09.01.26, 08:23. Як повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, ударна хвиля внаслідок ракетної атаки ворога вночі спричинила спрацювання захисного запірного клапана на газорегуляторному пункті у Рудно (вулиці Садова, Шевченка, Коперника та Вузька). «До з’ясування причин аварії фахівці перекрили подачу газу на вході перед ГРП. Тимчасово без газу 376 абонентів. Тривають роботи з відновлення газопостачання. Крім того, пошкоджень зазнали 6 приватних вантажівок», – зазначив він.
Рудно-це 55 км від газосховища , 10 км від ЦЕНТРУ Львова Ще потрібні якісь уточнення про ТОЧНІСТЬ вундервафлі?
Лад-як думаєш , якщо вундервафля так вдарила що ПРОФІЛАКТИЧНО відключили клапан для 376 будинків - це страшно чи СМІШНО ?
ЛАД написав:Ни разу не видел fpv над Харьковом. Но по такой логике никакая система ПВО невозможна вблизи ЛБЗ. На каком расстоянии от ЛБЗ?
ПЗРК. Наспрравді працюють і Шилки, і Гепарди, та й ті ж FPV. C-60 - не зстрічав, але думаю, що реально. Тут питання маскування, прикриття ребом, зміни позицій. + ніхто не буде стріляти по шахеду, коли над тобою висить FPV. Ще питання пріоритетності цілей. І в будь-якому разі, їх нема достатньо масово. Щодо FPV - є обмеження по кількості каналів, та й не завжди підрозділ має дрони, які працюють на різних каналах. Тому прикриття прифронтових міст від шахедів - така собі історія
Полностью согласен. Кроме последней фразы. Не вижу принципиальной разницы между прифронтовыми городами (на расстоянии 20-30 км и более) от фронта и более удалёнными.
BeneFuckTor написав:шо орешніком вгатили у львові? щось наші не пишуть, знову по помийках лазить а всетаки писали Більче-Волицько-Угерському підземному сховищу газу
1 Вундервафлю москалики запустили 2 Я чув 2 бабахи , хоча знаходжусь на відстані 60 км від цього газосховища( спочатку подумиав що сніг з даху впав, а вже через пару хвилин побачив істерію в інтернеті) 3 По словам доньки яка на 10 км ближче до газосховища - бабахи були на відстані 5-10км від неї..., самі падаючі 6 бойових частин вона бачила своїми очима.
Висновок вундервафля має точність +/-50км по карті.... Так як вундервафля не має бойової частини (бо розігрівається в польоті до кількох тисяч градусів) то похибка вже в 100 метрів для неї критична.
Отже Іншого змісту крім надути щоки і розігнати світову істерію типу У нас АрЕшнІк, пОсЕйдОн і як вгатимо...ух.. - я особисто не бачу... Москалям ще треба пару років працювати щоб мати можливість запустити по одному арешніку в кожне обласне місто України
Не заспокоюйте себе. Все там попаде куди треба і попало В 2022 році вже всі кричали про недолугість кацапів, а мої друзі прийшли покаліченими з фронту і розсказали мені, що зброя в них краща. Каски тільки гівно
ЛАД написав:prodigy С вопросами морской блокады и её законности вы не знакомы? Не просветите?
США намагались додати Венесуєлу до списку країн-спонсором тероризму...але не додали бо були щільні консультації на цю тему з Росію і (головне) з Китаєм, тому скористались пунктом Рейгана -права людини, наркотрафік.
Тьоркі за Венесуєлу тривають з 2014р.Чому загострення саме в останні місяці-маленька победоносна війна дуже потрібна Трампу саме зараз. Обіцянки Трампа поліпшити економіку США не стискаються з реальністю, тарифні війни дали профіт перші місяці, а потім коли головний імпортер ввів дзеркальні тарифи-ціни в США підскочили не тільки на товари і на сировину.
США блокируют или вводят санкции против Венесуэлы на основании ряда причин, которые включают обвинения в нарушениях прав человека, фальсификации выборов, коррупции, наркотерроризме, а также стремлении США получить доступ к нефтяным ресурсам страны.
