|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 04 кві, 2010 14:40
Вибачте за мої 5 крейцерів до вашої розмови... але мене це теж зачепило...
Ви особисто можете отримувати 20/в годину і при цьому взагалі не сплачувати жодних податків , по тій простій причині що те що Ви випускаєте не можливо проадмініструвати ні податковій ні пенсійному .
Звідки у будівельника така переконаність про відсутність податків? Ви працювали в цій галузі? В більшості випадків програмісти працюють на підприємствах/фірмах з нормальною державною реєстацією, де декларується прибуток і виплачуються податки а також виплачується податок з ЗП і в пенсійний фонд також (разом > 40%). Все що Ви зробили за секунду може лежати на якомусь сервері поза межами держави , а от далі починаються проблеми.
Спосіб достави товару кінцевому споживачу взагалі тут ні до чого. У вас такої статті витрат взагалі немає. Гроші (валюту ) Ви отримали ...
Єдиним законним способом на території України є оплата в національній валюті. Якщо фірма займається зовнішньою економічною діяльністю тобто отримує оплату від замовника напр. в $ то на банківському рахунку ця сума автоматично конвертується і звітується в грн. і зняти готівку (або зробити безготівковий перерахунок) можна тільки у гривні. + все що не заплатили Ви
Знову ж... звідки Ви взяли що тільки Ви (бідний та нещасний, долею ображений...) платите податки??? Скільки відсотків займає будівельна галузь?.. і за рахунок податків виключно з неї живе вся країна??? Не варто на себе так багато брати...  Тому й створилась ситуація , коли наша рідна держава дала Вам можливість з одного боку думати який Ви розумний
Який же це такий привід?.. Він полягає в тому що більшість дійсно хороших спеціалістів та талановитих людей мріє виїхати звідси? Зокрема через жахливі умови проживання, та жахливе співвідношення цін на внутрішньоринкові товари (в т.ч. нерухомість) та щодо оплати праці... а з другого поставила Вас в позу і знімає потрібні собі гроші просто з іншого боку. При цьому спеціально не проводячи лікбез по питанню ціноутворення , наша держава заховалась за мою спину і тепер я , як найголовніший винуватець високих цін ( з Вашої точки зору ) повинен за все віддуватись , а держава як і банкіри - білі і пухнасті .
Знову ж таки... знімають зі всіх, не треба думати що Ви один тут "святий".
Інша справа що 1-ю ж несправедливістю є таки та ж держава (якщо Україну називати державою, а не купкою олігархів з їх банками та інше їх оточення при владі) яка завжди буде ставити всіх в позу самим жорстоким чином... всіх, крім самої верхівки.
-
develvic
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 04 кві, 2010 15:10
InterForever написав:и почему я стал понимать весь ужас и полную безперспективность жизни в этой стране своей семьи именно сейчас, когда уже поздно срываться и уезжать?!...
такие мысли последнее время стали посещать почти каждый день... и избавиться от них не могу, так как мне срываться еще не поздно, а как раз последняя возможность (образно конечно), когда детей еще нет, долгов в виде ипотеки нет... радости от жизни в этой стране уже нет, ведь если нет больших денег за которыми можно скрыться от всего того ужаса который мы видим каждый день, то ты никто
нам тарифы на коммуналку повышают каждые три месяца, а при этом в подвалах крысы и вонь, все что могло сгнить - давно сгнило, и менять еще не скоро будут, так пару латок поставят... мусорники возле домов постоянно набиты и переполнены, цены на продукты завышены а качество продуктов хуже не найти, у нас болеть опасно, врачи могут досмерти залечить, прежде чем лечь в роддом надо заплатить там всем вплоть до уборщицы хоть это и не гарантия что за тобой будут лучше смотреть и врач в нужный момент окажеться на месте... У нас машины в 2 раза дороже чем в штатах, а дороги ... да можно бесконечно об этом...
у нас в новостроях где квартира стоит столько же сколько и в Европе нет средств пожарной безопасности... была на днях в гостях у подруги, они на героев сталинграда живут, их квартира около 400 тыщ уе стоит, так вот в подьезде на днях что то загорелось - пожарники бегали матом орали минут сорок пока тушить начали, подробностей не знаю, что то там не доделано было при постройке 
-
Flow
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 04 кві, 2010 15:21
develvic написав:Вибачте за мої 5 крейцерів до вашої розмови... але мене це теж зачепило... .
а вы поменьше читайте)))
бо будивельник, судя по его постоянным выкладкам и жалобам на налоговый пресс именно в строительстве(впрочем какая разница, везде схемы примерно одинаковые), весьма далек от бизнеса и всего шо с ним связанно, т.к. абсолютно не владеет темой
или намеренно преувеличивает для поднятия "условной себестоимости" в своих выкладках
а для любого предпринимателя это не секрет, шо к чему, минимизация и т.п.
