|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 25 вер, 2025 18:03
ПриватБанк запускає кешбеки за міжнародні перекази на картки Visa https://news.finance.ua/ua/pryvatbank-z ... artky-visaЗ 25 вересня 2025 року до 25 березня 2026 року учасники програми зможуть отримати кешбек до 25 000 гривень.
-
Assistant_Portal
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 вер, 2025 10:25
19 вересня повністю загасив заборгованість за кредитною карткою, а 24-го банк обнулив кредитний ліміт. Ні пояснень, чому, мовчки. Як співає Вакарчук, "ні обіцянок, ні пробачень"...
Карткою періодично користувався, на поличці не лежала. Ну що ж... так - то й так. Єдине можливе пояснення - пару разів "заДіяв" до цього. Ну і ... загальний кредитний ліміт по банках досить великий. Але хіба Приват через це знижує? Там і було-то нещасних 10 000.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1074 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 26 вер, 2025 10:33
Искатель написав:19 вересня повністю загасив заборгованість за кредитною карткою, а 24-го банк обнулив кредитний ліміт. Ні пояснень, чому, мовчки. Як співає Вакарчук, "ні обіцянок, ні пробачень"... Карткою періодично користувався, на поличці не лежала. Ну що ж... так - то й так. Єдине можливе пояснення - пару разів "заДіяв" до цього. Ну і ... загальний кредитний ліміт по банках досить великий. Але хіба Приват через це знижує? Там і було-то нещасних 10 000.
То Вітя Павлик образився, що його пісню приписали Вакарчуку і подзвонив у Приват
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 119 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 26 вер, 2025 12:49
Navegantes написав:То Вітя Павлик образився, що його пісню приписали Вакарчуку і подзвонив у Приват
Дякую, що виправили, я не великий знавець сучасної музики. А по суті, є думки, що змусило Приват зняти ліміт зараз?
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 26 вер, 2025 13:23
В мене теж кожен місяць стали знижувати .Було 25 зараз11.Хоча завжди гашу.Гадаю через 2-3 місяці буде0
-
Вадимка
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 вер, 2025 14:46
Вадимка написав:В мене теж кожен місяць стали знижувати .Було 25 зараз11.Хоча завжди гашу.Гадаю через 2-3 місяці буде0
Діяч? Рейтинг не падає?
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 26 вер, 2025 14:49
Искатель написав:А по суті, є думки, що змусило Приват зняти ліміт зараз?
Я, наверное, виноват  Мне недавно Приват удовлетворил заявку на поднятие. До этого минимум лет 5 сплошные неудачи были. Значит для равновесия кому-то должен был снизить.
-
moveton
-
-
- Подякував: 74 раз.
- Подякували: 734 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
7
Додано: П'ят 26 вер, 2025 15:05
Искатель написав: Navegantes написав:То Вітя Павлик образився, що його пісню приписали Вакарчуку і подзвонив у Приват
Дякую, що виправили, я не великий знавець сучасної музики. А по суті, є думки, що змусило Приват зняти ліміт зараз?
Важко сказати. Я сам регулярно користуюсь лімітом Привату для ОВДП (як в Дії, так і в Приваті), ліміт жодного разу не зрізали, а навпаки. Треба мати ширшу картину - наявність інших карток в Приваті, якими послугами Привату користуєтесь, ваша «фінансова поведінка» і так далі. Як самі банки люблять говорити - тисячі і тисячі параметрів враховуються системою для прийняття рішень..
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 119 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 26 вер, 2025 16:12
klug написав: Вадимка написав:В мене теж кожен місяць стали знижувати .Було 25 зараз11.Хоча завжди гашу.Гадаю через 2-3 місяці буде0
Діяч? Рейтинг не падає?
це ніяк не впливає, юзаю пріват тільки як діяч вже пів року - зареквестив підняття так ще додали 30к так що хотіли б різнути то різнули би всіх, а не займались пониженням по копійкам
-
gonzo
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 вер, 2025 16:14
Navegantes написав:Важко сказати. Я сам регулярно користуюсь лімітом Привату для ОВДП (як в Дії, так і в Приваті), ліміт жодного разу не зрізали, а навпаки. Треба мати ширшу картину - наявність інших карток в Приваті, якими послугами Привату користуєтесь, ваша «фінансова поведінка» і так далі. Як самі банки люблять говорити - тисячі і тисячі параметрів враховуються системою для прийняття рішень..
Є ще одна Універсальна без кредитного ліміту, періодично на неї щось надходить від когось. Є ще КДВ, вона просто лежить без діла. Ніякими особливо послугами не користуюсь, комуналку давно через Глобус плачу. Я за неї і згадав, тому що можна ОВДП брати. А так раніше - купляв, коли щось цікаве у "Привіт" надходило. Більше лежала. Дуже давно зрізав сам кредліміт з 25 до 10к, та й той без ОВДП не сильно потрібен був.
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6