|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 01 кві, 2010 20:40
budivelnik написав:Класно Ви пробуєте рівняти
Вы не в теме... Человек утверждал что никогда (даже в капсе написал) такого небыло, что цены в гривнах не падали на недвигу. Я привел 2 примера (достаточно длительный (2000-2001) и краткосрочный.
Вы спорите что в краткосрочке не падало???
Тогда перечитайте мой ответ трижды...
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 кві, 2010 20:42
1 Оповідання-страшилки про те що завтра хрущовки обваляться - залишіть для свої правнуків
Ну-ну... Будет новострой массово по 8000 грн - хрущи упадут и сильно. 2 Обригані підізди чи залиті калом і мочею ліфти залежать не від віку будівельної конструкції , а від культури проживаючих в них людей , тому якщо Вам приємно мріяти про те що все засруть до такої степені що ці квадрати будуть віддавати даром то мені не зрозуміло в чому прикол такої мрії , адже після того як Ви дешево купите житло з сусідами - люмпенами як будете боротись з пяними скандалами і купами екскрементів під власними дверима
Причины названы правильные. Но вот следствие - нет! Я жил и работал в Германии. Когда идешь по улице, которую моют шампунью (ну или моющим средством), чистота и не видно пылинки - рука не поднимается бросить фантик от конфетки или огрызок. И все равно в первое время наши бросают - воспитание. Старенький немец подходит, нагибается, поднимает ваш огрызок и с охами идет к урне 100 метров - больше делать так не хочется.... Про обоссаные подъезды анектот (1-е апреля все-таки!) "Я в подъезде знак "заземлено" повесил. Удивительно, но ссать перестали..." Когда в новом покупают не нищие - то и отношение там в своему иное. Там и на консъержа легко раскошелятся - хочется красоту сберечь. Это только пример. 3 З другого боку навіть люмпен не в стані кардинально знищити будівельну конструкцію житла починаючи від хрущовок і новіших по тій простій причині що дерева там не має , а бетон гнилими зубами не вгризеш ( виключення вибухи газу або пожежі , але на щастя їх не настільки багато щоб впливати на загальну ситуацію )
Хрущи строили на 25 лет. Потом продлили их срок до 50-ти (!!! с условием капремонт стояка!!!). Массово они 100 лет не простоят. Многие проседают. грунты меняются, подтопление... Я продавал в 2008-м доставшуюся по-наследству от родственников жены - даже визуально было видно что дом чуть подкошен. 4 Після виселення непотрібу привести житло до божу вигляду коштує від 200 доларів за квадрат + 100 доларів за квадрат для утеплення панельних-цегляних-каркасних будинків і приведення їх характеристик до нормативних на сьогодні .
С планировками согласен - в сталинке 3к. и то кухня всего 9 метров и то еще нормально. Ну тут по цене сразу... Вы считаете по Львову и свои цены. Ремонт в Киеве в 2007-м - от 400$ за квадрат с небольшими фентифлюшками (натяжной и фигурный потолки, нормальный кафель на полу в прихожей и т.п.) Прошу не путать с дизайнерским ... от "студииии" (кавычки не случайны - это просто конторка) - он стоил уже 600-700$. Это БЕЗ мебели, техники - но с некоторыми элементами интерьера... Не дорогими.
По привести в божеский вид... Несущая стена треснула, потолок заливает, лифт не работает, домик немного просел - основные КРУПНЫЕ проблемы.
Мелочи типа неутеплен - даже обсуждать неохота.
Но большинство домов не пострадали от времени...
А кирпичь или бетон - все равно. Со временм только крепче!
Вот только кто даст гарантию что через 5 лет проблем не будет?
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 кві, 2010 20:50
budivelnik написав:budivelnik ну что рост на 1-3% в месяц уже начался?