особенно умиляет шо пресс "особенно" давит в строительстве
там хде традиционно большинство рабочих работают без оформления(даже в крупных фирмах), а готовые объекты продаются через третьих лиц и аффилированные структуры)))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 кві, 2010 15:23
«Весной квартиры подорожают, а летом... станут еще дешевле, чем сейчас» Александр Рубанов, президент Союза специалистов по недвижимости Украины: – Цены на недвижимость в разных регионах определяются разными факторами. Если на Западной Украине квартиры дороже, чем на Востоке страны, то это из-за близости к Европе и исторической ценности городов. Кроме того, много людей с Западной Украины работают за границей – у них есть валюта для покупки недвижимости. А индустриальные Донецк и Харьков – немного дешевле. В ближайшие месяцы цены на жилье немного поднимутся, а с июля-августа опустятся на 10% ниже теперешнего уровня. Это будет связано со второй волной кризиса и экономическим спадом.
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 кві, 2010 16:27
budivelnik написав:Ви особисто можете отримувати 20/в годину і при цьому взагалі не сплачувати жодних податків , по тій простій причині що те що Ви випускаєте не можливо проадмініструвати ні податковій ні пенсійному . Все що Ви зробили за секунду може лежати на якомусь сервері поза межами держави , а от далі починаються проблеми . Гроші (валюту ) Ви отримали , за них можна купити все ( нічого не заважає імпортувати ) , але тільки не нерухомість . Її можна створити тільки на місці і при цьому час потрібний для створення позволяє нашим рідним податковим і пенсійним органам зняти з того хто будує все що він повинен заплатити + все що не заплатили Ви ( пенсії в державі і медицину з осітою ще ніхто не відміняв ) Тому й створилась ситуація , коли наша рідна держава дала Вам можливість з одного боку думати який Ви розумний , а з другого поставила Вас в позу і знімає потрібні собі гроші просто з іншого боку .При цьому спеціально не проводячи лікбез по питанню ціноутворення , наша держава заховалась за мою спину і тепер я , як найголовніший винуватець високих цін ( з Вашої точки зору ) повинен за все віддуватись , а держава як і банкіри - білі і пухнасті .
Вы довольно красноречиво все описали. И я даже в какой-то мере соглашусь с Вами. Такие как Я, заработав деньги (в гривне, по курсу НБУ, заметьте) обменивал излишек в твердую валюту и приносили их стоителям, автодиллерам и т.п. Кроме меня, деньги могла принести довольно обширная группа потребителей, поскольку существовало щедрое потребительское кредитование. Но это все было до кризиса..  budivelnik написав:Цілий час одне і те саме , і особливо в суперечці як правило з програмістами.
Давайте, все таки обойдемся без ярлыков. Мы же все таки ведем интеллигентные баталии, не так ли?
К тому же, мое высшее экономическое образование (с отличием, не заочное) и аналитический ум помогают отделить семена от плевел.
-
Starishko
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 кві, 2010 16:42
budivelnik написав:юючої частини населення ( 13 млн пенсіонерів і 2 млн держ службовців ) , таким чином 10млн працюючих створюють цінності які будуть споживати : 10 000 000 - самих працюючих 10 000 000 - члени сімей працюючих 15 000 000 - ті хто не працюють в створенні матеріальних цінностей 10 000 000 - члени сімей не працюючих Як бачите до кожної гривні затраченої на виробництво товару потрібно додати як мінімум 1,5 грн різного роду податків, от і виходить що завжди кінцева ціна товару становить величину в 2,5 рази більшою ( і вище ) від вартості створення товару .
А как Вы учитываете то, что "члены семей" и прочие "иждивенцы", по Вашим словам, пользуются той же недвижимостью, что "труженики", создающие "материальные блага"? Как никак у нас еще не принято - дна квартира на одного человека, у нас в квартирах обычно семьями проживают, да и покупают их обычно в расчете на семью. Как бы там ни было, но этот ваш "поправочный коэффициент" для недвижимости будет все же поменьше чем для хлеба и мяса.
А значит, опять ваши расчеты коту под хвост... Сколько можно?
-
vano
-
-
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 кві, 2010 16:48
бо будивельник, судя по его постоянным выкладкам и жалобам на налоговый пресс именно в строительстве(впрочем какая разница, везде схемы примерно одинаковые),
1 В мене особисто не має скарг на податковий прес . 2 Я призивав і призиваю розглянути ціноутворення будь-якого товару в Україні , щоб тут присутні змогли переконатись , що у разі виконання всіх норм і законів вартість товару для кінцевого споживача буде в три рази перевищувати собівартість яку тут присутні згодяться вважати істинною собівартістю для данного товару . 3 Передбачаючи оповідання про те що можна купити і продати з націнкою в 3 % - я прошу ще раз звернути увагу : ціноутворення будь-якого товару в Україні тобто товару - а не послуги . Звідки у будівельника така переконаність про відсутність податків?
