|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 02 лют, 2026 16:41
Vadim_ написав:Bolt и я подтирался газетой "Сельская жизнь" и "Труд"
А я журналом"Человек и закон"
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 292 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 02 лют, 2026 16:45
Дюрі-бачі написав: Сибарит написав:Если бы я захотел составить индекс уровня жизни, я бы составил минимальную потребительскую корзину для каждой страны с учетом структуры расходов, а потом сравнивал бы эту корзину со средней зарплатой. Такая сова натянулась бы на глобус значительно легче
Життя таке, що в таку корзину повинен входити хоча б 1 смартфон на 3-5 років... IPhone, BigMac і т.д. це речі, які продаються по всьому світу і тому дають можливість якось порівнювати не абстрактних коней у вакумі. Бо той же індекс борща чудовий для України, але в багатьох країнах світу сметана, буряк, а іноді і свинина - щось дуже важкодоступне для пересічного, як і який-небудь супер смартфон від IQOO чи 1+
Я підтримую думку і пана Сибарит, і пана Дюрі-бачі. Про смартфони. Не всі ці знають, але в Туреччині смартфони, завезені НЕЛЕГАЛЬНО (як всі знають, в Україну тягнуть та тягнуть у схованках мікроавтобусів сотні та тисячі смартфонів - останній раз впіймали митники партію на 1 000 000$. Тут обмежень немає) - так ось, в Туреччині смартфони, заведені нелегально для постійного користування через 3 чи 6 місяців (точно не памʼятаю) блокуються через IMEI навічно - iPhone перетворюється в маленьку цеглину. Хочеш користуватися: сплати добровільно мито. Тоді користуйся. Так ось саме цікаве, що якщо ти сплатив мито, то маєш право завозити для користування наступний смартфон саме через 3 (три) роки. Реєстрація через сайт надання адміністративних послуг. Саме так: 3 роки. В Тулузі проходив мимо магазина із «словʼянськими товарами», в асортименті навіть торт «Київський». Але вразила українська горілка - звичайна - 20,5€ пляшка. Nemiroff. Користуйтеся!
Востаннє редагувалось akurt в Пон 02 лют, 2026 19:29, всього редагувалось 2 разів.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4146 раз.
- Подякували: 1531 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Пон 02 лют, 2026 16:53
Bolt написав: Vadim_ написав:Bolt и я подтирался газетой "Сельская жизнь" и "Труд"
гурман
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 643 раз.
- Подякували: 528 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2026 16:55
akurt написав:в Туреччині смартфони, заведені нелегально для постійного користування через 3 чи 6 місяців блокуються через IMEI навічно - iPhone перетворюється в маленьку цеглину
Так в багатьох країнах світу. От був я в Казахстані, там отримав місцеву сімку, зареєстрував її на свій паспорт і вона привязалась до IMEI мого старого 1+6T. Не так давно вставив її в інший слот того ж смартфону, та одразу СМС "зареєструйте свій смартфон, бо через 30 днів перестане працювати зв'язок". Правда ліміти значно щедріші: можна 2 смартфони мати зареєстровано одночасно без сплати мита і раз на календарний рік один із них міняти. Смартфон в цеглину не перетворюється, але зв'язок буде працювати тільки через роумінг іноземних операторів. Давним давно, коли я закінчував університет, і в Україні хотіли таке зробити і навіть "білий список" запустили, але, напевно, контрабандисти пролобіювали щоб не блокували нічого
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 932 раз.
- Подякували: 647 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 02 лют, 2026 17:14
Дюрі-бачі написав:Давним давно, коли я закінчував університет, і в Україні хотіли таке зробити і навіть "білий список" запустили, але, напевно, контрабандисти пролобіювали щоб не блокували нічого
Саме так, була така спроба і провалилася. На цю тему ще цікаво: якщо в США людина купила щось в «безподатковому штаті», наприклад, Oregon, то у подальшому повинна добровільно в своєму штаті задекларувати і сплатити мито. Виховувати їх ще й виховувати…
-
akurt
-
-
- Подякував: 4146 раз.
- Подякували: 1531 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Пон 02 лют, 2026 17:23
Дюрі-бачі написав: akurt написав:в Туреччині смартфони, заведені нелегально для постійного користування через 3 чи 6 місяців блокуються через IMEI навічно - iPhone перетворюється в маленьку цеглину
Так в багатьох країнах світу. От був я в Казахстані, там отримав місцеву сімку, зареєстрував її на свій паспорт і вона привязалась до IMEI мого старого 1+6T. Не так давно вставив її в інший слот того ж смартфону, та одразу СМС "зареєструйте свій смартфон, бо через 30 днів перестане працювати зв'язок". Правда ліміти значно щедріші: можна 2 смартфони мати зареєстровано одночасно без сплати мита і раз на календарний рік один із них міняти. Смартфон в цеглину не перетворюється, але зв'язок буде працювати тільки через роумінг іноземних операторів. Давним давно, коли я закінчував університет, і в Україні хотіли таке зробити і навіть "білий список" запустили, але, напевно, контрабандисти пролобіювали щоб не блокували нічого
имя?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 643 раз.
- Подякували: 528 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2026 17:28
Vadim_ написав:имя?
sim карту мобільного оператора оператора activ
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 02 лют, 2026 17:36
Vadim_ написав: Bolt написав: Vadim_ написав:Bolt и я подтирался газетой "Сельская жизнь" и "Труд"
гурман
Формфактор удобный😺
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 292 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 02 лют, 2026 17:39
Bolt написав: Vadim_ написав:Bolt и я подтирался газетой "Сельская жизнь" и "Труд"
Нагадали 90-і і "Голос України", який автоматично виписували всім...
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1