Поки що ні , але так само з квітня 2009 домік.нет - 1818 по квітень 2010 -______ 1624 Отже падіння в рік становило (1818 - 1624 ) /1818 = 10,67 %Що також далеко не те що від падіння в два рази , а навіть від падіння в 20-30 % Так що : 1 Добре сміється той хто сміється останнім 2 Я тут ще не самий найгірший прогнозист. 3 До завершення терміну прогнозу ще дуже далеко , тай відхилення від прогнозованого всього (1635 + 1 % - 1624 )/1624 =1,68 %
ого такая куча злости и как всегда я крайний.... минус 10 в год это очень много.... при таком падении реально нету смысла спешить с покупаками, а это убивает рынок.... З.Ы. вы ещё сами не начали раствор замешивать в целях оптимизации затрат? Дешевле всего обычной сапой в железном корыте.... хотя ессть и маленькие бетономешалки....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 кві, 2010 21:01
Отже з кінця
Вот только кто даст гарантию что через 5 лет проблем не будет?
Ви ж у нас гарантії надійності кешу максимум на місяць даєте ( як я правильно памятаю не далі квітня 2010  ) , так що теза про 5 років з Ваших уст - це практично вічність в моєму розумінні По привести в божеский вид... Несущая стена треснула, потолок заливает, лифт не работает, домик немного просел - основные КРУПНЫЕ проблемы. Мелочи типа неутеплен - даже обсуждать неохота.
Багато дивитесь телевізор і погано володієте предметом. Тріщини і просідання це як правило будинок над шахтною виробіткою ( Донецьк , Калуш і так далі ) і практично ніколи вада будівельної конструкції Головних проблем хрущовок і панельних будинків - три 1 Стики між панелями 2 Планування 3 Дах Дахи переробляються щляхом добудови додаткового поверху з легких (метал- каркас, пінопласт/мінвата- утеплювач, гіпсокартон-внутрішня стінка ) - додаткових затрат не потрібно бо вони окуповуються за рахунок отриманих площ Планування - вже описував Стики між панелями - якщо приміняти дідівський спосіб пакля/смола - дорого і неефективно , якщо новітні силіконові наповнювачі і шпаклівки - дуже дорого і не на довго , тому найпростіше повністю ізолювати стики шляхом затягування будинку в водонепронинку упеплюючу шубку . с небольшими фентифлюшками (натяжной и фигурный потолки, нормальный кафель на полу в прихожей и т.п.)
Давайте не путати дешеве житло з елітним. Купувати дешеву хрущовку щоб ставити в ній натяжні французські стелі і на 45 кв м і 2,50 висотою приміщення зменшувати його за рахунок виступаючих елементів на стелі - маразм , це те саме що з допомогою тюнінгу пробувати Таврію в мерседес перетворити 1 Оповідання-страшилки про те що завтра хрущовки обваляться - залишіть для свої правнуків Ну-ну... Будет новострой массово по 8000 грн - хрущи упадут и сильно.
Я мав на увазі не обвал ціни , а розвал конструкції + автомобіль має гарантійний термін - 3-7 років при цьому їздить в рази більше . Хрущовка гарантійний термін не 25 а 50-75 років ( в залежності від типу ) , тому не потрібно думати що вона розвалиться , простоїть і наших правнуків і нічого їй не буде , а косметичний ремонт потрібен будь якому товару , в тому числі і стояку ( як я зрозумів каналізаційному )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2991 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 01 кві, 2010 21:06
ого такая куча злости и как всегда я крайний.... минус 10 в год это очень много.... при таком падении реально нету смысла спешить с покупаками, а это убивает рынок.... З.Ы. вы ещё сами не начали раствор замешивать в целях оптимизации затрат? Дешевле всего обычной сапой в железном корыте.... хотя ессть и маленькие бетономешалки....