1 Тому що будівельник живе в державі де оптимізація податкового навантаження - це нормальне явище , тому всі його знайомі які працюють на західні замовлення , навіть ті які по 6 місяців з 12 проводять за кордоном проводячи різного роду семінари для америкосів і так далі - працюють тут в Україні на єдиному пордатку і сплачуючи 200 грн в місяць мають можливість отримати до 500 000 грн в рік 2 Якщо зайдете до мене на гілочку то побачите , що і будівельники не завжди платять всі податки ( і я в тому числі ) , особливо там де можна скористатись єдиним податком , або оформити будівництво через фізичну особу ( в моїх 4-варіантах це дуже добре відображено ) 3 Там де я можу економити на податках - Ви отримуєте ціну в 600 доларів за квадрат 4 Будувати великий комплекс , ( саме такі будуються в Києві ) на підставі єдиного - не реально , тому й Київські ціни при сьогоднішніх правилах не зможуть опуститись до моїх 600 ( а як показує практика не опускаються і до 1000 ). Давайте, все таки обойдемся без ярлыков. Мы же все таки ведем интеллигентные баталии, не так ли?
Для мене програміст - це не ярлик , а така сама спеціальність як і море інших .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 2991 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 04 кві, 2010 17:00
Взагалі я пишу свої повідомлення не для того щоб довести що нерухомість це єдине заради чого потрібно жити , а для того , щоб ті в кого є чим думати могли отримавши від мене початкові цифри самостійно їх перевірити і самостійно зробити свої висновки + як на мене зайва мрійливість в юному віці як правило з часом призводить до агресивності і люмпенізації населення . ( коли потрібно було працювати - мріяли , а як поїзд пішов - стали нікому не потрібними + пляшка ( 10 грн в день ) + 5 грн ( хліб і огірок ) от і виходить що за 30 х ( 10+5 )=450 грн в місяць можна бути абсолютно щасливим і абсолютно вільним ( з ранку не випив - день пропав  . )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 2991 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 04 кві, 2010 17:08
jde написав:Христос Воскрес! budivelnik написав:Ви тут не давно , тому не Вам мене вчити . На рахунок Німеччини , то я там був з 1985 по 1989
Вы служили в ГДР, а я работал в ФРГ - это совершенно иное. budivelnik написав:що знаючи про наростаючу бульбашку , обдурив простих людей впаривших по завищеній ціні непотрібну нікому нерухомість
Конечно! Только не впарил, а продал! И даже тогда большинство говорило о том, что будет только дорожать!  Никого из покупателей я силой не заставлял. Продавал по рыночной цене и даже ниже, чтобы продать. Тогда еще был баланс спроса и предложения - он и формирует цену. Сегодня этот баланс нарушен - продать хотят в разы больше, чем купить (не путайте купить вообще, а купить именно по этим ценам) - потому и сделок мало. Продать и купить может кто угодно и когда угодно. Просто те, кто купил после 01.01.2006 - в пролете с точки зрения инвестиций. Выгоднее было купить сейчас. А с точки зрения аферы - так это строители и риэлторы - самые настоящие аферисты. Они раздули цены, получали гиперприбыли в 2008-м, а теперь простые люди платят ипотеку вникуда при постоянно дешевеющей квартире... Они должны банку больше, чем сегодня стОит эта квартира! Свинью подсунули пересичному. А отвечать за рынок мне??? С какой стати? Я только пользуюсь той или иной ситуацией, чтобы заработать и помогаю этому же пересичному не пролететь еще раз. Квартиры немножко подешевели в марте? Да! Значит я был прав и тот кто учел мое мнение и не купил - в выйгрыше. Все честно...
как то примитивненько мыслите( а про гиперприбелЯ ( ЭТО скоко?) и особенно в 2008г.) и опускаетесь до уровня "турбины"( а это уже низшая(самая последняя) лига - клиника)
-
ВИТУС
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 04 кві, 2010 17:15
budivelnik написав: що у разі виконання всіх норм і законів вартість товару для кінцевого споживача буде в три рази перевищувати собівартість яку тут присутні згодяться вважати істинною собівартістю для данного товару . .
не надо фантазий "если" и т.п.
есть реальность
и в этой реальности средняя рентабельность мелкого/среднего бизнеса щас колеблется в районе 20-50%
крупный бизнес раньше сидел от 100%, не меньше, особенно на стройке и стройматериалах
щас не знаю, многое поменялось, некоторые и в отрицательной зоне
элементарный пример по кирпичу
стоил 1,50
щас 0,80
работают? да
значит какая то рентабельность есть? да
и это при повышенных тарифах на энергоносители
вывод - работали с космической рентабельностью
впрочем как и вся стройотрасль
рынок не обманешь
у кого была завышенная рентабельность, те глубже в Ж и упали
и наоборот
пока диспропорции не выровняються говорить о дне в той или иной отрасли преждевременно
еще с кредитами и залогами проблемными до конца не разобрались
слишком все медленно у нас делается, но процесс идет
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-