далі списувати на "епілепсію" та "випав з буса". Вкраїнчики в коментарях у соц.мережах останнім часом на повному серйозі пишуть "я розумію що катівня, вбивають - але які альтернативи?"
з інтернетів:
1. Мобілізація хвилями. Спочатку - всі резервісти, військові запасу, випускники академій, училищ та університетів які мали відношення до армії або військову кафедру. 2. Потім - силові структури. 3. Потім - за критичними навичками - інженери, механіки і лікарі на конкретні посади, оминаючи необхідність мати офіцерське звання щоб служити в госпіталі лікарем а не санітаром. На чітко визначений термін. Це вирішило б і питання критичної інфраструктури. Взяли хірурга, поїхав, послужив півроку, прооперував, повернувся до старої роботи а йому на зміну поїхав наступний. 4. Паралельно з цим - рекрутинг. Одразу з нормальним грошовим забезпеченням, бо від самого початку Захід нормально бабла наливав. За бажання можна було найняти професіну армію якби не обмеження юридичного характеру. Але принаймні мотивувати цивільне населення. Гроші, конкретні терміни служби, конкретна посада. 5. Без мʼясних штурмів. Без розташування навчальних центрів в голому полі. 6. Вкладатись в першу чергу в оборонку, будувати укріплення. Такі шоб будь яка тварина зуби собі поламала.
з інтернетів:
1. Мобілізація хвилями. Спочатку - всі резервісти, військові запасу, випускники академій, училищ та університетів які мали відношення до армії або військову кафедру. 2. Потім - силові структури. 3. Потім - за критичними навичками - інженери, механіки і лікарі на конкретні посади, оминаючи необхідність мати офіцерське звання щоб служити в госпіталі лікарем а не санітаром. На чітко визначений термін. Це вирішило б і питання критичної інфраструктури. Взяли хірурга, поїхав, послужив півроку, прооперував, повернувся до старої роботи а йому на зміну поїхав наступний. 4. Паралельно з цим - рекрутинг. Одразу з нормальним грошовим забезпеченням, бо від самого початку Захід нормально бабла наливав. За бажання можна було найняти професіну армію якби не обмеження юридичного характеру. Але принаймні мотивувати цивільне населення. Гроші, конкретні терміни служби, конкретна посада. 5. Без мʼясних штурмів. Без розташування навчальних центрів в голому полі. 6. Вкладатись в першу чергу в оборонку, будувати укріплення. Такі шоб будь яка тварина зуби собі поламала.
Отож. І хто повинен прийняти рішення по зміні цього процесу в країні? Можновладці-управлінці. Прийняти рішення та організувати, контролювати, визначати, корегувати його втілення.
еР. Роль можновладців-управлінців-регуляторів. Ніхто за них їх функції в країні не виконає.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 27 сер, 2025 09:22, всього редагувалось 1 раз.