Доброго дня форумчани... а таке питання: ще до війни закинув трохи однієї з криптовалют на холодний гаманець (роздрукував на бумазі). Криптовалюта в 10-ці binance. але не ходова. Не хочетяся знову переводити її на біржу, конвертувати... може хто підскаже, може є обмінник щоб під'їхати з роздруківками та все зробили за мене і забрати гривню?
sailed написав:Не пробував, але сів порахував, з моно вийшла кінська комісія. Більше 5%. І я підозрюю що справа не в моно, на всіх банках так буде. Схоже що крім p2p наразі альтернатив не має, або я їх ще не знаю, бо народ не поспішає таку інформацію віддавати на загал
Пумб > Bybit card все комисси = 1,15%. На самом байбите нужно выбрать "купить в один клик" для конвертации USD в USDT. Пумб пополнял в USD.
А зараз можна штовхнути usd з валютки Пумбу по р2р на Bybit card по номеру карти? Бо спробував, а переказ на 100 відправляється і відразу повертається з приміткою "Повернення Crocc-border ACCOUNT". Карта Bybit робоча, нещодавно оплачував з неї покупку. Як можна правильно закинути usd на карту Bybit?
Доповнення- підтримка Пумбу відповіла, що у них все гуд, без обмежень, "переказ успішний, але отримуємо повернення від банка емітента."
Все праює. Якщо переказ робиться перший раз то дійсно байбіт пише помилка, всі наступні проходять нормально.
IvanM написав:Доброго дня форумчани... а таке питання: ще до війни закинув трохи однієї з криптовалют на холодний гаманець (роздрукував на бумазі). Криптовалюта в 10-ці binance. але не ходова. Не хочетяся знову переводити її на біржу, конвертувати... може хто підскаже, може є обмінник щоб під'їхати з роздруківками та все зробили за мене і забрати гривню?