1 Де Ви побачили злість і перетворення Вас на крайнього
2 Ніхто нікого не торопить ні купувати ні продавати , проста констатація реальних фактів . Для Вас мінус 10 в рік - дуже багато , для когось ( очікуючого 300 - це збільшує термін очікування до 16 років
2010 ___ 1624
2011 ___ 1462
2012 ___ 1315
2013 ___ 1184
2014 ___ 1066
2015 ____ 959
2016 ____ 863
2017 ____ 777
2018 ____ 699
2019 ____ 629
2020 ____ 566
2021 ____ 510
2022 ____ 459
2023 ____ 413
2024 ____ 372
2025 ____ 334
2026 ____ 301
Так що все відносно в цьому світі
Тепер кожен з форумчан знаючи яку ціну очікує - може спланувати термін покупки цікавлячого його житла 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 01 кві, 2010 21:15
budivelnik написав:Отже падіння в рік становило (1818 - 1624 ) /1818 = 10,67 %
А это мало??!!!
За это время мой капиталл без учета довложений вырос на почти 30%! Толькор на валютном + депо. При этом и квартиры упали на >10%
Кто считает что это мало - просто уже зажрался - извините, но других слов не подберу! Это не только растишкам, а всем!. Ведь не в поте лица работаете за такие деньги!
Может надо много знаний или умений для этого? Опыт какой то?
Все что выше 25% в год без усилий - УЖЕ ХАЛЯВА. Не мечтайте о таком - все так хотят - конкуренция, а раз так - не будет этого.
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 кві, 2010 21:20
Все что выше 25% в год без усилий - УЖЕ ХАЛЯВА. Не мечтайте о таком - все так хотят - конкуренция, а раз так - не будет этого
. Я з Вами згоден на сто процентів , особливо коли один наш спільний знайомий цим щей вихваляється За это время мой капиталл без учета довложений вырос на почти 30%
PS
Проценти штука цікава , адже ріст на 3000 % 1 грн _______перетворить на 30 грн
______________________а ріст на ____30 % - ____100 грн дає тих самих + 30 грн
Мене особисто влаштовує ріст на 20 % річних у валюті моїх сум :D
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 01 кві, 2010 21:28, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 01 кві, 2010 21:26
Ну а я сначала
budivelnik написав:Ви ж у нас гарантії надійності кешу максимум на місяць даєте ( як я правильно памятаю не далі квітня 2010  ) , так що теза про 5 років з Ваших уст - це практично вічність в моєму розумінні
И? Чем меньше срок - тем надежнее гарантии .не согласны? Дальше много букв, но ТВ почти не смотрю... Подтопление грунта, ну и фундамент не преднозначен к изменившейся сейсмоактивности... С элитным я и не путаю... Но 200 в Киеве на 2007-й - косметика. С кафелем, но без отливки пола. проводки и другими атрибутам икапитального (в моем понимании)... budivelnik написав:Я мав на увазі не обвал ціни , а розвал конструкції + автомобіль має гарантійний термін - 3-7 років при цьому їздить в рази більше . Хрущовка гарантійний термін не 25 а 50-75 років ( в залежності від типу ) , тому не потрібно думати що вона розвалиться , простоїть і наших правнуків і нічого їй не буде , а косметичний ремонт потрібен будь якому товару , в тому числі і стояку ( як я зрозумів каналізаційному )
Изначально хрущ предполагался на 25 лет. Но потом гарантийный срок продлили - а деваться некуда - поняли что в 80-м комунизма то не будет...
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 кві, 2010 21:32
budivelnik
Ну конечно. когда в строительстве - то это "дано свыше"  А когда в валютном - то это грех  Халява - это данность. Ее надо принимать, а вот скулить о том что мало - не надо.
Я не скулю и скулить не буду получив и 20% - все по-честному...
Востаннє редагувалось jde в Чет 01 кві, 2010 21:33, всього редагувалось 1 раз.
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 кві, 2010 21:33
budivelnik на самом деле никто не ждёт когда упадёт до дна.... как только падает до того уровня когда человек может купить он и покупает и из обвалиста превращается в ростишку....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
|