|
За що ми любимо Інвестора_К? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Вів 09 вер, 2025 14:06
Shaman написав: Investor_K написав:А як бути з математичним проміжком від мінус до плюс нескінченності? Де тут межі? (-∞; +∞) Я у школі гарно навчався. Ниже 3 оцінки не було
математика цікава річ, там багато цікавинок. вони навіть корень з -1 видобувають. а от на нуль поділити не можуть 
Предел таланта при приближении к Великому Инвестору равен бесконечности
Востаннє редагувалось Investor_K в Вів 09 вер, 2025 14:08, всього редагувалось 1 раз.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 вер, 2025 14:07
Shaman написав: Investor_K написав:А як бути з математичним проміжком від мінус до плюс нескінченності? Де тут межі? (-∞; +∞) Я у школі гарно навчався. Ниже 3 оцінки не було
математика цікава річ, там багато цікавинок. вони навіть корень з -1 видобувають. а от на нуль поділити не можуть 
Это калькуляторы не могут. Математики переходят к пределу и получают бесконечность 
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6476 раз.
- Подякували: 21641 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 09 вер, 2025 14:09
Сибарит написав: Shaman написав: Investor_K написав:А як бути з математичним проміжком від мінус до плюс нескінченності? Де тут межі? (-∞; +∞) Я у школі гарно навчався. Ниже 3 оцінки не було
Это калькуляторы не могут. Математики переходят к пределу и получают бесконечность 
Золоті слова. Золота Ви людина, шановний Сибаріте. Тому й слова у Вас золоті
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 вер, 2025 14:54
Investor_K написав: Сибарит написав: Shaman написав:математика цікава річ, там багато цікавинок. вони навіть корень з -1 видобувають. а от на нуль поділити не можуть 
Золоті слова. Золота Ви людина, шановний Сибаріте. Тому й слова у Вас золоті
я так розумію цитата звідси
-
Shaman
-
-
- Подякував: 778 раз.
- Подякували: 1646 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Вів 09 вер, 2025 15:46
Вони у мене стиряли. Бо я іі ще у 70-і роки забув запатентувати
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 вер, 2025 17:22
Планую тут підсумувати результат обговорення щодо фізичної активності, що відбулося у непрофільній гілці. А то як завжди говорили-говорили. А результат? Як людина з великим досвідом управлінської роботи візьму на себе таку місію. Слідкуйте за темою.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
|