Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1504015041150421504315044 ... 15049>
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 11:59

Banderlog написав:
  Успіх написав:
Та таких бізнес-ідей і я можу накидати! :D

Питання ж не просто запустити бізнес, аби був і "виходити в нуль"(як ти в таксі) :lol:
Питання ж - що кожен може підійти до
хз шо ти хочеш почути.
Який термін окупності плануєш в такого бізнесу?

отак хоче
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2486 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 12:16

Shaman написав:
  yama написав: Жителі окупованих територій Запорізької області скаржиться на втричі вищу зарплату під окупацію ніж коли були в Україні. :? Як думаєте брешуть? Це їхні родичі 1-го покоління які живуть у Львові говорили мені.

більше конкретики потрібно, щоб не виглядало як накид. пішли працювати на окупантів після каси АТБ? так, я так розумію може й платять - бо не хочуть люди йти. й термін в Україні світить, та й взагалі зрадників ніхто не любить...

А скико ты за тутэшню потужнисть с пражского дивана получаешь и как оно выросло с тех времён когда ты не был на экономической ветке адским патриотом?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 12:25

Все просто!©))

Banderlog написав:
  Успіх написав:
Та таких бізнес-ідей і я можу накидати! :D

Питання ж не просто запустити бізнес, аби був і "виходити в нуль"(як ти в таксі) :lol:
Питання ж - що кожен може підійти до
хз шо ти хочеш почути.
Який термін окупності плануєш в такого бізнесу?

Та, наче, чітко написав))
- через рік отримувати ДВІ середні зарплати щомісяця :wink: Відповідно, за рік має окупитись/вийти в нуль)) - а далі лопатою загрібати чистий прибуток у вигляді двох середніх зарплат(тобто, "чистяку") :lol:

Типу/наприклад - поставив 7шт отаких водоматів
https://www.gwater.com.ua/avtomat-g60li ... fgQAvD_BwE
(окупність пишуть від 7 до 20міс) - і горнеш гроші лопатою після окупності :mrgreen:

Правда, в нас вже тих водоматів понатицювано, чуть не в кожнім дворі!(майже на кожні 2-4 багатоповерхівки) 😁
Успіх

Подякував: 286 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 12:33

Shaman написав:
  yama написав: Жителі окупованих територій Запорізької області скаржиться на втричі вищу зарплату під окупацію ніж коли були в Україні. :? Як думаєте брешуть? Це їхні родичі 1-го покоління які живуть у Львові говорили мені.

більше конкретики потрібно, щоб не виглядало як накид. пішли працювати на окупантів після каси АТБ? так, я так розумію може й платять - бо не хочуть люди йти. й термін в Україні світить, та й взагалі зрадників ніхто не любить...

Це дуже не просте питання. Влада України допустила, що громадяни оказалися під окупацією четвертий рік. Коли у тебе родина, діти-старики на руках, елементарно їдла, ліків, комуналки нема за які кошти придбати, то менше за все думаєш про "ще не вмерла" і самий високий державний прапор на київському пагорбі. Якось своє життя стає важливішим. Але домашні шароварники з затишних не окупованних диванів точно знають, хто зрадник і розбираються у сортах зради
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 12:48

Зображення

бандюки з дврз :shock:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1320 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 12:51

flyman написав:
  detroytred написав:*Пішла Легенда. Чи є у нас заміна чи хоча рівнозначно важлива постать в анімаційній індустрії? Скільки взагалі у нас таких нових постатей? На мою думку їх нуль. Я сумую, що він багато ще міг зробити і подарувати неймовірні історії і героїв, але чи дали цю можливість? Питання риторичне. І нам постійно треба починати все с початку. Вас це не дістало? Мене дуже», — написала співрежисерека анімаційного фільму Мавка. Лісова пісня Саша Рубан.*

Сказочна Русь

а "это" детям точно смотреть можно? 🤔
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 12:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Вище перечитай, яким чином покращення стану в інших суб'єктів бізнесу дасть покращення і для твого бізнесу. Збільшення доходів у покупців послуг твого таксі та товарів з магазину. А не тільки зменшення твоїх витрат.