Спасибо за ответ, но всё это немного не о том. Меня интересовало как решается вопрос о морской блокаде и есть ли какие-то положения в морском праве, которые регулируют этот вопрос. Именно о морской блокаде, а не о санкциях. А в этой цитате вы немного неправильно выделили, я изменил выделение (мой мнение).
список країн-спонсорів тероризму
США относят к спонсорам терроризма Кубу, Иран, Северную Корею и Сирию. Исторически в этот список также попадали Ирак, Ливия, Южный Йемен (НДРЙ) и Судан, которые были исключены после смены политического курса или объединения, а Россия, Венесуэла и другие страны рассматривались для включения, но в итоге не были добавлены.
Как видим подсанкционных стран достаточно много. В списке ещё пропущена РФ. Но, насколько помню, ни к одной не применялась морская блокада. Кроме Кубы в 1961. И сегодня Венесуэлы. Хотя Куба как спонсор терроризма это чисто политическое решение, не имеющее, по-моему, никакого отношения к реальности.
BeneFuckTor написав:шо орешніком вгатили у львові? щось наші не пишуть, знову по помийках лазить а всетаки писали Більче-Волицько-Угерському підземному сховищу газу
1 Вундервафлю москалики запустили 2 Я чув 2 бабахи , хоча знаходжусь на відстані 60 км від цього газосховища( спочатку подумиав що сніг з даху впав, а вже через пару хвилин побачив істерію в інтернеті) 3 По словам доньки яка на 10 км ближче до газосховища - бабахи були на відстані 5-10км від неї..., самі падаючі 6 бойових частин вона бачила своїми очима.
Висновок вундервафля має точність +/-50км по карті.... Так як вундервафля не має бойової частини (бо розігрівається в польоті до кількох тисяч градусів) то похибка вже в 100 метрів для неї критична.
Отже Іншого змісту крім надути щоки і розігнати світову істерію типу У нас АрЕшнІк, пОсЕйдОн і як вгатимо...ух.. - я особисто не бачу... Москалям ще треба пару років працювати щоб мати можливість запустити по одному арешніку в кожне обласне місто України
Не заспокоюйте себе. Все там попаде куди треба і попало В 2022 році вже всі кричали про недолугість кацапів, а мої друзі прийшли покаліченими з фронту і розсказали мені, що зброя в них краща. Каски тільки гівно
Це хай москалі себе заспокоюють.. 20 років ВСІ нафтові гроші складали в фонд майбутньої війни проти України І виявилось , що за 4 роки все зібране вже витратили але навіть касок наштампувати не встигли ( так само як і всюдиходів з протимінним/протикульовим захистом бо замінили їх ослами) За 4 роки ДВА рази запустили ОРЕШНІК Ну добре, куди попали у Львові я буду знати ТОЧНО через кілька годин- але куди попали перший раз в Дніпрі? які такі КАТАСТРОФІЧНІ збитки він наніс? з бойовою частиною як в 6 шахедів?
budivelnik написав:1 Вундервафлю москалики запустили 2 Я чув 2 бабахи , хоча знаходжусь на відстані 60 км від цього газосховища( спочатку подумиав що сніг з даху впав, а вже через пару хвилин побачив істерію в інтернеті) 3 По словам доньки яка на 10 км ближче до газосховища - бабахи були на відстані 5-10км від неї..., самі падаючі 6 бойових частин вона бачила своїми очима.
Не заспокоюйте себе. Все там попаде куди треба і попало
Це ти від переляку ?
Бетон написав:В 2022 році вже всі кричали про недолугість кацапів, а мої друзі прийшли покаліченими з фронту і розсказали мені, що зброя в них краща. Каски тільки гівно
Краща зброя ? Тому досі захоплюють Куп"янськ по кілька разів на день ?
ЛАД написав:Полностью согласен. Кроме последней фразы. Не вижу принципиальной разницы между прифронтовыми городами (на расстоянии 20-30 км и более) от фронта и более удалёнными.
