Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Чи підтримали б Ви реформу, яка дала б змогу реєструвати нерухомість онлайн без відвідування нотаріуса?
В Польше право собственности выдал мне суд. В Европе право собственности - скала. И это не та сфера, где нужна очередная фигня от федорова, где о кибер безопасности не слышали.
Я свои сам посчитаю. Почти лям в активах у меня есть. Это мало. Но я их накопил тяжким трудом, вырвавшись с нищей клоаки
Бетоне, хотів запитати, ви ж при перепродажі квартир з ремонтом на податок попадаєте. Як вдається шось заробляти при цьому? Чи оцінюєте квартиру в якісь копійки і з них вже податок?
П.С. Правильно буде "из клоаки". "С" то якби було "на клоаці"
Я свои сам посчитаю. Почти лям в активах у меня есть. Это мало. Но я их накопил тяжким трудом, вырвавшись с нищей клоаки
Бетоне, хотів запитати, ви ж при перепродажі квартир з ремонтом на податок попадаєте. Як вдається шось заробляти при цьому? Чи оцінюєте квартиру в якісь копійки і з них вже податок?
Так точно. "Из".Восстал прямиком "ИЗ" ада) Оценку в копійки оцінити не вийде. Податки забирають десь третину прибутку. Це дуже багато, бо в нормальних країнах податок платять від прибутку а не з обороту навіть фізичні особи. Заробіток це тільки одна назва - він іде на підвищення вартості квартири, яка дорожчає під час ремонту. Треба переходить в житло рівня бізнес
Чи підтримали б Ви реформу, яка дала б змогу реєструвати нерухомість онлайн без відвідування нотаріуса?
В Польше право собственности выдал мне суд. В Европе право собственности - скала. И это не та сфера, где нужна очередная фигня от федорова, где о кибер безопасности не слышали.
alkasander написав:Бетоне, хотів запитати, ви ж при перепродажі квартир з ремонтом на податок попадаєте. Як вдається шось заробляти при цьому? Чи оцінюєте квартиру в якісь копійки і з них вже податок?
Так точно. "Из".Восстал прямиком "ИЗ" ада) Оценку в копійки оцінити не вийде. Податки забирають десь третину прибутку. Це дуже багато, бо в нормальних країнах податок платять від прибутку а не з обороту навіть фізичні особи.
Frant написав:Что то как то приуныли дорожайныки. Перестали пачками появляться и писать галиматью про дефицит и рост цен. А что случилось, ребята? В провинцию съездили, увидели, сколько населения там осталось?
А Вы купите,сначала Потом бабло в ремонт, мебель ..., что бы модно
Яка позиція Хорватії, якщо їх влада отримує інформацію , що нерухомість у них придбав український хабарник—екс поліцейський. З ксівою, яку в Хорватії вже не уважають, лише в Україні.