Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1490614907149081490914910 ... 14947>
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 14:45

_hunter написав:
  Shaman написав:сформулюю ще раз свою позицію

ми воюємо до моменту, коли не зможемо домовитися з Рашею.

Я же у тебя вчера спрашивал уже ровно про это же: если они _никогда_ на переговоры не пойдут - что тогда?

а оце фантастика - ніколи не буває, це вигадка. й ресурси Раші виснажуються сильно. в кого раніше - питання відкрите. але казати про значну перевагу Раші - це дуже велике перебільшення. тому таке питання безглузде. з серії, як будемо воювати з руськими на Марсі :lol:

в Раші є досвід, що буває коли втомлена солдатня повертається в столицю. під час походу Пригожина мені дуже сподобався заклик - Рубльовка, чекай на нас 8)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1646 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 14:45

jump написав:Гетманцев: Пенсії для 4 тисяч суддів коштують країні стільки ж, як для 120 тисяч вчителів і медиків :shock:

Він навів разючу статистику, яка ілюструє глибоку нерівність:

Нерівні витрати. Щомісяця на пенсійні виплати 4 тисячам суддів держава витрачає 440 млн грн. Таку саму суму отримують 120 тисяч пенсіонерів-освітян та медиків.

Різні умови. Для виходу на пенсію звичайному громадянину потрібно 32 роки стажу, а також досягнення віку 60 років. Водночас суддям достатньо 20 років стажу, а прокурорам — лише 15. Прокурори можуть вийти на пенсію вже у 46 років, а судді — у 55.

Значна різниця у розмірі пенсій. Звичайна людина отримує в середньому до 30% від своєї зарплати, тоді як прокурори та судді — 50−70%.

Спеціальний перерахунок. Пенсії звичайних громадян просто індексуються за загальною формулою. Натомість «спеціальні» пенсії автоматично зростають щоразу, коли збільшується зарплата у відповідних посадових осіб.

А захистити цю всю красоту - "душу й тіло положити" повинні простий комбайнер Тарас чи токар Микола передпенсійного віку, які навіть військові звання не розрізняють, бо в свої кращі часи не служили через обмежену придатність, а тепер от постаріли - зцілились і готові штурмовики.
Ті самі Тарас і Микола, які за життя сплатили державі податків на декілька порядків більше, ніж отримал благ і яким, якщо доживуть, світить пенсія аж близько 100$.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 14:49

UA написав:
  trololo написав: наприклад, я колись повірив що зеленський це шістка коломойського, саме тому проголосував за пороха.

але коли беня сів, уже стало неможливо заперечувати що мене обманули

зеленський це шістка
пахан змінюється...
в 2019 всі рос. тв та їх агентура в Україні працювали на Зе результат.
Але син та зять Данілича передали поводок від Зе в Лондон бо самі ходять під Лондоном.
Одна з причин війни це кидок Xуйла на виборах 2019
рос. ресурс використав, а шестерить пішов до інших.
Це все лірика.

як одна і причин може бути, але точно не основна. наприклад, якщо ви праві в тому, що зе шістка пінчука, і він кинув кацапів (погоджуюсь що кацапи працювали на перемогу зе (відос охлобистіна і пореченкова я памятаю, і обсирання порошенка) то виходить що це пінчук кинув х..., і йому треба ходити в лондоні чай перевіряти на полоній.

війна дуже масштабна та велика, масштаб війни неможливо переоцінити. а ви про якусь персональну обіду. х... не дурак, і горизонт планування від 5 років і вище ЗАВЖДИ

В ЗСУ не беруть?

в ЗСУ всіх беруть
trololo

Подякував: 2697 раз.
Подякували: 1421 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 14:50

trololo написав:
  detroytred написав:От чисто для моделювання.

Уявимо, що влада, яка має всі дані-розклади, на відміну від населення, яке не має цього, бачить, що капець-програш. Уявимо отаку ситуацію.

Питання: то що буде робити влада? що зміниться кардинально в її політиці? що?
Імхо. Да ніщо. Боротися з агресією, захищати країну, воювати з ворогом до його згоди, як мінімум, на рпв, буде далі.
Це колія, лижня, перфокарта.