Отже нвскільки дурне-настільки й вперте....
Ти читав ЯК збільшуються доходи?
Крок ПЕРШИЙ (обовязковий для ВСІХ і обійти який неможливо) - ЗБІЛЬШЕННЯ ТВОЄЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ
Слово - ТВОЄЇ - прочитав...
Якщо збільшення продуктивності праці не буде то не буде й збільшення ТВОЇХ доходів, а якщо ТВОЇ доходи не збільшаться, доходи сусіда не збільшаться- то й доходи Держави не збільшаться
  detroytred написав:Ти знов сплутав.
Це згідно твоєї теорії, що я відповідаю за стан ЗСУ, то й ти відповідаєш, що Україна отака бідна...
Згідно, підкреслюю, твоєї теорії.
То ж задай собі питання - чому отак хрєново впорався для України? Чому Україна отака бідна.
ТИ сам хоч розумієш ПРО ЩО ПИШЕШ?
1 Я не пишу про те що існує ХТОСЬ який ВІДПОВІДАЄ за ВСЮ УКРАЇНУ...
Це в тебе можновладці і матриця.....
2 Я ПИШУ про інше
КОЖЕН ВІДПОВІДАЄ за СВОЮ діяльність , бо саме його діяльність перетворює його в бомжа а-ля ти , або багатого а-ля я... і це при тому що для НАС створенні ОДНАКОВІ УМОВИ і ми живемо в один і той самий час , в одних і тих самих умовах і єдине що нас відрізняє- ЦЕ РЕЗУЛЬТАТИ нашої діяльності.
3 З іншого боку я не пишу про те що можновладці/матриця - НЕ ВПЛИВАЄ.
Вона впливає але так непомітно , що такі як ти чи я цього впливу не помічають , бо його сила на межі математичної похибки.
4 Інше питання
Якщо ти (Держава) розвинулась до рівня коли не працює ЗАВИСТЬ бо населення (ти)сите(12000доларів ВВП на особу) - от тут ВЖЕ потрібні якісь додаткові умови які можуть створити ТІЛЬКИ можновладці....
Але тут я тебе відразу й питаю
а скільки у нас тих хто має 2000 доларів/місяць і вище(для цієї групи вже б здалось створювати умови відмінні від умов які створені в Україні) ?
І скільки тих в кого менше 2000 доларів/місяць?
5% перших і 95% других.
То що станеться якщо ПОГІРШИТИ умови для 95% ? щоб покращити для 5% ?
Це ж твоя пропозиція в попередньому повідомленні що можна було погіршувати стан Бюджетників....
Я також переконаний що можна б було , особливо для таких як ти - забрати військову пенсію ( зробив же ж це Хрущов моєму діду який був кадровим з 1924 по 1945 , але виявилось що він не дослужив 13 днів до військової пенсії і в 1958 в нього пенсію зняли) , або для таких як Лад - зняти пенсію бо завод на якому він працював збанкрутував..
і так далі...
Але можновладці цього не зробили.
І причини цього не зробленого могли критись в багатьох недоступних для твого розуміння речах..
Наприклад - Лужков/Крим....
якби позабирали пенсії(чи зменшили) - зміг би лужков в 1993 році забрати Крим ?
Чи Одесу разом з Придністровьям...
чи в 2003 ? коли провокували Тузлу
Чи в 2008 коли атакували педераційники Грузію

А тепер просто згадай
А чи були в Польщі на її кордонах якісь противники які б могли відтяпати польську територію..

Тому ще раз
Здурі можна й мягке зломати

ПС
ще раз зрозумій РІЗНИЦЮ між
впливом на СЕБЕ ( ти на себе і на свій результат впливаєш в три рази більше ніж всі інші разом взяті)
впливом на ТЕБЕ
і ТВІЙ вплив на Державу ( він вираховується дуже просто і повязаний з кількістю тих хто впливає на той чи інший результат в Державі.
тобто твій політичний вплив це 1/кількість виборців=1/13 000 000
твій економічний трошки інший бо це
1/кількість працездатних*персональний коефіцієнт ( від нуля якщо ти не платих податки до величини яка показує в скільки більше/менше ти платиш податків ніж середньостатистичний)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 13:03

_hunter написав:
  flyman написав:
  detroytred написав:*Пішла Легенда. Чи є у нас заміна чи хоча рівнозначно важлива постать в анімаційній індустрії? Скільки взагалі у нас таких нових постатей? На мою думку їх нуль. Я сумую, що він багато ще міг зробити і подарувати неймовірні історії і героїв, але чи дали цю можливість? Питання риторичне. І нам постійно треба починати все с початку. Вас це не дістало? Мене дуже», — написала співрежисерека анімаційного фільму Мавка. Лісова пісня Саша Рубан.*

Сказочна Русь

там контен для ЦА що ходила на вибори
flyman

Подякував: 1609 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 13:10

flyman написав:
  _hunter написав:
  flyman написав:Сказочна Русь

там контен для ЦА що ходила на вибори

это понятно, но разговор-то был о том, что со времен Нэзалэжности для _детей_ контента в стране нифига не создали :(
Ладно, МиМ "по идеологическим причинам" цензуру не проходят, а те же Фиксики чем плохи?..
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 07 вер, 2025 13:15

whois2010 написав:
  Shaman написав:

Це дуже не просте питання. Влада України допустила, що громадяни оказалися під окупацією четвертий рік. Коли у тебе родина, діти-старики на руках, елементарно їдла, ліків, комуналки нема за які кошти придбати, то менше за все думаєш про "ще не вмерла" і самий високий державний прапор на київському пагорбі. Якось своє життя стає важливішим. Але домашні шароварники з затишних не окупованних диванів точно знають, хто зрадник і розбираються у сортах зради

це класифікує Карний кодекс, не я. ;)

працювати десь, якось ніхто не забороняє. так, з бізнесом виходить біда - напевне треба продавати або консервувати. добровільно йти в армію окупанта - це зрада. в керівництво - зрада. щодо працювати в державних чи комунальних структурах окупантів на рядових посадах - що отут?

ти ж почав свій попередній допис з того, що такі високі зп на ТОТ - напевне, ж їх платять там, куди ніхто не хоче йти... тому не треба плутати питання заробити кошти на життя й отримання ВИСОКОЇ зп у співпраці з окупантами. в таборах теж дехто йде на співпрацю й отримує додаткові плюшки за рахунок гноблення інших в'язнів - кожен свій складний вибір робить сам...

й тут неодноразово писали, що виїхати з окупованих - раз плюнути. невже не так? :shock:
Shaman

Подякував: 778 раз.
Подякували: 1646 раз.

Профіль

1
4
5
  #<1 ... 1504015041150421504315044 ... 15049>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти