|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 26 жов, 2025 12:16
_hunter написав:я конкретно про этот момент: обычным "перепродай" заработать на "2 спринтери та рейндж"??? -- без начальных вложений стоимостью в тот же рейндж??? -- чисто с цены лотка 
а шо тут дивного? важка щоденна праця з самого ранку, тяганина та перевантаження важких ящиків та лотків, нерви, вирішення конфліктних ситуацій - все як у всіх, багато хто таке проходив та й бусіки та старий рейндж - не щось там занадто дороге так шо не бачу нічого дивного, житло ж мабуть теж купив ну мож ще хата у спадщину досталась, але тут теж нема нічого унікального
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2742 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 жов, 2025 12:18
Off Брат после дембеля летёхой из Термеза(за речкой не был) по выводу войск в 89-90м году немного поработал не по профилю. В Мацкве на авторынке Южный у "кэпа"(а может и боцмана) купил новую реэкспортную "Балтику"-93ю, по моему даже с мафоном Панас или шо то типа того. Цена ровно 35 лет назад была 75круб. И это самое дешёвое что он потянул, может "Акула" в 21м кузове и дешевле была, но пятилетка Е30 - точно дороже(курс в районе 20ти уже был), особенно 2-2,5 как он потом и ездил. Перед самым распадом(при курсе 75 примерно) в ноябре 91го сам с Польши пригнал 525ю себе. ДВУХхлетка стоила в Варшаве 30К ДМ или в районе 16-17куе. Это всё что надо знать о ценах на иномарки при коммуняках. ПыСы. На ДВ в "Зелёном угле" было полно разных праворулек начала 80х купленных в ниппоне по штуке у пакистанцев с разными колёсами по кругу, без радиаторов/масла и часто с элементами кузовни от разных(менее битых) машин.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 363 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 жов, 2025 12:21
барабашов Так а мораль? Ну в сенсі: «навіщо ця інформація?»
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2523 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Нед 26 жов, 2025 12:35
kingkongovets написав:_hunter написав:я конкретно про этот момент: обычным "перепродай" заработать на "2 спринтери та рейндж"??? -- без начальных вложений стоимостью в тот же рейндж??? -- чисто с цены лотка  а шо тут дивного?...... ну мож ще хата у спадщину досталась, але тут теж нема нічого унікального
Маржа (и генерируемый кеш-флоу) всего этого мероприятия -- "тут дивного". Про уникальность никто и не говорит. Более того: я про наследство сразу же и спросил -- как раз на "2 спринтери та рейндж" ее и хватит... (но человек почему-то резко именно этот вопрос видеть перестал)
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 26 жов, 2025 12:46
Ну що, пора діставати затерту платівку ОШ і ЯЗ в контексті девала.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2868 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 26 жов, 2025 13:02
барабашов написав:На ДВ в "Зелёном угле" было полно разных праворулек начала 80х купленных в ниппоне по штуке у пакистанцев с разными колёсами по кругу, без радиаторов/масла и часто с элементами кузовни от разных(менее битых) машин.
я до речі про Владік і розповідаю, я якраз там і вчився і машини ми брали прямо з бортів пароходів, спочатку були свої прибиті кальмарісти (крановщики), перші руки, закрите місто, майже ніякої конкуренції, ніяких тоді ще кавказоїдів, навкруги студобщаги три кільця іномарок, в тиждень кожен продавав по 2-3 потім взагалі самі їх привозили коли на літню практику в Японію вже їздити почали і до речі ніяких різних колес - корчі були хоч і далеко не нові, але в повному комплекті, з домкратами і запасками, всі лампочки горіли, всі рідини на місті, по півбаку ще японського палива в кожній, то їх вже під час перевозки по жд на захід барахолили одних марків2 в мене було штук 7 мінімум, тачіли були бомбезні, я потім від бумеранга так не кайфував як від тих марків на джей-зетах, хоча перепробував тоді геть усе що було, на зиму обовʼязково праворульний патрол (сафарі по їхньому) мав бути, отаке от було в мене студентське життя
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 жов, 2025 13:05
flyman написав:Ну що, пора діставати затерту платівку ОШ і ЯЗ в контексті девала.
І копійчужок
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8262 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 26 жов, 2025 13:09
_hunter написав: kingkongovets написав:_hunter написав:я конкретно про этот момент: обычным "перепродай" заработать на "2 спринтери та рейндж"??? -- без начальных вложений стоимостью в тот же рейндж??? -- чисто с цены лотка  а шо тут дивного?...... ну мож ще хата у спадщину досталась, але тут теж нема нічого унікального
Маржа (и генерируемый кеш-флоу) всего этого мероприятия -- "тут дивного". Про уникальность никто и не говорит. Более того: я про наследство сразу же и спросил -- как раз на "2 спринтери та рейндж" ее и хватит... (но человек почему-то резко именно этот вопрос видеть перестал)
тієї умовної хати на один напіврозірваний бус мож і вистачило, не більше а в тому бізнесі не маржа а обʼєм вирішує, а це як я і казав - важка фізична щоденна праця
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 жов, 2025 13:22
flyman написав:Ну що, пора діставати затерту платівку ОШ і ЯЗ в контексті девала.
Кому затерту платівку, а кому діставати кравчучку для збирання горіхів. Флай, ти коли працевлаштуєся? В АТБ завжди є вакансвії, і продукти по акціям, всяку просрочку, можна зразу купити
-
Frant
-
-
- Подякував: 1780 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 жов, 2025 13:31
kingkongovets написав:_hunter написав: kingkongovets написав:а шо тут дивного?...... ну мож ще хата у спадщину досталась, але тут теж нема нічого унікального
тієї умовної хати на один напіврозірваний бус мож і вистачило, не більше а в тому бізнесі не маржа а обʼєм вирішує, ......
Смотря как далеко от Крещатика хата была  Ну да - объем. И мы снова возвращаемся к вопросу "как 14ти летний школьник на обедах наэкономил хотя бы на один лоток яблок (или что он там перепродавал по легенде)?"...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2