а чому ви думаєте що влада не буде нічого змінювати? капець програш може мати мілліон різних відтінків, очевидно що буде апдейт стратегії для мінімізації втрат.

зарахунок чого може бути мінімізація втрат? В нас технологічна перевага? Де саме? В них більше авіації, ракет, дальніх дронів. В них є стратегічна глибина куди ми не доцягаєм. А на фронті в нас рівновага, чутка вони продавлюют.
То за рахунок чого тримається фронт? як не піхотою?
Втрат буде все більше. як і просто з часом.. так і технологічно ми переваги втратили і чим їх компенсувати можно? Новими лініями оборони? )
Не знаю, чи вони кращі, бачив лиш поверхнево. Но допустим, кращі.
а резерви у нас є? Чи ви думаєте кругом все організовано відійде? З однієї лінії на другу?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 14:52

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:сформулюю ще раз свою позицію

ми воюємо до моменту, коли не зможемо домовитися з Рашею.

Я же у тебя вчера спрашивал уже ровно про это же: если они _никогда_ на переговоры не пойдут - что тогда?

а оце фантастика - ніколи не буває, це вигадка. й ресурси Раші виснажуються сильно. в кого раніше - питання відкрите. але казати про значну перевагу Раші - це дуже велике перебільшення.

Ага, вижу уже начал задумываться о смысле лозунгов - прогресс, однако :lol:
Т.е. все сводится к "воюем до истощения ресурсов одной из сторон"? - я ничего важного в том потоке флуда не пропустил?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 14:55

_hunter написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:Там больше в тактике вопрос, а не в стратегии: что конкретному пэрэсичному оптимальнее делать - особенно если все идет к вашему варианту...

а що роблять пересічні - при загрозі окупації переїздять - але багато хто тягне до останнього. а хтось (меншість) залишається.

Спасибо, Кэп! :lol: - кордоны-то закрыты :(
Но с "той стороны" - тоже переезжают. Правда в Европу, но то уже такэ...

персічні - це не лише перелякані ухилянти. тому теоретично 75% може виїхати - але чомусь не їде, бо чим далі, тим гірші умови, програми згортають - а адоптуватися не так легко.

ти підозріло уникаєш цього питання. чи яка адаптація - як сидів, так й сидиш десь в офісі на Раші :lol:

з-під окупації виїздять переважно всередині країни - місця ще багато...

про ту сторону - тобі напевне краще знати. адекватні люди, хто міг - давно поїхали. а інших ніхто не чекає. жити в поточній Раші - це ніяких перспектив на десятиріччя вперед. але вони схоже самі цього хочуть - тому назад у минуле...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 15:01

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:а що роблять пересічні - при загрозі окупації переїздять - але багато хто тягне до останнього. а хтось (меншість) залишається.

Спасибо, Кэп! :lol: - кордоны-то закрыты :(
Но с "той стороны" - тоже переезжают. Правда в Европу, но то уже такэ...

персічні - це не лише перелякані ухилянти. тому теоретично 75% може виїхати

про ту сторону - тобі напевне краще знати. адекватні люди, хто міг - давно поїхали.

Это от чего такой процент странный - М23-60? 🤔

Дважды спасибо, Кэп! - ты сегодня в ударе :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 15:01

_hunter написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:Я же у тебя вчера спрашивал уже ровно про это же: если они _никогда_ на переговоры не пойдут - что тогда?

а оце фантастика - ніколи не буває, це вигадка. й ресурси Раші виснажуються сильно. в кого раніше - питання відкрите. але казати про значну перевагу Раші - це дуже велике перебільшення.

Ага, вижу уже начал задумываться о смысле лозунгов - прогресс, однако :lol:
Т.е. все сводится к "воюем до истощения ресурсов одной из сторон"? - я ничего важного в том потоке флуда не пропустил?

