І ці його дії повністю у визначеній вами ж парадигмі, що тут тролять один одного тощо.
Тобто з мого боку пояснювати йому нічого.
В може він не тролить, а дійсно не розуміє, чому не всі офіцери брали участь у відбитті агресії від кацапів. Звідки ви знаєте, що це просто тролінг? Долярек, так ти дійсно не знаєш, чи тролиш? 😅 Треба пояснення Детройта, чи ні? 😅
hxbbgaf написав:треба всім сидіти і мовчати, що б не сталос
А що сталося ????
Все це тоді розказували, навіть мудачуковський 112-й канал розказував, як в БСП 30 листопада привезли кілька десятків людей з серйозними травмами, один 3 тижні пролежав у комі і то була відома історія. А беркутів виправдали, навмисно 10 років "суд" затягував процес, щоб сплив строк давності. Стандартна практика, по нашій справі вже 6 років відбувається те ж саме! Отакі "подряпини". Таке враження, що ти живеш в кацапському зомбоящику.
Оті штурмові війська, що зібрались створювати, що це все означає? В ЗСУ і так діє окремий рід військ - Десантно-штурмові війська (ДШВ). Що змінить ця заява про створення ще одних окремих військ? Це якось вирішить проблему нестачі людей? Ще більше наплодити генералів? Так генералів вистачає!
Військовослужбовці ремонтного батальйону львівської 125 окремої важкої механізованої бригади (раніше ТрО) мають намір масово йти в СЗЧ (самовільне залишення частини) через рішення командування відправити їх у штурмовий підрозділ.
«Я не в тому списку, але я, як батько, солідарний з моїм сином – ми всі вирішили йти в СЗЧ. Усі 24 людини, яких це стосується. Переважно це люди старші 50 років. У чому найбільший абсурд – зараз війна безпілотників, потрібні фахівці. Мій син, який є фахівцем, його кидають в окоп. Чоловіки за 50, які теж не штурмовики по віку, їх теж кидають в окоп», – додав військовий. https://lviv1256.com/news/vijskovi-lviv ... nduvannya/
jump написав:Військовослужбовці ремонтного батальйону львівської 125 окремої важкої механізованої бригади (раніше ТрО) мають намір масово йти в СЗЧ (самовільне залишення частини) через рішення командування відправити їх у штурмовий підрозділ.
«Я не в тому списку, але я, як батько, солідарний з моїм сином – ми всі вирішили йти в СЗЧ. Усі 24 людини, яких це стосується. Переважно це люди старші 50 років. У чому найбільший абсурд – зараз війна безпілотників, потрібні фахівці. Мій син, який є фахівцем, його кидають в окоп. Чоловіки за 50, які теж не штурмовики по віку, їх теж кидають в окоп», – додав військовий. https://lviv1256.com/news/vijskovi-lviv ... nduvannya/
А Долярек хвастає що молодий, проте в окоп не поспішає. Як так?(с) 😅
«роками» платили йому зі своїх податків по 100кгрн, зробили з нікчеми військового спеціаліста, а він втік !! Країна кровʼю стікає, а він обдурив всіх, сказав що доглядати кицю, а сам топтати 100-кг хрюшок..
jump написав:Військовослужбовці ремонтного батальйону львівської 125 окремої важкої механізованої бригади (раніше ТрО) мають намір масово йти в СЗЧ (самовільне залишення частини) через рішення командування відправити їх у штурмовий підрозділ.
jump написав:«Я не в тому списку, але я, як батько, солідарний з моїм сином – ми всі вирішили йти в СЗЧ. Усі 24 людини, яких це стосується. Переважно це люди старші 50 років. У чому найбільший абсурд – зараз війна безпілотників, потрібні фахівці. Мій син, який є фахівцем, його кидають в окоп. Чоловіки за 50, які теж не штурмовики по віку, їх теж кидають в окоп», – додав військовий.
Ну от! Якщо, наприклад, людина вміє професійно заряджати рації+танкові акуми+розставляти/налаштовувати старлінк і либідь+правильно передавати БОЙОВІ команди зі штабу хлопцям в бойову машину і т.п. - а його НЕПІДГОТОВЛЕНОГО кидають в штурмовики/піхоту, чи, навіть, просто копати окопи+будувати бліндажі на нуль, чи близько нуля... - то кому це нах таке треба? Хто безсмертний?