Дивно, що ви не бачите. До Києва шахеду треба пролетіти пару десятків позицій FPV, стільки ж МВГ. Крім того, можуть підлетіти постріляти винищувачі чи гелікоптери. До Харкова - в кращому випадку одна позиція FPV і МВГ. При чому навіть в них можливості по вибору пизицій і маневруванню сильно обмеженіші. Авіція і ППО працівати взагалі не буде. Шилка, якщо є, може відпрацює а може й ні - її задачі прикриття військ, а не тилових міст, тому все залежить від обстановки. Особисто я(я не в ППО, якщо що) вибираючи між крилом, яке висить над позиціями і шахедом, який летить кудись далеко, вибрав би першу ціль. Навіть молнія для мене була б пріоритетнішою ціллю. А за Харковом є десятки позицій МВГ і FPV, які мають не пускати Шахедів далі. Невже ви реально не розумієте, чому вони за Харковом, а не перед?
ЛАД написав:Так же, как сейчас Трамп "приказал" продавать нефть только США и за вырученные деньги покупать только американские товары.
Ви шось передьоргуєте. Чи ви хочете продовжувать шось закупать у передації?
Во-первых, я не уверен, что весь газ, который мы импортируем не российский. Во-вторых, какая связь вашего предположения с моей цитатой? Или вы не понимаете, что обязанность торговать только с одним партнёром приводит к неравноправным условиям. Если вы обязаны продать всю продукцию одному партнёру и за вырученные деньги купить товары у него же, то практически наверняка вы будете продавать дешевле, а платить дороже.
«Я радий повідомити, що тимчасова венесуельська влада передасть від 30 до 50 мільйонів барелів високоякісної, санкційної нафти до Сполучених Штатів Америки», — написав він у своїй соціальній мережі Truth. За словами Трампа, вони продаватимуться за ринковою ціною, а президент самостійно контролюватиме кошти, щоб «гарантувати їх використання на благо народу Венесуели та Сполучених Штатів».
Интересные у вас источники. Это похуже "Фонтанки", за которую меня обвиняли.
По мнению Water"а это не агрессия, т.к. не бомбили энергосистему и чечено-буряты не подвергали опасности ничьи зады.
Це не агресія проти венесуельців. Але я чекаю до вечора, бо ще не починали.
Если вы не понимаете, что поставить страну под контроль это и есть цель агрессии, то ничем не могу помочь. Видимо, кроме безопасности зада от чечено-бурятов вас ничего больше не волнует. Или вы настолько наивны, что верите в благородную цель США облагодетельствовать венесуэльцев. Ресурсное соглашение с нами они подписали исключительно из заботы о благосостоянии украинцев. Но что-то я слабо верю в такую вашу наивность.
ЛАД написав:----------------------------- Hotab Доречі оце перевантаження нафти десь у морі з судна на судно , може матросікі про це не знають?) ------------------------------ Но если матрос в открытом море видит перезагрузку, что он может/должен делать?
Такому москалику тупо не продадуть легальне паливо, тому бункеровку вони роблять нелегально нелегальним паливом. В них це окремий бізнес від виробництва до доставки. Там не то шо не знать, там спєцом все робиться, звісно всі знають шо й як.
STS (ship to ship) operations -перевантаження нафти в морі, це загальна практика для великих танкерів, яка існує понад 40 років як приклад: на якірній стоянці порту Луанда стоїть танкер на 400+к рег.тон, до нього кожні 3 дні швартується танкер на 150-250 рег.тон і наповнює його нафтою (тобто танкер-це плавуча база для зберігання нафти), вони роками не використовують головний двигун(тільки працюють ДГ для забезпечення енергією потужні насоси для перекачки нафти), з самого порту до танкера швартується танкер(бункерувальник), він бере десь умовно 40к тон нафти і перевозить до портового терміналу, звідки по трубопроводу нафта йде на НПЗ (для виготовлення пензіну, диз.палива та інше)