мені твої кривляння не потрібні. ти краще сформулюй свою позицію, окрім пози страуса. вистачить питати, треба й відповідати ;) повторю, бо ти робиш вигляд, шо забув - а може й не робиш. й так, що треба нам робити, коли агресор не хоче домовлятися. не ховайся, покажи свою дурість :mrgreen:

воюємо до того моменту, коли втрати Раші - не лише військові, а в першу чергу економічні через санкції вже підштовхнуть їх фюрера, що треба домовлятися - а то й шарфик з табакеркою вже хтось в кишені тримає 8) а ми до перемовин, реальних перемовин, вже кілька років відкриті...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 15:02

Shaman написав:..........
які умови, якщо агресор не хоче вести перемовини? які рішення? назвіть щось? що таке фінляндизація? давайте формулюйте. вільні вибори - та взагалі не питання. а Раша погодиться, коли Залежного оберуть? чи Притулу? якщо обираємо кого хочемо - то без питань. якщо лише проросійський уряд-маріонетку - то вибачте

й головне - які гарантії. я не знаю, як Фінляндії гарантували незалежність - запропонуйте. яко армії 50 тис людей й без ракет - то це просто запрошення до наступної агресії - не треба, вже й так багато втрат, як ви кажете.

ви дуже полюбляєте згадувати якийсь міфічні умови в минулому, виправдовуючи те, що треба домовлятися зараз на БУДЬ-ЯКИХ умовах. ми не проти перемовин. ау, де Раша, де перемовини проводять? щоб домовитися, їх треба почати - а Раша цього уникає, яке диво...

чому Раша впаде? так історія та економіка доводять, що автократії, які так керуються, а ще більше, втягнуті у війну - вони всі конають. кінець срср ви особисто пережили - так там економіка була потужніша, та й держава більш організована - на відміну від сучасної Раші.

про комунізм - я вам навів багато прикладів успішного (демократичного) й не успішного (комуністично/автократичного) розвитку. від вас знову про пропаганду без аргументів. так, погоджусь, праві антикомуністичні автократії більш ефективні ти живучі. й так, є багато країн, які не можуть дістатися до стану розвитої демократії - це теж є, причини різні й їх багато. але вже навіть напрямок руху підвищує рівень життя в країні - що бачимо по всій східній Європі. це вже крок убік. це з приводу питання - пропаганда - це коли довбять одне й теж без аргументів - як оце радянсько/російське. а я вам аргументую - а відповісти вам нема чим 8)

Очень много слов. Не по делу.
О Финляндии здесь писали достаточно и ей никто ничего не гарантировал. "Гарантии" были только от СССР и финны точно так же могли говорить, что это "просто запрошення до наступної агресії". Говорить об этом по новому кругу? Зачем?
Мнение Кулебы вы почему-то конкретно прокомментировать не захотели.
Причём тут коммунизм и демократия/диктатура вообще не понял. Об этом у меня ни слова не было.
Что касается выборов, то вопрос не в персоналиях, а в проводимой политике. В Финляндии были разные главы государств, но да - антисоветчиков не было.
Что касается "краха РФ" - всё, конечно, возможно, но маловероятно (во всяком случае, в обозримой перспективе). "Блажен, кто верует, легко ему на свете".
Прекращение войны больше нужно нам, поэтому мы должны проявлять бОльшую инициативу, чем Путин.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 15:07

Shaman написав:
  trololo написав:...
я люблю дізнаватись де мене обманули, і не буду стояти на своєму. наприклад, я колись повірив що зеленський це шістка коломойського, саме тому проголосував за пороха.

але коли беня сів, уже стало неможливо заперечувати що мене обманули

це просто приклад, що держава зазвичай сильніша за корпорації чи олігархів. приклад Березовського набагато показовіший.

тобто так, людину привели до влади - але тоді в неї стає влади більше, ніж у ляльковода. кажуть й у Гітлера був такий прикол, але не вивчав, тому стверджувати не буду.
Всё это старо, как мир.
Почитайте, для примера, "Лже-Нерона" Фейхтвангера.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1490614907149081490914910 ... 14947>
Форум:
+ Додати
    тему